Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum yavrular :))))
hımmm tava böreği he.....valla olabilir,yufka da aldım gelirken,lor peynirim de var.....
başka fikir ????

bu ziyaretçi bizi bilen biri mi acaba !!!!!!
sürekli gelip hiç bilmediği insanların yazdıklarını deli olsa okumaz çünkü

çok şükür casperin iyi olmasına bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim.
dr. u dövmek istiyorum.

kızlar hamileyken iş yaptım diyorsunuz. bende yaptım ama ben 6 aylık olunca süpürge yapmadım. uzanıp çamaşır asmadım, ağır kaldırmadım. annem dikkat et dedi, korkumdan yapmadım. ama hafif işleri yaptım.
sizde dikkatli olun bence. birde burda temizlik yaparken başına kaza gelenleri okuyunca tırstım.allah korusun hepinizi.

normal börek tarıfını tavada agzı kapalı ocakta yavs yavas pişiyorsun super kabarıyorrr böle yogurtlu sutlu olcakk karısımm mutlaka dene

ılk katı tavanın dısınaaa sarkıtt butun yufkalrdan sonra daustunu kapat

belkı bılıyorsundur ama özet geceyım yınedeee

selam hatıuşlar
herkesler iyidir inşallah, yeni hamile & doğuran varmı???
hamileler cinsiyetler belli oldu mu? inşallah iyisinizdir mide bulantınız yoktur,

beni soracak olursanırz moralim bozuk, inci kuşum 3 gündür kaka yapmıyor, akşam fitil vercem, sonracıma şirketle konştum süt izni ve yıllık izin kllanımı sonrası mart 26 işbaşı,, pofff nası gitcem işe ben bebişimi bırakıp hiç bilmiyorum..

bu arada 2. evlilik yıldönümümüz geliyo, mart 27de, geçen sene ağvaya gitmiştik çok güzeldi, hamileydim.. bu sene gidemeyiz bi yere ama ne alsam benim kocaya aklıma bişi gelmiyo fikir verin azcıkın bana..

oyyhh daha kalkıp ütü yapmam lazım, inci doğduğundan beri kuaförede gidemiyorum evde kendi çabamlada doğru düzgün yapılmıyo şu ağda, kendimi çok bakımsız hissediyorum.

kızlarr...
casperdan haber var...
çok şükür herşey yolundaymış... hastaneden de aşıya gidicekmiş:)

HAYY MAŞALLAHHHHH PAŞAYAAAA
SÜPERRRR

ADAKIZZZ HOŞGELDİN TATLIM MAKARNA BÖREĞİ FIRIN MAKARNA PİZZA OLABİLİR DİYORUM

hoşgeldın canım geçmiş olsun

buarada bebişi bırakmak zor gelıcek ama alısıyorsun canım...

bakım işinide takma kafana henuz cok yenısınızzz oda cok kucuk mutlaka duzene gırecektır bende cocugumm 2 aylıktı sonrasında zar zor kuafore gıdebılmıstım

canım yeni doğan bebeklerde 5 güne kadar normal derdi doktorumuz bizim kaka için,kızımdada çok yaşadım bunu..sütüm yetmediği için biberon maması verirdim ben onun içine çok az zeytinyağı damlatırdım.birde poposuna zeytinyağlı pamuk koyardım yumuşatsın diye iyi gelirdi.dene istersen bir,hemen fitil yapma istersen.

alışmak zor olucak ama mecburuz, evde oturmakdanda sıkılıyo insan, çalışmaya alışan insana çok zor çok, o kadar uyuşuğumki anlatamam, işe giderken herşeye yetişiyodum şimdi uyuşuklukdan yerimden zor kalkıyorum.

bizim doktorda hergün yapacak yapmazsa fitil vericeksin diyo, tıp dünyası bi alem heer doktorun başka bi yorumu var

öyle canım herkes başka birşey söylüyor..kaynatılmış ılık su ver istersen birde 2-3 çay kaşığı.biraz bağırsaklarını yumuşatır muhakkak,bitki çaylarıda yumuşatır mesela.bebekler için bitki çayları oluyor onlardanda bir dene,ben ıhlamur,rezene falanda veriyordum gazını çıkartırdı hem onları içince.canım bebeklerde bu kabızlık sorunu ille oluyor sıkma canını,büyüdükçe düzene girer yavaş yavaş.ben neler çektim bir bilsen bu konudan.

coturnıxcim merhaba canım. fitil en son çare canım. bebeğin canını yakıyor.
gliserin cansuk mu verdi. sert biraz ve can yakıyor.
bence dr. dinleme 3 gün kaka yapmaması normal 3 günden sonra duruma göre müdahele edilir.
zeytinyağlı pamuğu bende öneriyorum. pamuğu fitil yap batır yağa koy popusuna 10 dk beklesin. 2-3 sefer yap. birde su veriyor musun canım?

ılık su ve zeytinyağı karışımımı versem diye düşünüyorum, uyuyo şimdi hele bi uyansında bakalım napıcaz (

gliserin kansuk evet canım.
su vermiyorum canım , anne sütü dışında aldığı tek şey multitabs diye bi vitamin damlası var o.

ılık su ve zeytinyağı karışımımı versem diye düşünüyorum, uyuyo şimdi hele bi uyansında bakalım napıcaz (

sen ılık su ver canım muhakkak,zeytinyağlı pamuğuda yap.doktorlar su vermeyin der ama bu konuda dinleme.anne sütünün yada mamanın yeri ayrı suyun yeri ayrı çünkü..hem verdiğin su ağzının içinide temizler pamukçuk olmaz.annelerimize sor zaten bize kesin vermişlerdir su.çok değil tabi ama her karnını doyurduktan sonra 1-2 çay kaşığı ılık su ver derim ben.biraz daha büyüyüncede biberonu verirsin eline o kendi içer zaten.

cnm aynne öle calsana evd edurmak zor

buarada kabızlık neyden oluyor bellimi

mama falan kullanıyorsan onu falan degstrp denesene

fitil cok onermıyorlar alıskanlık yapar dıye ama sen en son care mecbursun tabiki of kıyamammm yaa bebikleree

pınarım kıyamam meleğine ya ((( her dr. başka birşey söyleyebiliyor evet ama dr. senin kuzunun bünyesini vs. bilip onu takip ettiği için en iyi ve doğru şeyi o söylermiş gibi geliyor bana hep....ne derse yap bence.....
inşallah ta rahatlar biran evvel yavrukuş....

sağolun kızlar çok teşekkürler,
sadece anne sütü alıyor ama niye kabuz oluyor bilmiyorum,
adacım benm doktor hergün fitil ver yapmazsa dedi, buda bana çok doğru gelmediği için yapmıyorum, uyansın zeytinyağı ve su içiricem bakalm işe yarıcakmı, bidepopişine süreyim zeytnyağını

pınarcım hoşgeldinn.....

Tatlım benim dayımın kızı da anne sütü alıyordu ama kabiz oluyodu
dr şey demişti
pamuklu çubuk varya onu z.yağına sürün ve popoyu uyarın ve 3 gün kaka yapmamasıda çok normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…