Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlım iimmm sen nasılsınnn

buarada meloşş sizin kreş yarı yıl tatılıne gırıyormuu?

giriyorsa cocuga nasıl bakılıyor...

bizimki girmiyor canım. çalışan aileler tatile girmediğine göre saçma olurdu.
ama ben 1-2 gün göndereceğim.

Allahım bi zamanlar ben.. sanki 3 ay önce ben yazmışım gibi,, yanlız yarın tam 3 ay olacak nasıl geçti zaman hiç anlamadım...
Balım hayırlısıyla kolaycacık annesini üzmeden geliversin Elacık inşallah,, dualarımda olacaksın,,

kıslar hepiciğinizede günaydın güzel bir hafta olsun,, ama şu günler geçmesin yaa, gün geçtikçe işbaşıı yaklaşıyor, korkuyormmmm

geçmişi okudumm geldımm
kelebekk cnm noldu anlamadım ama sanırm maddı sorun var Allah yardımcısı olsunn

bal doğurmamış daha perş.doğurcen gıbı geldı bana

casper ne cabuk gecıyoo zaman demıkocemn olmuş senın paşan:)

lame adaerbrck

selam kızlarrr..herkese iyi haftalar, öpüyorum kocaman..
geçmişe gidemedim ama birşey kaçırdımmı bugün?
sabahtan beri ısınamıyorum,çok soğuk burası..kar yağdı ama eridi bitti bile..donduğumuzla kalıyoruz ya:2:

herkese iyi akşamlar kızlar sessiz ortam ama gurultu yapayım dedım yineede

iyi geceler canlarım.....
sabah rahat sağ salim gelmeniz dileğiyle işlerinize şimdiden hepinize günaydın.....
dışarıda feci bir hava var (((
eşim sigarayı bırakmak için bakırköy devletten randevu almıştı bugün oraya gittik oradan da kayınpederlere neyse işte büyük minübüslerini almamız gerekiyordu kızkardeşimle eşi anne bebek çocuk fuarına katılıyorlar eşyaları o minübüsle taşıyacaklar işte......eşimde bugün geceye döndü....çıktık bahçelievlerden yollar gayet iyi e-5 ten rahat rahat gittik sefaköy e kadar....o indi ben avcılara devam ettim ama ne etme (((
resmen 3. vitese atmaya korktum.....yollarda gizli buzlanma varmış.....avcılar a yaklaştıkça arabaların üzeri,yollar kar kaplıydı...birde metrobüs çalışması için delik deşik edilen yollar (((
kendimi e-5 ten avcılar sapağından zor iç tarafa attım ki.......daha beteri,arabalar kayıp kayıp tosluyorlar birbirine...
ben ne yaptım ne ettim hangi akla hizmet bu halimle koca minübüsle yollara düştüm diye diye,dualar ederek evime geldim....
ama arabamı beni getirdi ben mi arabayı getirdim işte onu Allah bilir......20:30 da çıktığım macera 22:00 de çok şükür sağ salim bitti.....
şimdi evimdeyim,sevgilim işte......
uyuyacağım kuzumla...bir de okulları tatil edeydiler ballı gaymak olurdu emme hayırlısı artık şunun şurasında cumaya ne kaldı ki.....

bu arada sevgili ikracım da vermiş geçenlerde arkadaştan aldığım incirli tarifi.....ben nasıl kaçırmışım bilmem böyle bir lezzeti......
yalnız benim arkadaşın verdiği tarifte nescafe ile kek ıslatılmıyor,olurda şerbetle ıslatmadan yapmak isteyen olursa ben ıslatmadan hiçbirşeyle direk üzerine muhallebiyi sürdüm....çok güzel oldu....

yarın bir an evvel evime gelip,limonlu bir fincan çay alıp battaniyemin içinde sizlere merhaba demek istiyorum......
kendinize dikkat edin.....

Son düzenleme:
günaydın....
ooo böcük, umarım bu akşam problem olmaz...
bende des te çalışırken yaşamıştım bu tür şeyler... servisle saatlerce yolda kalmıştık ve resmen donmuştuk(

günaydın....
ooo böcük, umarım bu akşam problem olmaz...
bende des te çalışırken yaşamıştım bu tür şeyler... servisle saatlerce yolda kalmıştık ve resmen donmuştuk(

bugun daha cok kar var yalnız
yaa görsenn dedım gerı dönelım nasılsa sabah gene gelcezkeşke sabahları geç gelsek daha ıyı olur
burasıdaha soğuk bılıon bıde dondukk

Günaydın kızlarrr akşam 17:40 ta çıktık bizde 18:40 ta evdeydik.Başka bi yoldan gittik heryer trafikti.Burada her yer kardı.E.kapıya kar düşmemişti şok oldum.Bizim oralardada yoktu henüz.Ama sonra başladı tabi.Şok oldum Rabbimin hikmetine...

bugun daha cok kar var yalnız
yaa görsenn dedım gerı dönelım nasılsa sabah gene gelcezkeşke sabahları geç gelsek daha ıyı olur
burasıdaha soğuk bılıon bıde dondukk

ayy bilmezmiyim, buranın iki katıdır valla orası...
bede sabah geldim, iş merkezinin otoparkında arabalar olduğu gibi duruyor.. akşam kimse arabayla gitmemiş.. çokta iyi yapmışlar...

hoşgeldin canım...
demekki senin gitmeni beklemiş:))

ayy bilmezmiyim, buranın iki katıdır valla orası...
bede sabah geldim, iş merkezinin otoparkında arabalar olduğu gibi duruyor.. akşam kimse arabayla gitmemiş.. çokta iyi yapmışlar...

evımın orası hep park harıka göruntu vardı resımler cektım kar topu oynamak ıstedım ama hem geç olmuştu halım yoktu hemde dün baya hastaydım
öksürmekten helak oldumm
bugunde erımeye başladı off

Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr
kız bugün biraz canlanın yazın yahıuuuuuuuu
az 2 dk sohbet edek hakkını verelim şu topiğin günlerdir sessiz sakin yakışmıyor aaaaaaaa

hoşgeldin canım...
demekki senin gitmeni beklemiş:))

Hoşbuldum canım demekki:)
Eşime geçte olsa çıkalım yürüyelim dedim ama aşırı bir kar yoktu...
bugüN devam edecekmi varmı meteorolojiden bi bilgi:)

Son düzenleme:
bende sizlere katıldım kızlar yenı memur olarak atandım kpss ile.izmir karşıyaka kaymakamlığında çalışıyorum.eşim şuanda doğuda görevde inş o da bu sene yanıma gelıyor..ben zorlanmıyorum hem iş hem ev.yakın olduğu için dolmuş rezaletini çekmiyorum allahtan.cocuk da yok şuan görunen ıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…