keşke burda da olsa yaaa
efet yagmur kokusu bana ıyı geldı bugun ama dun cok kasvetlıydı hava
bizim burda 1 haftadır hep sis var
şöyle yağmur yağsa mis mis koksa her yer
ne güzel olur ya
bugün akşam olsa 2 gün tatil
yavaş yavaş temizlik yapmaya başladım
dolapların içini falan
bugün akşam olsa 2 gün tatil
yavaş yavaş temizlik yapmaya başladım
dolapların içini falan
aman canım çok yorma kendini sakın.
allah kolaylık versın aman yapılıyor cok yormayın kendınızıı valla bol bol dınlenmeye bakınn ohh be tatıl gelıyor 2 gun keske herks 2 gun tatıl yapsaa
2 gün tatil yapanları çok kıskanıyorum
yormıcam canım fazla
bi dolapların içini falan düzenlicem
sonra tozlarını falan alıcam
yavaş yavaş başlasam iyi olur
hepsini sıkıştırmayayım son zamana
bende hamileyken temizliğimi kendim yapmıştım..ne gücüme gitmişti ama anlatamam.kayınvalidem köyünü bırakıp gelmedi,annem yazlığını bırakıp gelmedi..karnım burnumda kapı,dolap,yer,cam ne varsa yapmıştım..o kadar harekete yani kızım yinede dönemedi içimde normal yapamadım doğumumu
bende hamileyken temizliğimi kendim yapmıştım..ne gücüme gitmişti ama anlatamam.kayınvalidem köyünü bırakıp gelmedi,annem yazlığını bırakıp gelmedi..karnım burnumda kapı,dolap,yer,cam ne varsa yapmıştım..o kadar harekete yani kızım yinede dönemedi içimde normal yapamadım doğumumu
cnm valla benımkıde aynı dert benmde annem uzakta gec geldı yapma dedı ama o gelene kadar sabredemedeım ne olur neolmaz dıye yaptım:)
kayınvalıde gelırım falan dedı ama istemedımm... herseyı keyfıne gore yaapr sımdı o ne bıleyım..
sonra bende erken dogurdum ve sezryan oldum ama cok agır kaldırdım agır işler yaptım o halımle oldu bırkereztn ızne ayırdılar zar zor o 1 haftada iş yaptm 2. haftaya dogum oldu iznimn bile keyfını cıkaramadım
oyuzden sneı cok ıyı anlıyorummm
bende korkuyorum erken falan geliverir diye yaaaa
belli mi olur 7.aydan sonra beklemede olun diyo herkess
efet valla hayırlısı neyse o olsun cnm sımdıden strese gırmemek lazım
bakma anltıyorz ama hamısler etkılenıyor dogal olarak cok...
benmkı cok deıl 2 hafta erken geldı cantamı hazırladım sabah suyum geldı:):)
2.5 kg dogdu mıncktı canı sagolsunda kılo alınıyor işte bir sekılde sımdıde buyudu gitti sizde bir bakmıssınzz dogmus buyums allahın ıznıyle
güneşim çok hızlı geçiyo zaman yaa
bak benim 29.hafta olmuş haftaya 30 haftalık olucaz
haftalar günler ne çabuk geçiyo yaaaa
canlarım slm.lar
casperım yine dr.da sanırım,hayırlı haberle gelsin inşallah....
siz nassınız garular,akşama değişik bir tarif deneyesim var nedense :)))) yemekleriniz belli mi ???
bir deyiverin hele,ne yapabilirim...gerçi yemek değil derdim böyle ağız dolduracak,tv karşısında çayla gidecek bir lezzet aradığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?