Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tovbe tovbeee bu sana takmıs ama neden ptronun senı sevıyor kolluyor dıye olabılırmı?
yada kırıdak yalaka olmadıgındandır bazı adamlar cevrelerındekı bayanlar kıkır kıkır kırıtmadıklarında ıstemezler

bence hepsı tırlakkk bızımkı hıc bı ıs yapmıyordu o benım gorevım diğil diyip duyordu sonra sana gerek olmadıgını aladık dıyıp cıkardılar

evet bizimkide öle patron bana sölüyo gösteriyo ben ona diom sen işime ne karışıyosun dio bana bi yerde toz var demeyim kıyamet kopuyo.hiç bi yeri silmiyo üstten siliyo hep kendi kendine konuşuyoben zaten yapıcaktım zaten sildim dio ne desen.ama her yer leş gibi..sadece bulmaca çözüyo.lavaboda bulaşıklar yığılıyo bekletiyo yıkamıyo sonra yıkıyo.o izinli olduğunda ben hem buraya hem onun yerine yetişebiliyorum.bi yer silsin yorgunluktan ölüyo bi cam silsin o gün başka iş yapmaz öldüm yoruldum die.zaten camıda senede 2 kere siliyo sonrada dio temizmiş camlar.bende silip yormasaydın keşke kendini diyorum

anladım meleğimm ama dediğin gibi bu kadar çalışanı bulamazlar senın gısını bu kadar iş yaparsan her yer ıster kısım senı uzme canını sen

hakkatten ya o eve gıtsın sız maaşını gönderin barı zahmet etmesin

çaycı bana yardım etmezdı temızlıkte yeğenıne yardım edıp bıde ona kahvaltı hazrlıyormuşpatronda demış böcüğün gunahı neydı
hemen cıkarmış kızı
ama görsen geldım herkesın suratı bı karış iş arkadaşlarım harıç
ortak aşçı şöfor sankı ben yalvardım
duramam gene temızlerım tıtzım topluyumm ne derlerse ses etmıyomm bulamazlar tabısı
gönderır belkı ya ben guvenmıyorum bişi dıyemem ama ınş.düzelır cunku paraya ıhtıyacımız var

kırıtcak halım yok sevmedığımıde ıyı bılır
dobrayım lafı koyarım
ama bu iş sabretmek zorundayım genelde sessızım ama üstüme geldıkçe gelıo
ıkı kelıme etmek ıcın ee ııı aa dıye dıye saat gecıo
ben sanıyede fatura kesıom o saatlerce

hakkatten ya o eve gıtsın sız maaşını gönderin barı zahmet etmesin

6 dediğinde kaçar onu kimse tutamaz 5.30 da kol çantasını hazırlamaya başlar masanın üstüne çıkar o çanta
bazen 18:01 de falan çıkar bende dalga geçerim mesaine yazıcam dakkalarını die
ya kızım 1 tl maaş alıyo zamda gelir gene ocakta ne sandın

anladım meleğimm ama dediğin gibi bu kadar çalışanı bulamazlar senın gısını bu kadar iş yaparsan her yer ıster kısım senı uzme canını sen

iş bulunurda zaman lazım
zamanın geçmesı benım zararıma kenara 2 kuruş koydum onuda harcamak ıstemıyoum
bıraz daha paramız olsa kredıler bıtse barı
karşıya taşınırsam hıc değil bı kira olur iş bulana kadar ıdare ederızkı hemen işim hazır orda bulunur nolcek

yanlıs anlama ole olmadıgını bıldıgım ıcın gıcık olmustur dedım
bende ole olmadıgımdan oturu patronlar tarafından pek sevılmıyorummm

evet canım ya umarım cıkarılmazsın en azından zamansız bı durumda olmasın

off bocuk ofyaaaa

sende ne guzl işte aılenle gecırcen yılbasını bırde bzıe bakk

heee geldı cattı dıyorsun haa vakıt tamam:)

haha sızın caycılar kont ve kontesler mubarek caycı dııllerdee

maasıda ıymıs nen o öle alıyorsa sen kımbılır kac alıyorsun hhehe

ıananmıyorum 1000 lıramı alıyor

bizimkıde 4:30 soyunmaya son sıgarasını ıcmeye baslardı zaten cayıda kendıne demlıyordu kımseye vermedıgı ıcın ona kalıyordu

Böcüğüm brck melodi ve alya çok teşekkür ederim güzellerim
Allah ım hepimizin yardımcısı ol yarabbim sen gıcık patrona denk getirme kimseyi kimseye muhtaç etme

balım biraz kokoş olayım dedim.

böcük adam takmış kafayı sana ne yapsan bahane edecek.
sen şimdi temizliği filanda bıraktın ya zoruna gitmiştir adamın.
patron adaletli davranmış, olumsuz düşünme artık.
ama herşeye hazırlıklı ol ve üzülme.
senin gibi eleman iş bulur.

kızlar şu iş yapmayan çaycılarınızı 1 haftalığına bana gönderin.
ben onları kat göreclisi bayanların yanına bir vereyim.
1 haftada hepsi mum olup koşa koşa gelip sizin ayaklarınızı öperler.
onların yaptığı iş mi be!
buradaki görevliler çaydan temziliğe yük taşımaya evrak dağıtımına herşeyi yapıyor.
mesela bu akşam bitince yarın sabah temziliği de onlar yapacak.

ıananmıyorum 1000 lıramı alıyor

bizimkıde 4:30 soyunmaya son sıgarasını ıcmeye baslardı zaten cayıda kendıne demlıyordu kımseye vermedıgı ıcın ona kalıyordu

ben caycı olmaya karar verdım azıcık asım agrısız basım 1000 tl fazlasıyla yeter bene azda dııl ohhh caayınıda herkes kendı alırrr gelkeyfım gel

buarada kresı aradım kameradan bakarsanız ne oldugunaa sevınırımmm ne oldugunu merak edıyorum cunku dedıım tamam mudurme soleyım falan dedı ogretmenn

çaycı 1000 tl maaş mı alıyor
ben de çaycı olmak istiyorum.

güneş müdüre sen söyleseydin kameradan bakın diye.
akşam almaya gidince görüntülere bakmak istediğini söyle.
ve ısrar et gözleri korksun biraz.

akşam babanne alıyor

yarın sabah solerımmm artıkk ogretmenede dedımmm ne oldugunu ogrenmek ıstıyorum mutlaka bakın dedım ofya ne salakcaa

acaba babanneye solesemmı dıyorum ama neyseee sımdı cocugu alalım falan dıretır bişi olurdaa

güneş böyle şeyler olabilir normal ama gizlemeleri çok saçma..
burda birinin çocuğunada oldu aynı şeyler.gizliyolar bazen nedense...
kızlar önce cvlerinizi alayım

gizlenmesi insanı şüphelendiriyor güvenini sarsıyor.
güneş babaneye söyleme aman göndermem der canın sıkılır.

kızlar birazdan bu külkedisi gider.
sinderella olup gelicem.

gizlenmesi insanı şüphelendiriyor güvenini sarsıyor.
güneş babaneye söyleme aman göndermem der canın sıkılır.

kızlar birazdan bu külkedisi gider.
sinderella olup gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…