don oluyo canım nasıl yapcam başka
sen nasıl yapıyorsun
bende çok merak ediyorum bal
sarışınmı olacak esmer mi
benim eşimde beyaz tenli sarışın
bende esmer
yok artık şaka yapıyorsunnn
sen bene abla de bundan sonna hatta ben yaslanmısım terkedeyım buralarııı abowwwwwwww
tımammm biraz karayım ama olsunnnnnnn
canım don oluyo nasıl olcak öyle
evlendiğimizde herkes aynı şeyi söledi sizin çocuğun çok değişik olur die annes esmer baba sarışın
daha bişi yapaydın zaten bilmiyorum yani bize yazık olabilirdi
o çilekli olan nasıl bişi ya süper gözüküyo
aman tutmasın
dur dedikodu yapam
muhasebeci bu arkadaş ama rent a car ajansı da var ofisi bizim üst katta giren çıkan hatunun haddi hesabı yok
arabaları da son modeel jeepine hastayım zaten..
evli karısı da bi tuhafyakışmıolar hiç
güneşim benim kocem daha kel:)
denemediğimiz şey kalmadı
her seferinde aaa çıkıyo dyorum gülmekten ölüyok:)
şaka yapıonn güzeldir güzell
bende salçayla soğan kavuruyorum cnm..sonra o içinde eriyo hemen erisin dersen accık kaynamış su üstüne gezdirirsin...
sizinde çorba gibi olcek yawru ::) garuşukkk
seni ben sarı hatırlıyom..genemi karıştırdım yaa....kaç doğumlusun sen cnm
en yaşlısı benim bence :)
didik yaaa
bekleyip görcez bakalımmm
hatırlamıyorsun bıle benı unutlacak birimiym bennn karayım ama saclrda sarı balyaj var ordn kalmstr aklında:):)
83 luyum ben
arkadaşlığa kabul et gül cemalini görem...benden güççüksün yaaa
ettimmm
buarada kızınınn odaıs gercekten guzel olmuss saglıkla buyusun yavrucum
buarada sen kaclısınki?
canlar ben yavaş yavaş çıkıyorum
allaha emanet olun kendinize iyi bakın
hayırlı akşamlar çok çok öptüm sizi
benim eşim küçükken sapsarıymış resimlerine bakıyorumda nasıl bu hale gelmiş anlamadım
güneşte unuttular heralde
güneş allahtan eşimi tanıdığımda çok saçı yoktu az daha vardı tepelerde:)tepelerden açık kocemin yaaa ama çok gürmüş askerden gelince dökülmüş...düğünde topic kullanmıştık:)alıştım ben artık ama.şimdi bi karışım geldi minik kavanozda tepelerine sürüyoruz streçliyoruzbide benim örme şapkam var onu takıyorum eşime gülmekten ölüyoz yaa ay diom kadın olsan ne çirkin olurmuşun eşimde 83 lü onla yaşıtsın cnm
benim eşim küçükken sapsarıymış resimlerine bakıyorumda nasıl bu hale gelmiş anlamadım
güneşte unuttular heralde
güneş allahtan eşimi tanıdığımda çok saçı yoktu az daha vardı tepelerde:)tepelerden açık kocemin yaaa ama çok gürmüş askerden gelince dökülmüş...düğünde topic kullanmıştık:)alıştım ben artık ama.şimdi bi karışım geldi minik kavanozda tepelerine sürüyoruz streçliyoruzbide benim örme şapkam var onu takıyorum eşime gülmekten ölüyoz yaa ay diom kadın olsan ne çirkin olurmuşun eşimde 83 lü onla yaşıtsın cnm
ii akşamlar cnmmm
sende ii bak..
brck uğraşmayın nan öle kalsın işte nolcek...
benim eşimde keşke dökülse diye dua ediyo..hiç sevmiyo saçı :)) bıkmış sürekli saç tıraşı olmaktan bide sıkıntı basıyomuş..sanki beline kdr yaaP
haha ay ne karısımı işe yarıyorsa bizede söleyın deneyelımmm biara bıoxın vs tuplerını cok aldık her aksam duznlı yaptı kocem yazık bıkmadan amaaa en son pes ettı
haha ay ne karısımı işe yarıyorsa bizede söleyın deneyelımmm biara bıoxın vs tuplerını cok aldık her aksam duznlı yaptı kocem yazık bıkmadan amaaa en son pes ettı
aminnn işllhhh....
YA SEN kendine karamı diyosun??? kara görmemişsin sen..bence kumralsın :))
oğluşun çok datlu mşllh odasıda çok güzel...
ben senden 2 yaş büyüğüm cnmmm
ii akşamlar cnmmm
sende ii bak..
brck uğraşmayın nan öle kalsın işte nolcek...
benim eşimde keşke dökülse diye dua ediyo..hiç sevmiyo saçı :)) bıkmış sürekli saç tıraşı olmaktan bide sıkıntı basıyomuş..sanki beline kdr yaaP
erkek kuzenm kullanmıştı canm baya çıkmıştı saçları
senin koce bayan olaymış yanmış canm
paşam da dün traş olmuş sabah evden çıktk kafam donuyo dio
bal eşine koptumbi insan öyle duamı eder ya
cnm çok pis kokuo dananın bilmem neresinden yapılıyomuş
bioksin denedik herşeyi denedik
radyoda duydum hair up die bişi bi dünya para verdim hemen çıkarıyomuş güya saf gibi inanıp aldık sarı tüğler çıktı sadece
cnm çok pis kokuo dananın bilmem neresinden yapılıyomuş
bioksin denedik herşeyi denedik
radyoda duydum hair up die bişi bi dünya para verdim hemen çıkarıyomuş güya saf gibi inanıp aldık sarı tüğler çıktı sadece
:)) ŞAPKA TAKSAYDI KEŞKE :)
ediyo walla...ilk tanıştığımızda biraz döküldü saçı ben hemen müdahale ettim bioxcin tarzı ampuller almıştım bide sıfıra vurdurdum...ozmn düzeldi dökülenler çıktı...hayatını bana borçlu ama anlamıyoo...negüzel dökülüyodu hep senin yüzünden diyo :))
ayyy
kız dananın neresi acaba çok merak ettim :))
:)) ŞAPKA TAKSAYDI KEŞKE :)
ediyo walla...ilk tanıştığımızda biraz döküldü saçı ben hemen müdahale ettim bioxcin tarzı ampuller almıştım bide sıfıra vurdurdum...ozmn düzeldi dökülenler çıktı...hayatını bana borçlu ama anlamıyoo...negüzel dökülüyodu hep senin yüzünden diyo :))
ayyy
kız dananın neresi acaba çok merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?