Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

AY KUZUM geçmiş olsn inş bişi çıkmas kıyamam bebişee

teşekkürler kuzular mikrop kapmış bi yerden demiş doktor nerden mikrop kapıo bu bebeler anlamadım
nolsa mikrop dio doktorlar

cnm işte ne bıleyım tepkı gosterdım ama kocam benı sakınlestırdı yerı gelıyor bız bıle tutamıyorz cocukları dedı bıraz skaınce konus uyar dedı falan fevrı olma deıd onu dınlıyorum ama yınede bayada durttum hepsınıııı bakalım ıllakı bır cevap cıkacak

ewet cnaım sorma boynunda bırsuru tırnak ızlerı var yolmus bırı buyuk hıtımal cocugn bırı yoldu bakalım bugun sıkıstırdım hepsınııı ama nolcak

GÜNEŞ BELKİ kreşte olmamıştır...evde olmuş olmasın?? ufak çocuk filan geliyomu kayganana???

ada
hoşgeldin afiyet olsun bakalım...kiloları kontrol altında tut ama cnm..asıl kilo 7.8.aydan sonra alınıyo...şimdikiler bişi değil...

brck kuzucuğa geçmiş olsun..kime sorsan her bebek hasta ( salgın felaket sanırım..benin cadıda hasta kreşe gitmicek 1 hafta...

balımm 19+6 dayim canmm
2,5 kilo aldmm yaa

bal teysesi sen bakmadın kuzumun cicilerine

Son düzenleme:
bende çok merak ediyorum ya bal senin haberin var mı?

HAYIR CNM mesaj atıcak belli olunca..unutmassa tabii..işllh herşey yolundadır...

balım sizin kuzuyada acil şifalar

amin cnm işllh

balımm 19+6 dayim canmm
2,5 kilo aldmm yaa

bal teysesi sen bakmadın kuzumun cicilerine

eferim casper anne..bende ilk 4 ay almamıştım
sonra 1-2 derken bi baktım 14 kilo almışım :))
ama 6 kilo kesin gidiyomuş..üzülmüyorum...

kıyamam ya....yavrum geçmiş olsun,salgın varmış geçen öğrt. arkadaşımın oğlunun ateşini bir türlü düşüremediler falan 2 gece hastanede kaldılar....dr. salgın var demiş....aman dikkat edin siz de.....

başım çatlamak üzere çok ağrıyo yaaaa:2:

canımmmmmm,ilaçta kullanamıyoruz....çok mu kötü yaaa ((
kekik yağı şakaklara sürüldüğünde iyi geldiğini biliyorum,bulma şansın varsa dene canım.....

yani normal mi 2,5 kilo canm
belki 3 bile olmuş olabilir
bu ara akşamlar meyve cips kuruyemiş hiç düşmüo elimden

ya böyle dönüyo gibi oluyo sanki
bıçak saplıyorlar yaa eve gideyim biraz uzansam geçer her halde

teşekkürler kuzular mikrop kapmış bi yerden demiş doktor nerden mikrop kapıo bu bebeler anlamadım
nolsa mikrop dio doktorlar

brcğm geçmiş olsun küçük hanıma
doğru valla çocuk hasta olsun dr hazır cvp mikroppp

LAMECİĞİM DE HAYIRLI HABERLERLE GELİCEK İNŞ.

Son düzenleme:
bal cnm dikkat ediyorum etmesine de öyle ya da böyle alınacak mecbur....önemli olan kof kilo olmaması umarım abartı olmaz
dediğin gibi belli bir kısım da doğum da hemen gidecek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…