ayy maşallah sanagunaydın hatunlarrrr nasılsınızz?
bal hatun maşallahh sana hamişligin son ayları bole olur bir enerjı gelır ınsanın ustune ılk aylardakı gıbı olmaz bende kapı pencere duvar ne bulduysam sılıyordum sbaah uykusu gece uykusu yoktu sonra erken doguma gıttık tabe o ayrı baza maza kaldırdım dıye sanırım hahaha:):) iiikidee gitmişim erken dogumaa paşama erken kavustumm nasıl bencıl dusundum deılmı simdi:):)
adaer maşallahh yarasınnnnn...
casperim
güneşimmmmmmmmm
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
gunaydın hanımlarrrr
gunessss napıyon bacım senı beklıyos
iyiyim şükür tatlım sen napan nasıısn bakem?
ayy maşallah sana
kocem beni keser ağır bişi kaldırsam
bu günlerde göbüşüm gözüme batıyo ya ne giysem ben burdaym dio
hoşbulduumm kuzuummmm
güneşim noldu ömürtoşa yaaa
dişlerden falan mı sürekli ateş hasta heeeee
selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım..
bende fena bir kafa karışıklığı ve kararsızlık var.sizin fikriniz alacağım bugün,yardım edin bana yaww
güneşimm geçmiş olsun canım..çocuk işte ille hasta oluyor..benim kızımda hasta,burnu akıyor,sesi çıkmıyor,hafifte bir öksürük var.krşe başladı kuzum 2.güne hasta oldu(..ne diyelim rabbim beterlerinden korusun inşallah.
hoşgeldin tatlım
noldu hayırdır?
bublecim sen msn de neden yoksun artık yaa bana özelden bi msnni yazarmısın?yada mail at bana bi
hoşbuldukk canlarım..biricik attım özelden msn adresimi..
kötü birşey değil çok şükürde..biz eşimle 6-7 aydır falan ev bakıyoruz.yeni bir ev alalım dedik öyle,şuan oturduğumuz evi satıp üzerine çok az bir kredi çekip uygun birşey bulalım dedik.beğendiklerim oldu oldu ama bütçemizi aşıyor.bizde daha makullerine bakıyoruz tabi..neyse işte bir inşaat firması var,40 dairelik 4 blokluk bir site yapıyor.inşaattan satıyor.daha sadece 1 bloğu tamamlanmış ev sahipleri geçmiş,şuan 2.blok yapılıyor falan işte..şimdi burda daha inşaatına başlanmamış bloktan bir daire seçtik biz bu olsun diye çünkü bitmiş daireler çok hoşuma gitti.kullanılan malzeme falan iyi yani.ama tabi geniş bir daire değil şuan oturduğum gibi.benim evim 145 mtk,bu evde planda 127 m2 yazıyor.neyse işte.3+1 daire yine.dün akşam oturduğum yerde sitenin planlarına bakarken odaların alan m2lerini topladım,hiçtr 127 m2 gelmedi.kafam çok karıştı,yoksa diyorum çokmu ufak bir ev..sonra diyorum bu ev çok büyük işiyle başa çıkamıyorum birde eski bina şuan oturduğum..komşuluk sıfır,anlaşamıyoruz h iç,apartmanda yapılması gereken h içbirşeye karışmıyorlar orta yol bulamıyoruz üstelik sadece 3 daireyiz yani düşünün..evde ufak tefek sorunlar çıkarmaya başladı artık..ayy ne yapacağım ben kızlarrrr yaa,cidden kafam allak bullak
canım hoşgeldin ve hayırlı olsun şimdiden... o 127 m2 brüttür...dairenin dıştan dışa ölçümüdür... ondan 10-15 m2 düş canım... o zaman net alanı çıkar...
bublecim
ya ben olsam yeni bir ev alıyor olsam rahat rahat parayı düşünmeden
büyük alırım
benim evim 135 m2 ve çok memnunum öle çok da büyük han gibi değilkullanışlı çok
ondan derim ki kullanışlı olsun büyük olsun
sağol canım benim..evet sanırım öyle çünkü planda odaların m2 alanlarını toplayınca daha düşük buldum..
ot.odasına 21 m2,mutfak 10 m2,balkon 4m2,salon 25 m2,yatak odası 16 m2,hol 8 m2,çocuk odası 9,5 m2 yazıyor..birtek banyoyla tuvaletin m2sini yazmamışlar 9-10da ikisinin toplamı olsa işte 100 m2 falan yapıyor benim hesaba göre..valla diyorumki şöyle bir rüyaya yatsamda bana bu evin hayırlı gelip gelmeyeceğini görsem keşke ne iyi olur..
canım benim şuanki evimde 145 m2 kendi evim yine ama hiç memnun değilim..ısınmıyor en başta,dünya kadar doğal gaz faturası ödüyorum ve evin içinde kazaklarla hırkalarla oturuyorum.işine zaten yetişemiyorum..burda geniş evler var ama benim bütçemi çok aşıyor 70-80 milyar kredi çekmem lazım oda beni çok aşar.
canım valla artık şansınaa... müteahhitle sözleşme yaparsın zaten... bütün isteklerini.. m2 falan... ayrıca gezdiğin evlerle birebir olcağını garanti ediyorsa sorun yok.. ama araşırın tabi firmayıda.. güvenilirmi diye... umarım hayırlısı olur...
benim evde 3+1 brüt 117 m2... evde şu büyük olsaydı diyebilceğim bir yer yok... her yerinden çok memnunum.. sadece balkon konusu sıkıntı... oturabilceğim balkonum yok... 2 tane fransız balkon var ama onlarda ancak girip ayakta etrafı izlemeye yetiyorr( ama yinede çok memnunum evimden...
canım benim şuanki evimde 145 m2 kendi evim yine ama hiç memnun değilim..ısınmıyor en başta,dünya kadar doğal gaz faturası ödüyorum ve evin içinde kazaklarla hırkalarla oturuyorum.işine zaten yetişemiyorum..burda geniş evler var ama benim bütçemi çok aşıyor 70-80 milyar kredi çekmem lazım oda beni çok aşar.
müşteri gittii
ayy heyecan bastı kızlarr
hadi bakalım fikirler alalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?