- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr
kız bugün biraz canlanın yazın yahıuuuuuuuu
az 2 dk sohbet edek hakkını verelim şu topiğin günlerdir sessiz sakin yakışmıyor aaaaaaaa
hoşgeldinnnnbende sizlere katıldım kızlar yenı memur olarak atandım kpss ile.izmir karşıyaka kaymakamlığında çalışıyorum.eşim şuanda doğuda görevde inş o da bu sene yanıma gelıyor..ben zorlanmıyorum hem iş hem ev.yakın olduğu için dolmuş rezaletini çekmiyorum allahtan.cocuk da yok şuan görunen ıyı :)
böcük amannn bişiy olmaz eşinevde değil mi söle silsin çemkirirsin kızzzakşam cok halszdımmm eşime dedım sütler bugun senden
neyse getrdı kaynatmış resmennsabah mutfağa bı baktım savaş alanı
sütü yakmış ocağa dökmüş falanılaçsıktım sıldım ama geç kaldım dıye öle kaldı
aklım evde benım valla
güneş, alyaa.... Canlarım nereye kaçtınız..
Her an size haberlerim olabilir:))
nrcnft, hoşgeldin... Inş. En kısa zamanda kavuşursun eşine...
Casperım hala gelmedi, kardan mı acabaa??
güneş, alyaa.... canlarım nereye kaçtınız..
her an size haberlerim olabilir:))
nrcnft, hoşgeldin... inş. en kısa zamanda kavuşursun eşine...
casperım hala gelmedi, kardan mı acabaa??
lamecim burdayım tatlım
bal doğuma mı getti yoksa
burdayız cnmm hayrdırr merak ettıkk hayrlı haberler olsun inşallahh bal mı dogurdu yoksaa:):)
canım dün nst si iyi çıkmamış, bu sabah gidcekti, eğer yine bozuk çıkarsa suni sancı vericeklermiş, çantanla gel demiş doktoru... 11 gibi arıycam:)) gece konuştuk, hatun temizlik yemek derdinde... Doğum yaparsam evim temiz olsun, evde yemek olsun diyor... Kızdım biraz:)
valla ben ondan fazla heyecanlandım duyunca..
doğurmadı ama inş. doğurur bugün... dua edelim kızlarr..
ayy canım yaaa.. doğru valla yaşayan bilir heralde bunu..ayhhh inan ki burda sen ne yazican diye nasıl oldum anlatamam dokuz doğurdum ve karmaşık duygular içine girdim o duyguyu yaşamayan bilemez
sanki ben giricem doğuma yahuuu
ayy rabbim hayırlı bi şekilde kolaylıkla doğurmasını nasip etsin
dualarım onunla
lamecim sanada çok çok teşekkürler tatlım
bizleride haberdar ettiğin için
bal kızz doğuracak hala iş yapıyor maşallah
iyi yaptın kızmakla dikkat etsin oyy oyy valla bi acayip oldum kızzz
Lamecim acaba aptala malum olur benim içinmi geçerli:)
yazıcaktım içime doğdu nedense şimdi okudum yazdıklarınızı:)
ayhh hadı hayırla dogum yapsın ınsallah saglıkla gelsın kuzucugu bende heyecan yaptımmm..
hehe valla o an ınsann aklına hep ev işleri gelıyorrr yaaaa dogum gelmıyor nıye ole oluyorkı acabaaaa:):)
güneş, alyaa.... canlarım nereye kaçtınız..
her an size haberlerim olabilir:))
nrcnft, hoşgeldin... inş. en kısa zamanda kavuşursun eşine...
casperım hala gelmedi, kardan mı acabaa??
canım dün nst si iyi çıkmamış, bu sabah gidcekti, eğer yine bozuk çıkarsa suni sancı vericeklermiş, çantanla gel demiş doktoru... 11 gibi arıycam:)) gece konuştuk, hatun temizlik yemek derdinde... doğum yaparsam evim temiz olsun, evde yemek olsun diyor... kızdım biraz:)
valla ben ondan fazla heyecanlandım duyunca..
aminnnn canım:)
ayy alemsiniz haaa... kız ne ev işi yaa... nasıl doğurcağınızı neden düşünmüyorsunuzda ev işi düşünüyorsunzz:))
aminnnn canım:)
ayy alemsiniz haaa... kız ne ev işi yaa... nasıl doğurcağınızı neden düşünmüyorsunuzda ev işi düşünüyorsunzz:))
hoşgeldin casperım..organikle dün görüştüm.. daha iyidi.. lekelenmesi durmuş.. inş. bir daha bşlamaz... perşembe kontrolü var... sanırım işten de ayrılıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?