müşteri gittii
ayy heyecan bastı kızlarr
hadi bakalım fikirler alalımm
canım firmaya güveniyorum ben,ilk inşaatı deği l burda..çok fazla bina yaptı gerçekten yaşadığım yerde.ben aslında niye bu kadar tedirginim biliyormusun,5,5 sene önce şuan oturduğum evi aldık biz ve incelemeden aldık..ötesine berisine gerisine bakmadık yani,neden öyle yaptık bilmiyorum cahilmişiz demekki,daha 14 aylık evliydim ozaman.akıl verenimizde olmadı,ağzımız çok yandı,çok pişman olduk.birde neden bilmiyorum bu ev bana uğursuz geldi yaa cidden..iyi günlerimde oldu tabi ama çok kötü günlerde geçirdim biliyorsunuz sizde birazını zaten..bu evimi cidden sevmiyorum ben.yenisini severmiyim bilmem ama bunu sevmediğim kesin.ama bak sende içime su serptin,çok memnunum diyosun.biricikte rahatlattı biraz sağolsun..eşimde dün akşam bundan 2-3 ay sonra bu evi almadığına pişman olacaksın sen diyo..
canım o zaman kaçırma bence... ilk anda bi hevesle incelemeden alırısn zaten.. ama bak bunu didik didk ediyorsun:))
casperım... bende kız diyorum.....
lamecim sanada kız geçiyor içimden ama hayırlısı tabisi
merhaba canlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
merhaba canlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hoşgeldin tatlımmerhaba canlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
inş. tatlımayy canım hayırlısıyla inş...
benimde içimden kızım olcakmış gibi geçiyorr... severken hep kızım diyorum eşimde beni kızdırmak için oğlum diyorr:))
halbuki kendiside kız istiyorr
inş. 18 inde öğreniriz...
hoşgeldin canım.. iyiyiz sen nasılsın??
bu arada kelebeğin oğlu olcakmış gibi hissediyorum ben:))
lamecimm seninkide erkek olarak doğuyor benim içime..rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza inşallah..dünyanın en güzel şeyi annelik gerçekten.her geçen gün dahada güzelleşiyor inanın.sizi anlamaya başlıyor,muhabbetler ediyor,yardım etmeye başlıor..harika şeyler.rabbim evlatlarımıza sağlık versin
hoşgeldin canım.. iyiyiz sen nasılsın??
bu arada kelebeğin oğlu olcakmış gibi hissediyorum ben:))
hoşgeldin canım,iyiyiz şükür sen nasılsın?
hoşgeldin tatlım
inş. tatlım
bana keloboşun da kız olacak gibi geliyor
canım çevremde beni görünce oğlan diyenler çoğunlukta, sanırım hem cildimden hemde karnımdan dolayı... rabbim başta hayırlı ve sağlık olarak nasip etsinde artık kız oğlan çokta önemli değil... hani kızım olsun süsleyeyeim falan istiyordum sadece:))
ayy senin duru büyümüştür artık iyice... sanırım kız evlat hep daha başka oluyorr:))
büyüdü valla canım,mart sonu 4,5 yaşında oluyor işte..kreşe başladı geçen hafta.bıcır bıcır birşey yaa.herşeyim o cidden şuan.benimle dertleşiyor,muhabbet ediyor,bana mutfakta ev işlerinde yardım ediyor :)) normalde kız çocukları babasına düşkün olur derler duru bana daha düşkün..bana asla laf söyletmiyor :):),hemen baba annemi üzme sakın diyor
canım çevremde beni görünce oğlan diyenler çoğunlukta, sanırım hem cildimden hemde karnımdan dolayı... rabbim başta hayırlı ve sağlık olarak nasip etsinde artık kız oğlan çokta önemli değil... hani kızım olsun süsleyeyeim falan istiyordum sadece:))
ayy senin duru büyümüştür artık iyice... sanırım kız evlat hep daha başka oluyorr:))
bublecim
ya ben olsam yeni bir ev alıyor olsam rahat rahat parayı düşünmeden
büyük alırım
benim evim 135 m2 ve çok memnunum öle çok da büyük han gibi değilkullanışlı çok
ondan derim ki kullanışlı olsun büyük olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?