kızlarr...
casperdan haber var...
çok şükür herşey yolundaymış... hastaneden de aşıya gidicekmiş:)
kızlarr...
casperdan haber var...
kızlarr...
casperdan haber var...
hoşbuldum yavrular :))))
hımmm tava böreği he.....valla olabilir,yufka da aldım gelirken,lor peynirim de var.....
başka fikir ????
bu ziyaretçi bizi bilen biri mi acaba !!!!!!
sürekli gelip hiç bilmediği insanların yazdıklarını deli olsa okumaz çünkü
kızlarr...
casperdan haber var...
selam hatıuşlar
herkesler iyidir inşallah, yeni hamile & doğuran varmı???
hamileler cinsiyetler belli oldu mu? inşallah iyisinizdir mide bulantınız yoktur,
beni soracak olursanırz moralim bozuk, inci kuşum 3 gündür kaka yapmıyor, akşam fitil vercem, sonracıma şirketle konştum süt izni ve yıllık izin kllanımı sonrası mart 26 işbaşı,, pofff nası gitcem işe ben bebişimi bırakıp hiç bilmiyorum..
bu arada 2. evlilik yıldönümümüz geliyo, mart 27de, geçen sene ağvaya gitmiştik çok güzeldi, hamileydim.. bu sene gidemeyiz bi yere ama ne alsam benim kocaya aklıma bişi gelmiyo fikir verin azcıkın bana..
oyyhh daha kalkıp ütü yapmam lazım, inci doğduğundan beri kuaförede gidemiyorum evde kendi çabamlada doğru düzgün yapılmıyo şu ağda, kendimi çok bakımsız hissediyorum.
selam hatıuşlar
herkesler iyidir inşallah, yeni hamile & doğuran varmı???
hamileler cinsiyetler belli oldu mu? inşallah iyisinizdir mide bulantınız yoktur,
beni soracak olursanırz moralim bozuk, inci kuşum 3 gündür kaka yapmıyor, akşam fitil vercem, sonracıma şirketle konştum süt izni ve yıllık izin kllanımı sonrası mart 26 işbaşı,, pofff nası gitcem işe ben bebişimi bırakıp hiç bilmiyorum..
bu arada 2. evlilik yıldönümümüz geliyo, mart 27de, geçen sene ağvaya gitmiştik çok güzeldi, hamileydim.. bu sene gidemeyiz bi yere ama ne alsam benim kocaya aklıma bişi gelmiyo fikir verin azcıkın bana..
oyyhh daha kalkıp ütü yapmam lazım, inci doğduğundan beri kuaförede gidemiyorum evde kendi çabamlada doğru düzgün yapılmıyo şu ağda, kendimi çok bakımsız hissediyorum.
hoşgeldın canım geçmiş olsun
buarada bebişi bırakmak zor gelıcek ama alısıyorsun canım...
bakım işinide takma kafana henuz cok yenısınızzz oda cok kucuk mutlaka duzene gırecektır bende cocugumm 2 aylıktı sonrasında zar zor kuafore gıdebılmıstım
canım yeni doğan bebeklerde 5 güne kadar normal derdi doktorumuz bizim kaka için,kızımdada çok yaşadım bunu..sütüm yetmediği için biberon maması verirdim ben onun içine çok az zeytinyağı damlatırdım.birde poposuna zeytinyağlı pamuk koyardım yumuşatsın diye iyi gelirdi.dene istersen bir,hemen fitil yapma istersen.
öyle canım herkes başka birşey söylüyor..kaynatılmış ılık su ver istersen birde 2-3 çay kaşığı.biraz bağırsaklarını yumuşatır muhakkak,bitki çaylarıda yumuşatır mesela.bebekler için bitki çayları oluyor onlardanda bir dene,ben ıhlamur,rezene falanda veriyordum gazını çıkartırdı hem onları içince.canım bebeklerde bu kabızlık sorunu ille oluyor sıkma canını,büyüdükçe düzene girer yavaş yavaş.ben neler çektim bir bilsen bu konudan.
gliserin kansuk evet canım.coturnıxcim merhaba canım. fitil en son çare canım. bebeğin canını yakıyor.
gliserin cansuk mu verdi. sert biraz ve can yakıyor.
bence dr. dinleme 3 gün kaka yapmaması normal 3 günden sonra duruma göre müdahele edilir.
zeytinyağlı pamuğu bende öneriyorum. pamuğu fitil yap batır yağa koy popusuna 10 dk beklesin. 2-3 sefer yap. birde su veriyor musun canım?
ılık su ve zeytinyağı karışımımı versem diye düşünüyorum, uyuyo şimdi hele bi uyansında bakalım napıcaz(
alışmak zor olucak ama mecburuz, evde oturmakdanda sıkılıyo insan, çalışmaya alışan insana çok zor çok, o kadar uyuşuğumki anlatamam, işe giderken herşeye yetişiyodum şimdi uyuşuklukdan yerimden zor kalkıyorum.
bizim doktorda hergün yapacak yapmazsa fitil vericeksin diyo, tıp dünyası bi alem heer doktorun başka bi yorumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?