günaydın canımm,sanada hayırlı sabahlar.iyi diyelim iyi olalım yaa,herkesler iyi olsun.
sen nasılsın güzelim?
ediyorum canm eşimle gelip gidiyorum zaten :)
hayırlı yağışlar olsunn
iyiyizzz kuzucumm sen
günaydın kızlar nasılsınızz?
ben cok hastaym ama işe gelmk zoeunda kaldım bugun
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
pek keyfim yok kızım grip oldu öksürük tıksırık dün akşamdan beri onla uğraşıyom
sabahda ağladı ditme işe bak hastayım diye
bende mızmızlığına kızdım acayip istekleri var yok onu ver bunu ver kahvaltı etmez
sonra kızınca mahsum mahsum suratıma baktı ağladı hastayım kucağında yaticam dedi
işe ditme bende ağladım yaa offffffffff
pek keyfim yok kızım grip oldu öksürük tıksırık dün akşamdan beri onla uğraşıyom
bende mızmızlığına kızdım acayip istekleri var yok onu ver bunu ver kahvaltı etmez
sonra kızınca mahsum mahsum suratıma baktı ağladı hastayım kucağında yaticam dedi
ay canım benim ya 1-2 saat geç gelme ihtimalin yok mu canım ..
Birazcık daha kalsaydın gönlünü yapsaydınDayanılmaz oluyorlar
[ı]geçmiş olsun canım
keşke rapor alsaydın dinlenseydin iyi olurdu canım yaaa[/ı]
[ı]
günaydın canım çok geçmiş olsun
çocuk işte naz yapıyorlar hasta olunca
üzülme annesi sen[/ı]
tatlım kalabilirdim deozaman daha beter bırakmicak
bakma maşallah konuşur ama daha 2,5 yaşında
uyuması gerek gece uyuyamadık pek kalsam uyumicaktı öle işte
bende iyi olmaya çalışıyorum akşam ağrılarım vardı yine
korktum nedense
oda doğru bu sefer her gün ağlayarak kalacağını zannedecek
Ne zor birşey yaw maşallah konuşuyor da
canım senin minnoşun pek beklemeyecek heralde erken gelecek,şimdiden başladı annesini zorlamaya :))..
Geçmiş olsun canımmm..keşke dinlenseydin bugün evde ama olmuyor işte değilmi..ahh çalışan hanımların hali ne olacak böyle..
Canım çok geçmiş olsun,çok iyi anlıyorum seni şuan,bende pazartesi sabahı aynıydım,ağlaya ağlaya geldim işe.3 gecedir uykusuzum kızım rahatsız geceleri uyumuyor.uykusuzluk sinir yapmaya başladı artık,bende dayanamamaya başladım aynı iştahsız birşey yemiyor çok mızmız..rabbim annelere sabır,çocuklarına bolll sağlık versin.
oyy saol güzel annecik
ahh mutlucum keşke göbüşümüzde kalsalar çok zor çokkk
canım senin minnoşun pek beklemeyecek heralde erken gelecek,şimdiden başladı annesini zorlamaya :))..
geçmiş olsun canımmm..keşke dinlenseydin bugün evde ama olmuyor işte değilmi..ahh çalışan hanımların hali ne olacak böyle..
canım çok geçmiş olsun,çok iyi anlıyorum seni şuan,bende pazartesi sabahı aynıydım,ağlaya ağlaya geldim işe.3 gecedir uykusuzum kızım rahatsız geceleri uyumuyor.uykusuzluk sinir yapmaya başladı artık,bende dayanamamaya başladım aynı iştahsız birşey yemiyor çok mızmız..rabbim annelere sabır,çocuklarına bolll sağlık versin.
geçmiş olsun canım.
dr gitseydin 1-2 günlüğüne rapor alırdın biraz zorla olacak ama işyeri için.
evde yatar dinlenirdin
geçmiş olsun canım
keşke rapor alsaydın dinlenseydin iyi olurdu canım yaaa
günaydın canım çok geçmiş olsun
çocuk işte naz yapıyorlar hasta olunca
üzülme annesi sen
geçmiş olsun canımmm..keşke dinlenseydin bugün evde ama olmuyor işte değilmi..ahh çalışan hanımların hali ne olacak böyle..
canım çok geçmiş olsun,çok iyi anlıyorum seni şuan,bende pazartesi sabahı aynıydım,ağlaya ağlaya geldim işe.3 gecedir uykusuzum kızım rahatsız geceleri uyumuyor.uykusuzluk sinir yapmaya başladı artık,bende dayanamamaya başladım aynı iştahsız birşey yemiyor çok mızmız..rabbim annelere sabır,çocuklarına bolll sağlık versin.
evet tatlım maşallah erken başladı ve çok net söledi kelimeleri
babamız saolsun 3 günlükden beri alır konuşur konuşur
şimdi susturamıyoz prensesşi
kuzumm geçmiş olsun keşke dinlenebilseydn yaagünaydın kızlar nasılsınızz?
ahh kuzum geçmiş olsunn kıyamam ya cimcimeyeeGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
oyy saol güzel annecik
ahh mutlucum keşke göbüşümüzde kalsalar çok zor çokkk
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SAOLSUN Aslında rapora gerek yok bugunde dınlencektım ama son andaaa mudurm aradı mecbur kaldım gelmeye bizim sırketın sahıbı gelecekmısss yabancı kendısııı mecbur kaldım gelmeyeeeherkess sık gıynmıs ben bır kot pantoln bır kazak poff rezllkk mıllt takım elbıselı yahuu
Ne güzel canım maşallah vallahi
bi yandan eşin bi yandan kızın ikisi birden aynı anda konşmasalar bari
öylede oluyor olmuyor değil
konuşunca onlar kaçıyorum mutfağa hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?