Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Böcük canım valla dayanmak zor biliyorum ama enişten haklı.kimsede öpmesin mümkünse.benüm büdüşümün yanakları hep o yüzden krem sürmesem böyle küçük küçük sivilce gibi olurdu.

hoşgeldinn canmm özlettin kendinii
balım geçen hafta kavuştu kuzusunaa..
Organik hamilee..

Başka da bomba haber gelmedi aklıma :)
bende sizi özledim valla casperım.ne güzel maşallah organiğede.
[ı]
hoşgeldin canım
ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma canım
sen nasılsın?büdüşün nasıl?
Bal doğum yaptı canım
organik şeker hamile birde[/ı]
allah iyilik versin aman hep iyi olun inşallah.
hoş geldin büdüşün anası nerdesin pakem
gelemedim alya valla işten güçten.pek vaktim olmadı.

hoşbuldum güneşim..

Casperim seninde oğlun olucakmış.hayırlı bir evlat olsun inşallah.23 hafta olmuşsun günler ne çabuk geçiyor ya.

Böcük canım valla dayanmak zor biliyorum ama enişten haklı.kimsede öpmesin mümkünse.benüm büdüşümün yanakları hep o yüzden krem sürmesem böyle küçük küçük sivilce gibi olurdu.

ben öperımm ayda bı göruyom zatenn
öpmeden tat alamıom yoksa teldende canlı bağlanırık

merhaba kızlar..herkese iyi haftalar.
balım doğum yapmış hayırlısı ile çok sevindim güle güle büyütsün inşallah bebeğini.
biz haftaya hastalıkla başladık yine.kızım kreşe başladığından beri sürekli hasta(..bu hafta 1 saat bile göndermeyeceğim.iyice düzelene kadar evde kalsın.bendede geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var 2 gündür.herşey kokuyor sanki burnuma yaa

hoşgeldin canmm
ayy geçmiş olsnn
kreşte hastalık yayılıo yaa..

senin bulantılarda hayırdır canm :)

nasılsınız kızlar.....
anacım anca bitirdim geçmişi.....oku oku yorulduk yavrumla :))))
brcğim çok ilginç oysaki hazır karışımları çok iyi ayarlarlar diye biliyorum acaba senin aldığın mı öyle denk geldi ben dr.oetkerın ürünlerini alıp yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
casperım cnm...yormuşsun yine kendini bak şimdi de belin ağrıyor,ne gerek var kuzum bunlara yaw......boşver sizden önemli değil hiçbir şey....
alyacım kek yaptım demişsin ya......canım çekti yaparım diye yumurtaları çıkardım tezgaha oda ısısı mevzusu var ya o bakımdan ısınıyorlar şimcik :)))
başka ne vardı ki bak alıntı etmeyince unutuyom yaw.....lame geçmiş olsun,ilaç kullanamayınca da daha beter oluyor bu hastalık....
böcükkkkk tatlım rüyanı okudum şimdi yavruyu büyümüş gördün he :))) Rabbim o günleri de göstersin....
demek geceleri uyumuyormuş,benimki de uyusun tek babayı sevsin....
ben bir daha döneyim ne yazdıydınız unuttum.....
mutlucum 31 haftalık olmuşsunuz maşallah süphanallah......zaman çabuk geçiyor hem de çok çabuk....

Son düzenleme:

HOŞGELDİNN
ayy adacım hep sen şunu yapıyorum yazınca %99 eve gidip yapıyom
sen de ben gibi oldun yap kuzum afiyet şeker olsun oğluşuna ana ne yazmişim kuzuna

Son düzenleme:

enerji patlaması vardı ama üstümüzde yorulduğumuzu farketmedik bile ama bi daha yapmıcaz canm oğluşumda yorulmuş arada pıt dio bırakıo :)
yaa illa kek yaptıracanız bana :)

hoşgeldin canım
canım çok geçmiş olsun
belki kreşte hasta olan birinden geçmiştir
genelde öyle oluyo ya canım

büdüşün anası da gelmiş hoş gelmiş......
nasılsın nevgül cnm....iyi olun yaw :))))) herkesler iyi olsun

hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun ayy çocuklar hsta olmasın yaaaaaaaa
kız hamiş misin yoksam

adacım hoşgeldinnn
cnm benim aldığım sinangil die bi marka cnm tadı banamı çok kötü geldi desem değil yani bir bozkluk yok ama benim damak zevkimede uymamış olabilir.ama tarçın aşırı fazla içinde...

şimdi bana biriniz yumuşacık bir poğaça tarifi verirseniz çok memnun olacağım kızlarr

hoşgeldin canım nasılsın?
evet canım zaman çabuk geçiyo baya yaaa
cumartesi işlere başladım yavaş yavaş
mutfak dolaplarının içini silip örtülerini değiştiriyorum
yavaş yavaş ancak olur şubatın sonuna doğru da halıları
yıkamaya veririm camlarda silinir o zamana ancak olur her halde

casperım hoşbulduk canım,çok sağol.bende anlamadım ne bu mide bulantıları???

mutlu kızımhoşbulduk canım.kreşten kaptı diyorum bende.tam düzeldi diyorum yine başlıyor.dün gece hiç uyumadık valla,sabah olmak bilmedi.burnu tıkandı minnoşumun nefes alamadı ağladı.doktora götürdüm sabah,antibiyotik verdi,öksürük şurubu burun damlası falan verdi.iyi gelir inşallah ilaçlarda toparlar bu hafta,yoksa kreş falan yok,göndermeyeceğim.allah beterinden korusun tabiki hepimizin evladını.olacak bunlar artık ne yapalım,bizde böyle büyümüş zamanında.

bublemmmmmm hamiş olmayasın cnm :)))
bir test yap istersen

güneşcim nasılsın yavru
böcük bakıyorum şimci
brck...vereyim canım :))))
geçen gün yaptım enfes oldu enfes...yalnız mayalı olabilir mi yoksa mayasız mı illaki ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…