sağolun kızlarrr,herkeslere geçmiş olsun.fena bir salgın var galiba ortalıkta.bayağı uzun sürüyor,gitmek bilmiyor hastalık.
nevgülcüm kabızlığı bende çok çektim kızımdan,sabah aç karnına zeytinyağı içir arkasındanda ılık su içir içirebildiğin kadar..eğer seviyorsa pırasa,yeşil mercimek,kereviz yada kültür mantarı yedir.onlar iyi çalıştırıyor bağırsakları.çok geçmiş olsun canım sizede.
bublecim teşekkür ederim.bu söylediklernde aklımda olsun.zeytinyağı verdim.hatta şırınga ile poposuna bile verdim.en son eşim eczaneden fitil getirdi.onu verdim aradan yarım saat geçti yaptı yavrum.çok kötü olmuştu.
ayy herkesler mi hasta yaa
kıyamam(
şükür ben iyiyimm geçen direkten döndük
paşam gripti bana bulaşmadan atlattı şükür
aman kuzum dikkat et kendine,hamile olduğun için ilaçta kullanamazsın ağır geçer bayağı.
çok sıkıldım bi dünya işim var.
patik yazdığını oluyamadım çünkü geçmişe bakacak zamanım yoktu canım.
hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
nevgül oğluşuna geçmiş olsun.
benimki hala öksürüğü atlamadı ara ara öksürüyor.
kış gitsin artık!
melodicimmm bende aynı şeyi diyorum yaa,günahada giriyoruz ama gitsin bu kışşşşş.bebiklerimiz hasta oluyor
tövbe
kış gelmedıkı şöle bı kar yapsa yollar kapansakış ozaman gelcek işte
mıkrop neyımde kalmaz
hoşgeldin nurdancım nerelerdesin neden girmiyorsun hiç özletti kendini...Selam kızlar
özleştik sanıyorum..kendi adıma konuşayım özledim sizi ama hepinizin tek tek haberlerni alıyorum.
Ben sizden gelen haberlerle mutlu oluyorum.Benden yana da herşey ayn iş ev dizi ,iş ev dizi.başka bi numaram yok benim.biz hala yeni evli gibiyiz hala çocuk için erken diyoruz nerdeyse 3 yıl olacak:)
ama olsun daha var gencim ben.burdakilerde maşallah üreme dönemine girdiler.(savanada üreme mevsimi mi geldi brehhh.çifler üremek ve çiftleşmek için çalıların arasına geçiyor.yumurtalar 9 ay sonra çatayacak ve ilahi düzen devam edecek samanyolu belgeseli gibi oldu:))))) )gün geçmiyorki birinden hamile haberi almayalım.Allah hamile olanları kurtarsın olmayanları da cesaretlendirsin inşşşşş...
Amma yazmışım ya sana bu satırları yazarken ben çok uzaklarda olucam der gibi
Hepinizi çok öpüyorum kızlarmmuuucckkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar...
Hasta olanlara allah şifa versin..
Nurdancım, arada uğra yaa... Valla özletiyorsun kendini...
Balım geçmiş olsun eşine.. Aman dikkat ette sana geçmesin...
Kelebekçim... Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. Artık boş yere evham yapma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?