on yıla 1,16ysa çok uygun canm
anamm biz 2sene önce çektik 0,84dü o zaman ziraat bankası
günaydınnnnnnnnn
brck ucuz yırttın
mutlukız erkek ne anlar temızlıkten canımmm koceme ev süpür dedım odayı süpürmş sadece.sankı diğerlerı bızım evden değilmiş gıbı
kendımyaptım daha cok yoruldummm
aaa nasılmış pekı bebek annesı hayırlı olsun
korkma lennn korkcenn zaten gelmıycek kaçcak
lameee,mutluu,ferihaa,böcüükk,brckk,alyaa,adaa,melodii,güneşimm gelin yaaa
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Baby Pasta - Pasta şekeri, sevgili pastalar
kızlar bu pastalara benziyo bizim pastada belki aynılarıda olabilir:)
ben içime ayaksız iç çorap giymeden dolaşmam asla kışın kızlar..
eşimede giydirmeye çalışıyom ama giymiyo
bi dün giydirdim zorla
kuzumm 5 sene hemencik biter canm konut deil ihtiyaç kredisi çekersiniz belkim daha uygun olurcnm şeker hamurlu gibi görünüyo değil sanırım kremalı oyuncaklı gibi bişi...
casperim cnm 10 sene old için okadar çok faiz cnm.biz 5 sene alıcaz.10 sene ye neler olur kimbilir.10 sene daha çalışamam ben yaa
cimriler valla hasta olcampüslük cımrılerrgel sen benım yanıma cnm yanıom ben yanıommm
alırsınız kuzumm rabbim tez zamanda nasip etsin inşşayy bız alamayıkk yaa
ayy şükür canm aman iyi olsunlaranlamıyo zaten anlasana anladığı kadar yapıyor canım işte
bebek küvezdeymiş annede iyiymiş
inşallah biran önce düzelir ve iyileşir her ikiside
geldim geldim
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Selam kızlar...Şuan yoğun bir şekilde mutluluk gözyaşı akıtıyorum..Kızım kuzum benim ilk karnesini aldıbu nasıl güzel birşey böyle..
Selam kızlar...Şuan yoğun bir şekilde mutluluk gözyaşı akıtıyorum..Kızım kuzum benim ilk karnesini aldıbu nasıl güzel birşey böyle..
Kontess tebrik ederim Allah daha mutlu günleride görmeyi nasip etsin..
casperim konut kredileri daha uygun ihtiyaç krediler 1.90 falan:)
ANNEMİN ELİ: Civciv Patates Salatası
kızlar yarın bunda yapıcam nasıl:)
annemin eli: Civciv patates salatası
kızlar yarın bunda yapıcam nasıl:)
Kontess tebrik ederim Allah daha mutlu günleride görmeyi nasip etsin..
casperim konut kredileri daha uygun ihtiyaç krediler 1.90 falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?