bende sizi özledim valla casperım.ne güzel maşallah organiğede.hoşgeldinn canmm özlettin kendinii
balım geçen hafta kavuştu kuzusunaa..
Organik hamilee..
Başka da bomba haber gelmedi aklıma :)
allah iyilik versin aman hep iyi olun inşallah.[ı]
hoşgeldin canım
ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma canım
sen nasılsın?büdüşün nasıl?
Bal doğum yaptı canım
organik şeker hamile birde[/ı]
gelemedim alya valla işten güçten.pek vaktim olmadı.hoş geldin büdüşün anası nerdesin pakem
ahahha evetya ne guldum yaaaa:):)
ızlerkenn cok guzeldı buhaftaa:):)
benım oglanda bıtlenır yakındaaa saclarda uzun lule luleeee allahm yaa ozmn kazıtrz işteeğğğ buarada kreste 2 ogrencıler herks tatıle gırdı benmkı evındee:d
hoşgeldın canımmm evet balll hatun dogurduu gırmıyor bıkac gundrr hehehe
Casperim seninde oğlun olucakmış.hayırlı bir evlat olsun inşallah.23 hafta olmuşsun günler ne çabuk geçiyor ya.
Böcük canım valla dayanmak zor biliyorum ama enişten haklı.kimsede öpmesin mümkünse.benüm büdüşümün yanakları hep o yüzden krem sürmesem böyle küçük küçük sivilce gibi olurdu.
merhaba kızlar..herkese iyi haftalar.
balım doğum yapmış hayırlısı ile çok sevindim güle güle büyütsün inşallah bebeğini.
biz haftaya hastalıkla başladık yine.kızım kreşe başladığından beri sürekli hasta(..bu hafta 1 saat bile göndermeyeceğim.iyice düzelene kadar evde kalsın.bendede geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var 2 gündür.herşey kokuyor sanki burnuma yaa
nasılsınız kızlar.....
Anacım anca bitirdim geçmişi.....oku oku yorulduk yavrumla :))))
brcğim çok ilginç oysaki hazır karışımları çok iyi ayarlarlar diye biliyorum acaba senin aldığın mı öyle denk geldi ben dr.oetkerın ürünlerini alıp yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
casperım cnm...yormuşsun yine kendini bak şimdi de belin ağrıyor,ne gerek var kuzum bunlara yaw......boşver sizden önemli değil hiçbir şey....
alyacım kek yaptım demişsin ya......canım çekti yaparım diye yumurtaları çıkardım tezgaha oda ısısı mevzusu var yaO bakımdan ısınıyorlar şimcik :)))
başka ne vardı ki bak alıntı etmeyince unutuyom yaw.....lame geçmiş olsun,ilaç kullanamayınca da daha beter oluyor bu hastalık....
böcükkkkk tatlım rüyanı okudum şimdi yavruyu büyümüş gördün he :))) rabbim o günleri de göstersin....
Demek geceleri uyumuyormuş,benimki de uyusun tek babayı sevsin....
Ben bir daha dmneyim ne yazdıydınız unuttum.....
mutlucum 31 haftalık olmuşsunuz maşallah süphanallah......zaman çabuk geçiyor hem de çok çabuk....
nasılsınız kızlar.....
anacım anca bitirdim geçmişi.....oku oku yorulduk yavrumla :))))
brcğim çok ilginç oysaki hazır karışımları çok iyi ayarlarlar diye biliyorum acaba senin aldığın mı öyle denk geldi ben dr.oetkerın ürünlerini alıp yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
casperım cnm...yormuşsun yine kendini bak şimdi de belin ağrıyor,ne gerek var kuzum bunlara yaw......boşver sizden önemli değil hiçbir şey....
alyacım kek yaptım demişsin ya......canım çekti yaparım diye yumurtaları çıkardım tezgaha oda ısısı mevzusu var yao bakımdan ısınıyorlar şimcik :)))
başka ne vardı ki bak alıntı etmeyince unutuyom yaw.....lame geçmiş olsun,ilaç kullanamayınca da daha beter oluyor bu hastalık....
böcükkkkk tatlım rüyanı okudum şimdi yavruyu büyümüş gördün he :))) Rabbim o günleri de göstersin....
demek geceleri uyumuyormuş,benimki de uyusun tek babayı sevsin....
ben bir daha dmneyim ne yazdıydınız unuttum.....
mutlucum 31 haftalık olmuşsunuz maşallah süphanallah......zaman çabuk geçiyor hem de çok çabuk....
balım doğum yapmış hayırlısı ile çok sevindim güle güle büyütsün inşallah bebeğini.
biz haftaya hastalıkla başladık yine.kızım kreşe başladığından beri sürekli hasta(..bu hafta 1 saat bile göndermeyeceğim.iyice düzelene kadar evde kalsın.bendede geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var 2 gündür.herşey kokuyor sanki burnuma yaa
nasılsınız kızlar.....
anacım anca bitirdim geçmişi.....oku oku yorulduk yavrumla :))))
alyacım kek yaptım demişsin ya......canım çekti yaparım diye yumurtaları çıkardım tezgaha oda ısısı mevzusu var yao bakımdan ısınıyorlar şimcik :)))
böcükkkkk tatlım rüyanı okudum şimdi yavruyu büyümüş gördün he :))) Rabbim o günleri de göstersin....
demek geceleri uyumuyormuş,benimki de uyusun tek babayı sevsin....
ben bir daha döneyim ne yazdıydınız unuttum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?