Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım kek, patates salatası ama bool limonlu olcak..
börek tatlı abur cubur istiyoo

yakınlarda gün olsa d gitsem

Brckk bak fikir olur belki

MELİSA SARE doğum gününden

Son düzenleme:
canm en uygun kredi die arattır tüm bankalar çıkıo
bi ara çıldıır modunda bakıyodm :)

hee bıkac baktım öle sormaaa henuz anlayamdmm younlşrsm coerm olayııı :):) hele bır ev bulalımmm ama sızlere sorrm iştee sız baya tecrubelısnz

Ayyyy tühh casperim çok özür yaa unuttum seni
alyacmm canm zaten istiyodu sen eklemeden yazmıştm canm :)
o sosisli milföyler ne şirin öyle..

hee bıkac baktım öle sormaaa henuz anlayamdmm younlşrsm coerm olayııı :):) hele bır ev bulalımmm ama sızlere sorrm iştee sız baya tecrubelısnz

valla güneşim önce niyet edion ev bulamıom artk hep ev konuşuon evde
sonra kredi die yanıon yakılıon memur kefil dio her banka fitil oluyon
öyle böyle halledion kredi çıkıo eve taşınma telaşın başlıo anamm kabuss..

sonra her krediyi ödediğinde mutlulukla bi çizgi atıyon ödediğine dair bu durum 2 3 ay sonra geçio artk kredi hayatına giriveriyo 1:

ALYA HATUN KIM MELİSA COK GUZEL BİR MASA BEN BUKADR AFILLI beceremezdım heralde maşallahhh hihih

casper aynen hala ev bakıyoruz baksana bırturlu bulamıyrz nekeseye uygun ne gonlumuze uygn allah hyrlısını versınn

ne güel anlattın cnm yaa
400 tl ödedığım kredımın son 2 kaldı çizgilerı sırıta sırıta çekıyommm

diğerlerı duruyooo onlar cok var

ALYA HATUN KIM MELİSA COK GUZEL BİR MASA BEN BUKADR AFILLI beceremezdım heralde maşallahhh hihih

casper aynen hala ev bakıyoruz baksana bırturlu bulamıyrz nekeseye uygun ne gonlumuze uygn allah hyrlısını versınn

olur canm hayırlısıyla..
az beğendiğin eve bak canm tadilatla güzelleşio ev :)

tatlışım kızkardeşimle benim yakın arkadaşımızın kızı
MELİSA SARE MASA GİBİ ANASIDA GÜZEL HATUNDUR VESSELAM

Son düzenleme:
lamecim de hastaymış işe gelmemiş o yüzden..
ayy dikkat edin kızlarr hasta olmayalımm..

akşam bol vitamin takviyesi yapın kendinize

alyacım masa mükemmelmiş yaaa harika şeyler.ama ben şeker hamuru hiç yapmadım geli kurabiye yapacak ama bende yaparım belki doktor outgerin hazır gıda byası vardı bende hç kullanmadım onla sıkarım üstlerine belki:)
kolay kabarmayan bi tarif verin bakem bana.bende kalıpta vari

kremşantili kurabiye
hem kolay hem malzeme az hem lezzetli

ben de yapmadım bunlar hazır zati tatlım

şu uğur böcüklüden yapsanız aslında çok şık olur

anamm zengun aıle cocuu almadıkkı napakk şansıma tüpüremmmömrümce kredı öduycem kesınn

eşime geçen dedımkı bılezıklerımı alcemm ananla babaın karşısına geçip bascam havamıdelı mısn dıo onada göz koyarlar
laa benden ıyı tanıoo aılesını
dedım günahımı vermem onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…