Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum kızlar hepiniz sağolun.

sizede çok geçmiş olsun güneşim.evet biz hem girp hem enesim göz nezlesi oldu.kabız oldu.

sağolun kızlarrr,herkeslere geçmiş olsun.fena bir salgın var galiba ortalıkta.bayağı uzun sürüyor,gitmek bilmiyor hastalık.
nevgülcüm kabızlığı bende çok çektim kızımdan,sabah aç karnına zeytinyağı içir arkasındanda ılık su içir içirebildiğin kadar..eğer seviyorsa pırasa,yeşil mercimek,kereviz yada kültür mantarı yedir.onlar iyi çalıştırıyor bağırsakları.çok geçmiş olsun canım sizede.

bublecim teşekkür ederim.bu söylediklernde aklımda olsun.zeytinyağı verdim.hatta şırınga ile poposuna bile verdim.en son eşim eczaneden fitil getirdi.onu verdim aradan yarım saat geçti yaptı yavrum.çok kötü olmuştu.

kıyamam annesiiii ben ona yaa..çok kötü oluyor yavrucaklar.inşallah olmasın bir daha.

ayy herkesler mi hasta yaa
kıyamam (
şükür ben iyiyimm geçen direkten döndük
paşam gripti bana bulaşmadan atlattı şükür

çok sıkıldım bi dünya işim var.
patik yazdığını oluyamadım çünkü geçmişe bakacak zamanım yoktu canım.
hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
nevgül oğluşuna geçmiş olsun.
benimki hala öksürüğü atlamadı ara ara öksürüyor.
kış gitsin artık!

melodicimmm bende aynı şeyi diyorum yaa,günahada giriyoruz ama gitsin bu kışşşşş.bebiklerimiz hasta oluyor

evet zaten yavrularımız hasta oluyor diye gitsin istiyoruz.
bir türlü düzelmedik.
hava daha çok soğursa bana zor olacak.
sabahın köründe soğukta yavrum dışarı çıkıyor.
hele yağmurda çok zor oluyor gelip gitmek. nisan gelse pusetiyle gideriz kreşe.

Selam kızlar
özleştik sanıyorum..kendi adıma konuşayım özledim sizi ama hepinizin tek tek haberlerni alıyorum.
Ben sizden gelen haberlerle mutlu oluyorum.Benden yana da herşey ayn iş ev dizi ,iş ev dizi.başka bi numaram yok benim.biz hala yeni evli gibiyiz hala çocuk için erken diyoruz nerdeyse 3 yıl olacak:)
ama olsun daha var gencim ben.burdakilerde maşallah üreme dönemine girdiler.(savanada üreme mevsimi mi geldi brehhh.çifler üremek ve çiftleşmek için çalıların arasına geçiyor.yumurtalar 9 ay sonra çatayacak ve ilahi düzen devam edecek samanyolu belgeseli gibi oldu:))))) )gün geçmiyorki birinden hamile haberi almayalım.Allah hamile olanları kurtarsın olmayanları da cesaretlendirsin inşşşşş...
Amma yazmışım ya sana bu satırları yazarken ben çok uzaklarda olucam der gibi
Hepinizi çok öpüyorum kızlarmmuuucckkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlarrr nasılsınız.....

bikaçgündür giremedim,özledim hepinizi...hatta tek tek okuyup alıntı etmiştim ama bilgisayar birden kapanınca uçtu hepsi (

kaç gündür doktordaydık biliyosunuz,enson bugün kontrolümü oldum..çok çükür yine nst de herşey yolunda çıktı..tek sorun kızım hala aşağı inmeye niyeti yok..yani gelmeye pek niyeti yok kuzumun..bol yürüyüşle işllh inicek..bu gidişle şubatta gelirse şaşırmam :)

eşim hasta bu arada akşam onu acile götürdüm soğuk almış..yedirdim içirdim haplarını verdim meyvesini verdim nane kaynattım terlesin diye ama içmedi..işllh ilaçlar iyi gelirde sabaha bişeyi kalmaz...

başkada bi yaramazlık yok yawrular...

patiğim beni sormuş melodim...iyiyim kuzular..

nevgül gelmiş hoş gelmiş oda bayadır yoktu..

nurom sende hoşgeldin demek setler sana kaldı..biz bırak diziyi reklam bile çekemiyoruz :)))

hastalar vardı sanırım kafamda bişi kalmadı geçmiş olsun hepsine..

hepicinizi öptüm yarın nihayet evde dinlenicem işllh..gelebilirsem gelirim yawrukuşlar...

hoşgeldin nurdancım nerelerdesin neden girmiyorsun hiç özletti kendini...
üreme dönemi heee

bal hoşgedin eşinede geçmiş olsun..

günaydın kızlarrr nasılsınızzz

Günaydın herkese
dün doktora gittik herşey çok güzel dedi
%90 da erkek dedi ama bnm hala umudum var kızdan yana .....

günaydın kızlar...

hasta olanlara allah şifa versin..

nurdancım, arada uğra yaa... valla özletiyorsun kendini...

balım geçmiş olsun eşine.. aman dikkat ette sana geçmesin...

kelebekçim... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. artık boş yere evham yapma:)

lamem doktor bide tuhaftır çok ii bakmışsın dedi bende bulantılarımdan ve yemek yememe olayımdan bahsedince o kendine ii bakmış o zaman diyelim dedi
1 kilo vermişim önemli değil bebeğimiz gayet sağlıklı dedi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…