Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balımm,evine bayıldım çok güzel bitanem,mutlu mesut yaşayın eşinle inşallah..ama sana daha çok bayıldım,çok tatlısın kuzum yaa,çok güzel gelin olmuşsun maşallah..

sağol cnm ya güzel dileklerin için,çok mersi
herkez huzurlu olsun yuvasında tatlım...

kızlar gerzek avukatın biri mail atmış
şu dilekçe ile ilgili belge bilgi verin diye
yahu sende şirketin avukatısın bende ben senin dilekçeni yazacaksam sana ne gerek var
insanlar hakket çok enteresan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabi işediniz sandalyelerime suç buldunuz bende nie yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizde kot vardı upuzun sende şort vardı böcükk de duysun süperminiydi şortu böcük kaydirigubbakcemile3 şaka şaka olumunekankayizsmile

kızlar gerzek avukatın biri mail atmış
şu dilekçe ile ilgili belge bilgi verin diye
yahu sende şirketin avukatısın bende ben senin dilekçeni yazacaksam sana ne gerek var
insanlar hakket çok enteresan
e sen nie yapıosun o ozaman onun görevi baska
bizde kot vardı upuzun sende şort vardı böcükk de duysun süperminiydi şortu böcük kaydirigubbakcemile3 şaka şaka olumunekankayizsmile

atma leneyvahedigeldismile:kedi:

nasılsınız hanımlarr ay gün yaklaştıkca benm içim cok garip oluo sizede böle olmusmuyduuu

selam karaböcük
bizim düğün aynı gündü
inan bende d evar aynı hisler kızlara hergün burada neler çektiriyorum gerginim gerginim diye görsen
ağlıyorum sebepsiz vazgeçesim gelior gibi ne bileyim
tartışıyorum eften püften şeylerden
sana arkadaşlık yolladım evini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…