tatlım iimmm sen nasılsınnn
buarada meloşş sizin kreş yarı yıl tatılıne gırıyormuu?
giriyorsa cocuga nasıl bakılıyor...
bizimki girmiyor canım. çalışan aileler tatile girmediğine göre saçma olurdu.
ama ben 1-2 gün göndereceğim.
selam kızlarrr.....
ne tembel garusunuz nan..heç bişi yazmamışsınız :))
tükkanı yoklamaya geldim gene bi hırkız var..nan bu saatte ne ziyaretçisi anlamdım..beni bekliyo zaar yazayım diye...
herşeyden önce hala doğurmadım anladığınız üzere..sabaha kdr da doğurmassam zate kontrolüm var bakalım nezmn belli bi tarih vericekmi doktor...
ctesi bütün gün uyuşuk uyuşuk yattım..akşama doğru eşim geldi yemek hazırladı yedik..hee eli boş değildi...lameme bikez daha teşekkür ediyorum beni çok mutlu etti..eşimle işbirliği yapıp kuzuma hediye yollamış..çok sevindim işllh kullanmak nasip olur..daha sonra eşim dayanamadı cep telefonu almış bana doğum hediyesi malum durumlar biraz kritik ama olsun buda beni çok mutlu etti..biraz alışmam zaman alıcak dokunmatik diye ama olsun yawaş yawaş...
bugünde hiçbi iş etmedim..kahvaltı ettik biraz yatıştık sonra dışarı attık kendimizi..yeşilköy sahile gittik mis gibi ama buz gibi bi hava vardı..sabahtan beride telefonlar susmadı doğurdunmu diye...ay sordukça nazlanıyo sormasınlar artık :))
hepinizi öpüyorum kızlar..iyi haftalar diliyorum..beni uyku tutmuyo artık daha doğrusu göbiş ağır geliyo nefes alamıyorum yatınca..ençok valla döne döne yatmyı özledim..Rabbimin izniyle bi kurtulsam doya doya yatıcam :)) ela bırakırsa tabisi..ne çok yazdım nan baya dolmuşum :)) hadi tekrar öptüm siziiiii.....
Heryer bembeyazzz bu akşam eşim zor gelirrr eve
günaydın....
ooo böcük, umarım bu akşam problem olmaz...
bende des te çalışırken yaşamıştım bu tür şeyler... servisle saatlerce yolda kalmıştık ve resmen donmuştuk(
bugun daha cok kar var yalnız
yaa görsenn dedım gerı dönelım nasılsa sabah gene gelcezkeşke sabahları geç gelsek daha ıyı olur
burasıdaha soğuk bılıon bıde dondukk
Günaydın kızlarrr akşam 17:40 ta çıktık bizde 18:40 ta evdeydik.Başka bi yoldan gittik heryer trafikti.Burada her yer kardı.E.kapıya kar düşmemişti şok oldum.Bizim oralardada yoktu henüz.Ama sonra başladı tabi.Şok oldum Rabbimin hikmetine...
ayy bilmezmiyim, buranın iki katıdır valla orası...
bede sabah geldim, iş merkezinin otoparkında arabalar olduğu gibi duruyor.. akşam kimse arabayla gitmemiş.. çokta iyi yapmışlar...
hoşgeldin canım...
demekki senin gitmeni beklemiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?