Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım o zaman kaçırma bence... ilk anda bi hevesle incelemeden alırısn zaten.. ama bak bunu didik didk ediyorsun:))

casperım... bende kız diyorum.....

casperımm benimde içimdende senin için kız adacım içinde erkek geçiyorr..rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşallah ikinizede..

canım o zaman kaçırma bence... ilk anda bi hevesle incelemeden alırısn zaten.. ama bak bunu didik didk ediyorsun:))

casperım... bende kız diyorum.....

lamecim sanada kız geçiyor içimden ama hayırlısı tabisi

lamecim sanada kız geçiyor içimden ama hayırlısı tabisi

ayy canım hayırlısıyla inş...
benimde içimden kızım olcakmış gibi geçiyorr... severken hep kızım diyorum eşimde beni kızdırmak için oğlum diyorr:))
halbuki kendiside kız istiyorr
inş. 18 inde öğreniriz...

lamecimm seninkide erkek olarak doğuyor benim içime..rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza inşallah..dünyanın en güzel şeyi annelik gerçekten.her geçen gün dahada güzelleşiyor inanın.sizi anlamaya başlıyor,muhabbetler ediyor,yardım etmeye başlıor..harika şeyler.rabbim evlatlarımıza sağlık versin

merhaba canlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hoşgeldin tatlım
inş. tatlım
hoşgeldin canım.. iyiyiz sen nasılsın??

bu arada kelebeğin oğlu olcakmış gibi hissediyorum ben:))

bana keloboşun da kız olacak gibi geliyor

canım çevremde beni görünce oğlan diyenler çoğunlukta, sanırım hem cildimden hemde karnımdan dolayı... rabbim başta hayırlı ve sağlık olarak nasip etsinde artık kız oğlan çokta önemli değil... hani kızım olsun süsleyeyeim falan istiyordum sadece:))

ayy senin duru büyümüştür artık iyice... sanırım kız evlat hep daha başka oluyorr:))

büyüdü valla canım,mart sonu 4,5 yaşında oluyor işte..kreşe başladı geçen hafta.bıcır bıcır birşey yaa.herşeyim o cidden şuan.benimle dertleşiyor,muhabbet ediyor,bana mutfakta ev işlerinde yardım ediyor :)) normalde kız çocukları babasına düşkün olur derler duru bana daha düşkün..bana asla laf söyletmiyor :):),hemen baba annemi üzme sakın diyor

ayy canım benim yaaa, kıyamam onaa.....
desene evde kadın dayanışması var:)

lamecim sendende bişiy rica etsem

foto koy da görelim hamişlik ne katmış gülyüzüne tatlımmmmm

cnm bızmde baktıgmz ev 120 m2 idi ama balkonalrla bırlıkte kucuk geldı bana bende kucuk ev severım ama esyalrım sıgmaz tıklım tıkısda daha dagınık duryor ferah ferah otumaya kara verdım... buyuk olan ınsaat var oraya bakcaz bıde

ıkınızede erkek dıyorum hahahah farklı olmak adına:)

casper -kız(ama şuanda erkek doğdu içime)
ada-erkek
lame-erkek yakıştırıyorum
kelebek-behlülcükte olabilir.ama kız gibi:)
prijuva-erkek

bence büyük evin temizliği zor oluyor yaaa
110 metre olmasını isterdim evimin
gerçi şimdi kiracıyız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…