kuzum hoşgeldin yıl sonu ya işler yoğun telefonlar falan kaçırıyorum bazenn
bizim kuzu hastalanmış ya müşade altına almışlar lağman yapmışlar.test sonuçlarını bekliyolarmış.isal ateş yavrum hastalanmış akşam oraya gidiyim ben
amin teyzesi darısı başınıza inş. Az kaldı bak
ayy yarıladım valla..
kımıldanıp duruyo zaten
anne biraz dur artk die isyanlarda sanırsam
amiin canm ya sanki daha çook var gibi
lamecim naptı acaba?
sinir oldum yahu(((
ne demek tırnak izi,ben çok büyük tepki verirdim sanırım,kendimi kaybederdim......karnımdayken bile içim gidiyor benim Allah'ım sabır versin görünce ne hale gelmişsindir.....iyi yapmışsın sıkıştır tabi....burunlarını sürt biraz ki bundan sonra temkinli davransınlar.....
alyanın kızına bitiyorum ben ya :))))) yavrummmmmm kuşlar bile evine ditti demek he.....
casperımmmmm bayıldım da en çok ta şu benim haklarım yazılı çıtçıtlı bodye bittim yawSağlıcakla giysin bebeğin.....
ewet cnaım sorma boynunda bırsuru tırnak ızlerı var yolmus bırı buyuk hıtımal cocugn bırı yoldu bakalım bugun sıkıstırdım hepsınııı ama nolcak
casper sen şimdi 'anne! mi olucan ya ne kadar garip güzel... Anne mi dicek sana şimdi doğunca
GÜNEŞ BELKİ kreşte olmamıştır...evde olmuş olmasın?? ufak çocuk filan geliyomu kayganana???
ada hoşgeldin afiyet olsun bakalım...kiloları kontrol altında tut ama cnm..asıl kilo 7.8.aydan sonra alınıyo...şimdikiler bişi değil...
brck kuzucuğa geçmiş olsun..kime sorsan her bebek hasta( salgın felaket sanırım..benin cadıda hasta kreşe gitmicek 1 hafta...
bende çok merak ediyorum ya bal senin haberin var mı?
balım sizin kuzuyada acil şifalar
balımm 19+6 dayim canmm
2,5 kilo aldmm yaa
bal teysesi sen bakmadın kuzumun cicilerine
kuzum hoşgeldin yıl sonu ya işler yoğun telefonlar falan kaçırıyorum bazenn
bizim kuzu hastalanmış ya müşade altına almışlar lağman yapmışlar.test sonuçlarını bekliyolarmış.isal ateş yavrum hastalanmış akşam oraya gidiyim ben
başım çatlamak üzere çok ağrıyo yaaaa:2:
lamecim naptı acaba?
HAYIR CNM mesaj atıcak belli olunca..unutmassa tabii..işllh herşey yolundadır...
amin cnm işllh
eferim casper anne..bende ilk 4 ay almamıştım
sonra 1-2 derken bi baktım 14 kilo almışım :))
ama 6 kilo kesin gidiyomuş..üzülmüyorum...
kıyamam ya....yavrum geçmiş olsun,salgın varmış geçen öğrt. arkadaşımın oğlunun ateşini bir türlü düşüremediler falan 2 gece hastanede kaldılar....dr. salgın var demiş....aman dikkat edin siz de.....
canımmmmmm,ilaçta kullanamıyoruz....çok mu kötü yaaa((
kekik yağı şakaklara sürüldüğünde iyi geldiğini biliyorum,bulma şansın varsa dene canım.....
teşekkürler kuzular mikrop kapmış bi yerden demiş doktor nerden mikrop kapıo bu bebeler anlamadım
nolsa mikrop dio doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?