y a bızde ev alırken kredıye bulascaz ama hıc bır bılgım yok hangı bankanın faızı az nekdr alırsk ne oderız vs vs size sorarrım artıkn
yok cnm ben duydum sadece ama güvenemiyorum nedense öyle şeylere:26:Canım emin evim hakkında bilginiz var mı ? konut kredilerine faiz çok geliyor diye bunu merak ediyordum bende
canm en uygun kredi die arattır tüm bankalar çıkıo
bi ara çıldıır modunda bakıyodm :)
alyacmm canm zaten istiyodu sen eklemeden yazmıştm canm :)Ayyyy tühh casperim çok özür yaa unuttum seni
hee bıkac baktım öle sormaaa henuz anlayamdmm younlşrsm coerm olayııı :):) hele bır ev bulalımmm ama sızlere sorrm iştee sız baya tecrubelısnz
Teşekkür ederim kızlar...Çok muhteşem bir duygu evet...
valla güneşim önce niyet edion ev bulamıom artk hep ev konuşuon evde
sonra kredi die yanıon yakılıon memur kefil dio her banka fitil oluyon
öyle böyle halledion kredi çıkıo eve taşınma telaşın başlıo anamm kabuss..
sonra her krediyi ödediğinde mutlulukla bi çizgi atıyon ödediğine dair bu durum 2 3 ay sonra geçio artk kredi hayatına giriveriyo1:
ALYA HATUN KIM MELİSA COK GUZEL BİR MASA BEN BUKADR AFILLI beceremezdım heralde maşallahhh hihih
casper aynen hala ev bakıyoruz baksana bırturlu bulamıyrz nekeseye uygun ne gonlumuze uygn allah hyrlısını versınn
ALYA HATUN KIM MELİSA COK GUZEL BİR MASA BEN BUKADR AFILLI beceremezdım heralde maşallahhh hihih
casper aynen hala ev bakıyoruz baksana bırturlu bulamıyrz nekeseye uygun ne gonlumuze uygn allah hyrlısını versınn
ne güel anlattın cnm yaa
400 tl ödedığım kredımın son 2 kaldıçizgilerı sırıta sırıta çekıyommm
diğerlerı duruyooo onlar cok var
onlr da biter kuzumm..
ne kredisi çekmiştn böcem sen bu kdarr
alyacım masa mükemmelmiş yaaa harika şeyler.ama ben şeker hamuru hiç yapmadım geli kurabiye yapacak ama bende yaparım belki doktor outgerin hazır gıda byası vardı bende hç kullanmadım onla sıkarım üstlerine belki:)
kolay kabarmayan bi tarif verin bakem bana.bende kalıpta vari
alyacım masa mükemmelmiş yaaa harika şeyler.ama ben şeker hamuru hiç yapmadım geli kurabiye yapacak ama bende yaparım belki doktor outgerin hazır gıda byası vardı bende hç kullanmadım onla sıkarım üstlerine belki:)
kolay kabarmayan bi tarif verin bakem bana.bende kalıpta vari
allah seni emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?