hoşgeldinn canmm özlemez olur muyuz bee..Selam kızlar
özleştik sanıyorum..kendi adıma konuşayım özledim sizi ama hepinizin tek tek haberlerni alıyorum.
Ben sizden gelen haberlerle mutlu oluyorum.Benden yana da herşey ayn iş ev dizi ,iş ev dizi.başka bi numaram yok benim.biz hala yeni evli gibiyiz hala çocuk için erken diyoruz nerdeyse 3 yıl olacak:)
ama olsun daha var gencim ben.burdakilerde maşallah üreme dönemine girdiler.(savanada üreme mevsimi mi geldi brehhh.çifler üremek ve çiftleşmek için çalıların arasına geçiyor.yumurtalar 9 ay sonra çatayacak ve ilahi düzen devam edecek samanyolu belgeseli gibi oldu:))))) )gün geçmiyorki birinden hamile haberi almayalım.Allah hamile olanları kurtarsın olmayanları da cesaretlendirsin inşşşşş...
Amma yazmışım ya sana bu satırları yazarken ben çok uzaklarda olucam der gibi
Hepinizi çok öpüyorum kızlarmmuuucckkkkkkkkkkkkkkk
balımm ela nın iyi olmasına çok sevindim hele hele hanım nazlanıyo demek günü gelsin mecbur gelecekslm kızlarrr nasılsınız.....
bikaçgündür giremedim,özledim hepinizi...hatta tek tek okuyup alıntı etmiştim ama bilgisayar birden kapanınca uçtu hepsi(
kaç gündür doktordaydık biliyosunuz,enson bugün kontrolümü oldum..çok çükür yine nst de herşey yolunda çıktı..tek sorun kızım hala aşağı inmeye niyeti yok..yani gelmeye pek niyeti yok kuzumun..bol yürüyüşle işllh inicek..bu gidişle şubatta gelirse şaşırmam :)
eşim hasta bu arada akşam onu acile götürdüm soğuk almış..yedirdim içirdim haplarını verdim meyvesini verdim nane kaynattım terlesin diye ama içmedi..işllh ilaçlar iyi gelirde sabaha bişeyi kalmaz...
başkada bi yaramazlık yok yawrular...
patiğim beni sormuş melodim...iyiyim kuzular..
nevgül gelmiş hoş gelmiş oda bayadır yoktu..
nurom sende hoşgeldin demek setler sana kaldı..biz bırak diziyi reklam bile çekemiyoruz :)))
hastalar vardı sanırım kafamda bişi kalmadı geçmiş olsun hepsine..
hepicinizi öptüm yarın nihayet evde dinlenicem işllh..gelebilirsem gelirim yawrukuşlar...
günaydınn canmmhoşgeldin nurdancım nerelerdesin neden girmiyorsun hiç özletti kendini...
üreme dönemi heee
bal hoşgedin eşinede geçmiş olsun..
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
günaydn canmmGünaydın herkese
dün doktora gittik herşey çok güzel dedi
%90 da erkek dedi ama bnm hala umudum var kızdan yana .....
günaydın kızlar...
hasta olanlara allah şifa versin..
nurdancım, arada uğra yaa... valla özletiyorsun kendini...
balım geçmiş olsun eşine.. aman dikkat ette sana geçmesin...
kelebekçim... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. artık boş yere evham yapma:)
Günaydın herkese
dün doktora gittik herşey çok güzel dedi
%90 da erkek dedi ama bnm hala umudum var kızdan yana .....
slm kızlarrr nasılsınız.....
bikaçgündür giremedim,özledim hepinizi...hatta tek tek okuyup alıntı etmiştim ama bilgisayar birden kapanınca uçtu hepsi(
kaç gündür doktordaydık biliyosunuz,enson bugün kontrolümü oldum..çok çükür yine nst de herşey yolunda çıktı..tek sorun kızım hala aşağı inmeye niyeti yok..yani gelmeye pek niyeti yok kuzumun..bol yürüyüşle işllh inicek..bu gidişle şubatta gelirse şaşırmam :)
eşim hasta bu arada akşam onu acile götürdüm soğuk almış..yedirdim içirdim haplarını verdim meyvesini verdim nane kaynattım terlesin diye ama içmedi..işllh ilaçlar iyi gelirde sabaha bişeyi kalmaz...
başkada bi yaramazlık yok yawrular...
patiğim beni sormuş melodim...iyiyim kuzular..
nevgül gelmiş hoş gelmiş oda bayadır yoktu..
nurom sende hoşgeldin demek setler sana kaldı..biz bırak diziyi reklam bile çekemiyoruz :)))
hastalar vardı sanırım kafamda bişi kalmadı geçmiş olsun hepsine..
hepicinizi öptüm yarın nihayet evde dinlenicem işllh..gelebilirsem gelirim yawrukuşlar...
lamem doktor bide tuhaftır çok ii bakmışsın dedi bende bulantılarımdan ve yemek yememe olayımdan bahsedince o kendine ii bakmış o zaman diyelim dedi
1 kilo vermişim önemli değil bebeğimiz gayet sağlıklı dedi .....
canmm oğluşun nasıl olduugunaydın kızlar nasılsınızzz?
bız actık dukanı calısyoruz bakalımm...:)
ball hoşgeldınnn senın kuzucuk bıraccık nazlı sanırımm heheh ama zaten son 1 haftada yada dogumun geldıgnde ınıyor merak etmeee:)):
eşine cok gecmiş olsun. sende dıkkat et kendınee bulastırmaaa sakın hepımız hastalıktan kırılıyoruz baksana hamişleri allah korusun...
kız durr 1 aydr cam önünde bekliyom şükür bu sabah gelsiiist. nede kar gelmiyor yaaaa
canım zaten ilk 3 ay bebek senin yediklerinden değilde vücudundan besleniyormuş.. yani yediklerinin çokta önemi yokmuş.. kendi vücudunun dengesi için yiyiyorsun sen...
casper, brck, hoşgeldiniz...
casperım.. karmıııoofff bizde istiyozz
hoşbuldum canmm
lame yaa hemen yollamam valla
ama çok güzel yağıo hoş kayıp düşcem diye korktm sabah..
böyle yağarsa geçen seneki gibi eve yürüyerek gideriz akşama
sen hevesini al iyice tabi... ama geldiğinde bir daha geri göndermeyiz ona göre:))
valla canım bu halinle eve yürüyerek gitmektense ofiste kalman daha sağlıklı bence:))
canmm oğluşun nasıl olduu
kız durr 1 aydr cam önünde bekliyom şükür bu sabah gelsii
hoşbuldum canmm
lame yaa hemen yollamam valla
ama çok güzel yağıo hoş kayıp düşcem diye korktm sabah..
böyle yağarsa geçen seneki gibi eve yürüyerek gideriz akşama
selam kızlar....
geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederimm....
eşim işe gitmedi içerde yatıyor(
kahvaltı ettirdim ilaç verdim...gene nane kaynattım banamısın demedi...şimdi çorba pişiyo meyveden sonra onuda vercem işllh iyi olur...banada bi rahat yok :)) bugün keyif neym yapçaktım ama imkansız...neyse sağlık olsun...
kelebek kuşum demek sende yakaladın pehlül paşayı..anammm herkeş paşa yapçek :)) lamem sıra sende sende yakala kızı yaa :)
hee bide ada var demi oda paşa yakalarsa lame sen kız yakalarsan talip çok ama biliyosun sözün var :))
ela hanım gerçekten çok nazlı yaa...hiç oralı bile değil walla gayet rahat kuzu bu :)
herkese günaydınlar
nasılsınız?
bizim burası bembeyaz 20 cm kar var
geceden beri yağıyor halada devam
sabah işe çok zor geldim eşim durağa kadar getirdi
ayaklarımız kaya kaya geldik
güneşim oğluşun hasta demek atlamışım ben çok geçmiş olsun..kar yağsada mikroplar ölse yaa
Güneşcim oğluna allahım şifa versin kuzm
herkese günaydınlar
nasılsınız?
bizim burası bembeyaz 20 cm kar var
geceden beri yağıyor halada devam
sabah işe çok zor geldim eşim durağa kadar getirdi
ayaklarımız kaya kaya geldik
selam kızlar....
geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederimm....
eşim işe gitmedi içerde yatıyor(
kahvaltı ettirdim ilaç verdim...gene nane kaynattım banamısın demedi...şimdi çorba pişiyo meyveden sonra onuda vercem işllh iyi olur...banada bi rahat yok :)) bugün keyif neym yapçaktım ama imkansız...neyse sağlık olsun...
kelebek kuşum demek sende yakaladın pehlül paşayı..anammm herkeş paşa yapçek :)) lamem sıra sende sende yakala kızı yaa :)
hee bide ada var demi oda paşa yakalarsa lame sen kız yakalarsan talip çok ama biliyosun sözün var :))
ela hanım gerçekten çok nazlı yaa...hiç oralı bile değil walla gayet rahat kuzu bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?