Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy maşallah sana
kocem beni keser ağır bişi kaldırsam
bu günlerde göbüşüm gözüme batıyo ya ne giysem ben burdaym dio
casperim
güneşimmmmmmmmm
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz

hoşbulduumm kuzuummmm

gunaydın hanımlarrrr
gunessss napıyon bacım senı beklıyos

özledınmı bini bebeim

iyiyim şükür tatlım sen napan nasıısn bakem?

i işte kuzum ya cocukla ugrasıyrz hastaa:)

ayy maşallah sana
kocem beni keser ağır bişi kaldırsam
bu günlerde göbüşüm gözüme batıyo ya ne giysem ben burdaym dio

hoşbulduumm kuzuummmm

canım zaten kocamın haberı yoktu evde kımse yoktu son ayımdıı baza kaldırdımm yatagın cok agırdı oda hafıften dustu ustumde kaldı dalga gecmıstık kocam cok kızdı hatta amcasıda kızdı bana cektıler konustular cok dıkkatlı ol falan e etabı hamılesin ustunde enerjıde var gaza gelıyorsun aman herseyı yaparım havasına bende bıraz ole oldu snaırım son anıma kadrda claısmıstım zaten zorla eve gonderdı patronum calısma suremın bıttgını duyunca basımızı belaya sokacaksın dıye:):) aslında dıkkat etmek lazım ben fevıyım işim anınnda olması lazım pis se biryer bekleyememmm bırı gelsın yapsın ama emın olun cocuk olunca bu takıntılar azalıyor hehe

güneşim noldu ömürtoşa yaaa
dişlerden falan mı sürekli ateş hasta heeeee

güneşim noldu ömürtoşa yaaa
dişlerden falan mı sürekli ateş hasta heeeee

canım ınan bılemıyorum benm cocugum bukadar hasta olmazdı ınan antıbıyotıkde hıc kullanmamıstı 1 yasını gectı basımıza gelmeıdk kalmadııı bogazı enfeksıyon belli oksuruk cıgerlerde oda belli atesde yuksekk valla aksam dokotruna goturcem koceyı aradım sımdıı krese goturduk bıraktık bugunde cunku babanne bıseyı yok dıyor cocugu ııce kudurtuyor gece bız cekıyoruzz derdınıı... valla olan kocama oldu sabaha kadar nobetteydıı

selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım..
bende fena bir kafa karışıklığı ve kararsızlık var.sizin fikriniz alacağım bugün,yardım edin bana yaww

güneşimm geçmiş olsun canım..çocuk işte ille hasta oluyor..benim kızımda hasta,burnu akıyor,sesi çıkmıyor,hafifte bir öksürük var.krşe başladı kuzum 2.güne hasta oldu(..ne diyelim rabbim beterlerinden korusun inşallah.

hoşgeldin tatlım
noldu hayırdır?

bublecim sen msn de neden yoksun artık yaa bana özelden bi msnni yazarmısın?yada mail at bana bi

hoşgeldin tatlım
noldu hayırdır?

bublecim sen msn de neden yoksun artık yaa bana özelden bi msnni yazarmısın?yada mail at bana bi

hoşbuldukk canlarım..biricik attım özelden msn adresimi..
kötü birşey değil çok şükürde..biz eşimle 6-7 aydır falan ev bakıyoruz.yeni bir ev alalım dedik öyle,şuan oturduğumuz evi satıp üzerine çok az bir kredi çekip uygun birşey bulalım dedik.beğendiklerim oldu oldu ama bütçemizi aşıyor.bizde daha makullerine bakıyoruz tabi..neyse işte bir inşaat firması var,40 dairelik 4 blokluk bir site yapıyor.inşaattan satıyor.daha sadece 1 bloğu tamamlanmış ev sahipleri geçmiş,şuan 2.blok yapılıyor falan işte..şimdi burda daha inşaatına başlanmamış bloktan bir daire seçtik biz bu olsun diye çünkü bitmiş daireler çok hoşuma gitti.kullanılan malzeme falan iyi yani.ama tabi geniş bir daire değil şuan oturduğum gibi.benim evim 145 mtk,bu evde planda 127 m2 yazıyor.neyse işte.3+1 daire yine.dün akşam oturduğum yerde sitenin planlarına bakarken odaların alan m2lerini topladım,hiçtr 127 m2 gelmedi.kafam çok karıştı,yoksa diyorum çokmu ufak bir ev..sonra diyorum bu ev çok büyük işiyle başa çıkamıyorum birde eski bina şuan oturduğum..komşuluk sıfır,anlaşamıyoruz h iç,apartmanda yapılması gereken h içbirşeye karışmıyorlar orta yol bulamıyoruz üstelik sadece 3 daireyiz yani düşünün..evde ufak tefek sorunlar çıkarmaya başladı artık..ayy ne yapacağım ben kızlarrrr yaa,cidden kafam allak bullak

bublecim öncelikle hayırlı olsun cnm benim
tek sorunumuz keşke bu olsa dimi...
145 m2 ev gerçekten çok büyük cnm..bütün evinin alanlarını kullanabiliyosan güzel tabi ama temziliği zor...benim evim 120 125 m2 falandı işte çok büyük die sattım kızlar biliyo
şimdiki taşınacağım ev 85-90 m2 falan cnm

canım hoşgeldin ve hayırlı olsun şimdiden... o 127 m2 brüttür...dairenin dıştan dışa ölçümüdür... ondan 10-15 m2 düş canım... o zaman net alanı çıkar...

canım hoşgeldin ve hayırlı olsun şimdiden... o 127 m2 brüttür...dairenin dıştan dışa ölçümüdür... ondan 10-15 m2 düş canım... o zaman net alanı çıkar...

sağol canım benim..evet sanırım öyle çünkü planda odaların m2 alanlarını toplayınca daha düşük buldum..
ot.odasına 21 m2,mutfak 10 m2,balkon 4m2,salon 25 m2,yatak odası 16 m2,hol 8 m2,çocuk odası 9,5 m2 yazıyor..birtek banyoyla tuvaletin m2sini yazmamışlar 9-10da ikisinin toplamı olsa işte 100 m2 falan yapıyor benim hesaba göre..valla diyorumki şöyle bir rüyaya yatsamda bana bu evin hayırlı gelip gelmeyeceğini görsem keşke ne iyi olur..

bublecim

ya ben olsam yeni bir ev alıyor olsam rahat rahat parayı düşünmeden
büyük alırım
benim evim 135 m2 ve çok memnunum öle çok da büyük han gibi değilkullanışlı çok
ondan derim ki kullanışlı olsun büyük olsun

canım benim şuanki evimde 145 m2 kendi evim yine ama hiç memnun değilim..ısınmıyor en başta,dünya kadar doğal gaz faturası ödüyorum ve evin içinde kazaklarla hırkalarla oturuyorum.işine zaten yetişemiyorum..burda geniş evler var ama benim bütçemi çok aşıyor 70-80 milyar kredi çekmem lazım oda beni çok aşar.

canım valla artık şansınaa... müteahhitle sözleşme yaparsın zaten... bütün isteklerini.. m2 falan... ayrıca gezdiğin evlerle birebir olcağını garanti ediyorsa sorun yok.. ama araşırın tabi firmayıda.. güvenilirmi diye... umarım hayırlısı olur...
benim evde 3+1 brüt 117 m2... evde şu büyük olsaydı diyebilceğim bir yer yok... her yerinden çok memnunum.. sadece balkon konusu sıkıntı... oturabilceğim balkonum yok... 2 tane fransız balkon var ama onlarda ancak girip ayakta etrafı izlemeye yetiyorr( ama yinede çok memnunum evimden...

canım yeni evler artık ısı ve ses yalıtımlı... bu konuda rahat edersin... biz 1,5 ay önce 1 hafta yaktık gazı.. 30 tl geldi.. o günden beride yakmadık, içerisi sıcak... alt katım ve üst katım çok yüksekte yakıyrorlar onunda faydası var tabi...

canım firmaya güveniyorum ben,ilk inşaatı deği l burda..çok fazla bina yaptı gerçekten yaşadığım yerde.ben aslında niye bu kadar tedirginim biliyormusun,5,5 sene önce şuan oturduğum evi aldık biz ve incelemeden aldık..ötesine berisine gerisine bakmadık yani,neden öyle yaptık bilmiyorum cahilmişiz demekki,daha 14 aylık evliydim ozaman.akıl verenimizde olmadı,ağzımız çok yandı,çok pişman olduk.birde neden bilmiyorum bu ev bana uğursuz geldi yaa cidden..iyi günlerimde oldu tabi ama çok kötü günlerde geçirdim biliyorsunuz sizde birazını zaten..bu evimi cidden sevmiyorum ben.yenisini severmiyim bilmem ama bunu sevmediğim kesin.ama bak sende içime su serptin,çok memnunum diyosun.biricikte rahatlattı biraz sağolsun..eşimde dün akşam bundan 2-3 ay sonra bu evi almadığına pişman olacaksın sen diyo..

ayy ne bilim ben ferah seviyom
ancada sığıyorum
ısınmadada problemim yok öle yani

ama bublecim sen zati memnun değilsin bu evinden
Tebdili mekanda ferahlık vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…