Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

don oluyo canım nasıl yapcam başka
sen nasıl yapıyorsun

bende salçayla soğan kavuruyorum cnm..sonra o içinde eriyo hemen erisin dersen accık kaynamış su üstüne gezdirirsin...

bende çok merak ediyorum bal
sarışınmı olacak esmer mi
benim eşimde beyaz tenli sarışın
bende esmer

sizinde çorba gibi olcek yawru ::) garuşukkk

yok artık şaka yapıyorsunnn

sen bene abla de bundan sonna hatta ben yaslanmısım terkedeyım buralarııı abowwwwwwww

tımammm biraz karayım ama olsunnnnnnn

seni ben sarı hatırlıyom..genemi karıştırdım yaa....kaç doğumlusun sen cnm
en yaşlısı benim bence :)

canım don oluyo nasıl olcak öyle

didik yaaa

evlendiğimizde herkes aynı şeyi söledi sizin çocuğun çok değişik olur die annes esmer baba sarışın

bekleyip görcez bakalımmm

daha bişi yapaydın zaten bilmiyorum yani bize yazık olabilirdi
o çilekli olan nasıl bişi ya süper gözüküyo

aslında o cok basıt ırmıklı tatlının ustune çilekli jöle yaptık

iiikide tutmamuşşş valla 2 tel sacınıda ben yolardım herlde:):)

güneşim benim kocem daha kel:)
denemediğimiz şey kalmadı
her seferinde aaa çıkıyo dyorum gülmekten ölüyok:)

kız benmkı sırf sactı tanıdıgmda amama sen doktun dıyorlar bana bızmkıde ektırme hayalı kuruyor az daha para kazansın hehehe

şaka yapıonn güzeldir güzell

hamişlere kötüüü:):)

hatırlamıyorsun bıle benı unutlacak birimiym bennn karayım ama saclrda sarı balyaj var ordn kalmstr aklında:):)

83 luyum ben

canlar ben yavaş yavaş çıkıyorum
allaha emanet olun kendinize iyi bakın
hayırlı akşamlar çok çok öptüm sizi

benim eşim küçükken sapsarıymış resimlerine bakıyorumda nasıl bu hale gelmiş anlamadım
güneşte unuttular heralde
güneş allahtan eşimi tanıdığımda çok saçı yoktu az daha vardı tepelerde:)tepelerden açık kocemin yaaa ama çok gürmüş askerden gelince dökülmüş...düğünde topic kullanmıştık:)alıştım ben artık ama.şimdi bi karışım geldi minik kavanozda tepelerine sürüyoruz streçliyoruz bide benim örme şapkam var onu takıyorum eşime gülmekten ölüyoz yaa ay diom kadın olsan ne çirkin olurmuşun eşimde 83 lü onla yaşıtsın cnm

Son düzenleme:
ettimmm

buarada kızınınn odaıs gercekten guzel olmuss saglıkla buyusun yavrucum

buarada sen kaclısınki?

aminnn işllhhh....

YA SEN kendine karamı diyosun??? kara görmemişsin sen..bence kumralsın :))
oğluşun çok datlu mşllh odasıda çok güzel...

ben senden 2 yaş büyüğüm cnmmm

canlar ben yavaş yavaş çıkıyorum
allaha emanet olun kendinize iyi bakın
hayırlı akşamlar çok çok öptüm sizi

ii akşamlar cnmmm
sende ii bak..

brck uğraşmayın nan öle kalsın işte nolcek...
benim eşimde keşke dökülse diye dua ediyo..hiç sevmiyo saçı :)) bıkmış sürekli saç tıraşı olmaktan bide sıkıntı basıyomuş..sanki beline kdr yaa P

haha ay ne karısımı işe yarıyorsa bizede söleyın deneyelımmm biara bıoxın vs tuplerını cok aldık her aksam duznlı yaptı kocem yazık bıkmadan amaaa en son pes ettı

senin koce bayan olaymış yanmış canm
paşam da dün traş olmuş sabah evden çıktk kafam donuyo dio

haha ay ne karısımı işe yarıyorsa bizede söleyın deneyelımmm biara bıoxın vs tuplerını cok aldık her aksam duznlı yaptı kocem yazık bıkmadan amaaa en son pes ettı

cnm çok pis kokuo dananın bilmem neresinden yapılıyomuş
bioksin denedik herşeyi denedik
radyoda duydum hair up die bişi bi dünya para verdim hemen çıkarıyomuş güya saf gibi inanıp aldık sarı tüğler çıktı sadece

aminnn işllhhh....

YA SEN kendine karamı diyosun??? kara görmemişsin sen..bence kumralsın :))
oğluşun çok datlu mşllh odasıda çok güzel...

ben senden 2 yaş büyüğüm cnmmm

ya işte bugday dıyorlar ama kara yım işte sole bembeyaz bır tenım olaydııı cok sevıyorum beyaz tenli hatunlarıı ama tabe sukur allahımaaa

ay cidden ha duamı edıyor ınanmıyorum ya kocam bazn cok takıyor kafasına babası amcasıda olum kel oldun bu kıza yazık gel sac ektırelım daha cok gencsın vs dıye esprı yapıyorlar odaa işte bazn cıdden takıyor kafayaaa ee bıde sırf sac olupda bırden dokulunceee

erkek kuzenm kullanmıştı canm baya çıkmıştı saçları

ya aslında tuy tuy cıkarır gıbı oldu ama sıkıldı oda işte her aksam yıka ılac sur falan bayada ugrastı aslında ama sanırım bıraz daha teknolojı ılerlesın az daha fıyatlar dussun:):)
1-2 seneye kalmaz ektırır sırf hevesını almak ıcın bana gore kel olması daha ıyı:):)

senin koce bayan olaymış yanmış canm
paşam da dün traş olmuş sabah evden çıktk kafam donuyo dio

:)) ŞAPKA TAKSAYDI KEŞKE :)

bal eşine koptumbi insan öyle duamı eder ya

ediyo walla...ilk tanıştığımızda biraz döküldü saçı ben hemen müdahale ettim bioxcin tarzı ampuller almıştım bide sıfıra vurdurdum...ozmn düzeldi dökülenler çıktı...hayatını bana borçlu ama anlamıyoo...negüzel dökülüyodu hep senin yüzünden diyo :))

ayyy
kız dananın neresi acaba çok merak ettim :))

hadiyaaa hehehe:):):) ya o ılaclr belkı cıkarıyordur gerckten ama cıkarana kadrda bızmkı zaten yaslanır gelır 60 ına o hızla:):)

pis koktuğuna göre

benm paşam saçını jölelemeden çıkmaz evden canmm nasıl taksın şapkayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…