Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal,brck,esoes kalmışınız bu saate.....
anammmm 1 saat önce girdim bir yazamadım,annemdeydim o ara,kardeşim hadi abla deyince hemencecik çıkıvermek zorunda kaldım.....eve bıraktı beni...
geldim duş falan anca bakıyorum yeniden.....

tanem ne yaptı acaba hiç gelmedi sanırım,umarım kolay geçiyordur günleri,geceleri.....

adacım hoşgeldin kuzum nasılsın?
esoescim hiç yazmıorsun yaa eşin hala kızıomu yazmana?kontrolmü ediyo sürekli topike girip kısss yazdınmı die

adacım hoşgeldin kuzum nasılsın?
esoescim hiç yazmıorsun yaa eşin hala kızıomu yazmana?kontrolmü ediyo sürekli topike girip kısss yazdınmı die

hoşbuldum yavruuuuuu....iyiyim şükür duşumu aldım,hürremimi bekliyorum,geçmedi 1 hafta ayyyy nasıl meraktayım bugünkü bölüme :))))
görüntülü diafonun eksikmiş.....boşver kuzum nazarınız olur o da :)))))

gunaydın kızlar nasılsınız?

benım moralım cok bozuk

dün oğlumu almaya k.v gittim neyse kocamı beklıyorum. bi baktım omurn boynunda kalın tırnak izi nolmus dedım görumcemde bizde baktık ama burda dusmedı neoldu acaba dedı bende hee orda cocuklar yapmıstır dedım

yada dusmustur oyuncaga falan surtmustur dedım. konuyu kapattık abartmadım yani.

neyse eve gıttık altını degıstırcem aglıyor tabı huysuzluk falan yapıyor. tabı cok aglayınca butun boynundakı tırnak ızlerı kızarıp ortaya cıkmazmıı cocugumaa bırı saldırmısss her tarafı tırnak ıcınde tabı kafasını kaldırmadıgı

ıcn bukadr ayrıntılı gorememişim ben şoklarda

yani sakın olmaya calıstım ama baya cok cocugu bogmaya mı kalktı cocugun biri naptı anlamadım hadı kavga oldu elınden alamamıslarmı.

cok agladım sınırlerım tavan yaptı eşim sakınleştırdı olur dedi cocuk bunlar dedı bizim oglanda onlara yapıyordur dedı falan fılan

haklı ama sonucta bole bişi varsa keske bana soyleselerdıde bende birden şok olmasaydım cunku 1-2 tırnak ızı deıl uzunnnn uzunnn 10 tırnak ızı var sankı bırı elıne almıs evırmıs cevırmıs tırnaklamıs tövbee neyse işteee

sonra kresten alsakmı falan dedım esım dur fevrı olma napsınlar bazen bız bıle sahıp cıkamıyoruz cocuga falan dedı...

sanırım kres oglumu olumsuz etkıledı hayır bend ekafam rahat olsun kv ıle ugrasmayım dıye verdım inanın benm kv ugrasmakta cok zor cıkmazda kaldımm

sabah kresde verırken yıne cok agladı daha arabadn ınerken hıssettııı ınmek ıstemedııı ... verırken ogretmenı yokmu dedım anlattım böle böle olms dıye dıger ogretmenler vardı.

gerizekalının biri demezmi ama o kat izi gibi baksanıza guya kıyafet kat ızymıs yok artık dedım bende dun aksam farkettı kremler falan surduk dedım.

oburude demezmı hıc kucaktan ınmıyor yalnız bırakmıyor ogretmenı böyle bişi imkansız bende dedımkı olabılr bıan gozden kacar olur ama sadece bana soylenmelıydı dedım. kendı yapcak halı yokya dedım oglumun

yolma huyu yoktur kendını hayır ınkar etmeyın bari bana deseler evet bıand aoldu ayıramadık tamam ama offff

neyse kızlar işte bole moralım cok bozuk heralde kresten alırım kv mecbur kalıyorum işte allah kahretsın bugun arasın mudur konuscamm ... telefon beklıyorum.

sizlerinde basını agrıttım sabah sabahhh

günaydın kızlarrrrrrrrrr

güneşim kokoşlarda yazdım sana tatlım
ama dediğimgibi bunun bir açıklaması ve muhatabı olmalı bişiy olmamış gibi davranılmalı
tamam olur çocuklar arasında ama böle görmezlikten gelinmemeli ve bildirilmeli endişeye yer verilmemesi adına

herkese günaydın

güneşim seni o kadar iyi anlıyorumkii

benim kızım 6 aylık burnunun önü kıpkırmızı kabarmıştı kayınvalidem bakıyor

aaa noldu annecim burnuun önüne senmi çizdin dememle kaynanam atladı tabi o çizdi ben çizmedimya diyee

çok zor çoookkk allah bize sabırlar versiinnn bende çok ağlamıştıım wallahi ömrümden ömür gitti şu 6 ayda

herkese günaydın kızlar güzel bigün olsun...
güneşim anne değilim henüz canım ama yeğenim grip oldu diye ağlayacak kadar çocuk seven garip bi insancık olarak seni anlıyorum canım... endişelenmen üzülmen gayet normal ama sabah gittiğinde kreştekilerin tavırları seni rahatlatacak yönde olsaydı belki bu kadar tepkilli olmazdın diye tahmin ediyorum direkt savunmaya geçmeleri seni daha da sinirlendirmiş tavırları yanlış

çalışan anne olmak çok zor kime bırakırsanız bırakın içiniz rahat etmiyor ben eğer bu kadar zor olacağını ilseydim kızımı bırakmanın çok iyi bi birikim yapar işten çıkardım arkadaşlar emin olun kariyer felan hepsi solda sıfır kalıyor kafanızda sürekli acaba ne yapıyor yemek yedimi su içtimi altı değiştimi ağlıyomu hele bide sizi görünce anneee deyip ağlıyoyaa sanki birşey anlatacak gibi çok zor çooooooook

günaydın güzeller..
güneşim ya üzüldm çok ama çocuk işte aralarınla olmuştur bişi hemen kreşten alma bence
öğretmeniyle de bi daha görüş..
eminim dkkat ediolardır o konuda gönlünü ferah tut ama evde bile bi an dalgınlıkla bebişler düşebilio..
kendi bebeğim henüz yok ama inan kardeşimde çok yaşadık bunu arkamızı dönmemizle pat düşerdi ya da bi yere çarpardı kafasını :)

AHHH AHHHH çok haklısın efsuncum valla
bırakıyoz insanın kendi annesi gibi var mı annem baktığı halde içim içimi yiyor
hele ki büyüdükçe bazı şeyleri istemediğini belli ettikçe daha kötü
dün anneme illa annemi arayalım tutturmuş o ana kadar gülen çocuk
tel de aanecim gel al beni bak akşam oldu kuşlar bile evine ditti diyor
daha ne denir şimdi bile zor tutuyom kendimi
yahu anlamıyom ben mi çok duygusalım beeeee

ayy kuzum ya senin kız pek cimcime tatlışım yaa

teyzelerii kuzumun cicilerini eklediimm..
bunlar benim aldıklarım
anneannemizde daha çok var onların da fotosunu çekip eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…