ben burdayım tatlım ama hatunlar kayıpppp buarada haftasonu ankaradymm ucuslar ıptal olmazs a kar yagısı devammı?
tatlm ben kızılaydayım ufaktan yağıo ama keçiören tarafında baya varmış kar..
inş iptal olmas yaa
canım dün nst si iyi çıkmamış, bu sabah gidcekti, eğer yine bozuk çıkarsa suni sancı vericeklermiş, çantanla gel demiş doktoru... 11 gibi arıycam:)) gece konuştuk, hatun temizlik yemek derdinde... doğum yaparsam evim temiz olsun, evde yemek olsun diyor... kızdım biraz:)
valla ben ondan fazla heyecanlandım duyunca..
doğurmadı ama inş. doğurur bugün... dua edelim kızlarr..
ayhhh inan ki burda sen ne yazican diye nasıl oldum anlatamam dokuz doğurdum ve karmaşık duygular içine girdim o duyguyu yaşamayan bilemez
sanki ben giricem doğuma yahuuu
ayy rabbim hayırlı bi şekilde kolaylıkla doğurmasını nasip etsin
dualarım onunla
lamecim sanada çok çok teşekkürler tatlım
bizleride haberdar ettiğin için
bal kızz doğuracak hala iş yapıyor maşallah
iyi yaptın kızmakla dikkat etsin oyy oyy valla bi acayip oldum kızzz
ayhh hadı hayırla dogum yapsın ınsallah saglıkla gelsın kuzucugu bende heyecan yaptımmm..
hehe valla o an ınsann aklına hep ev işleri gelıyorrr yaaaa dogum gelmıyor nıye ole oluyorkı acabaaaa:):)
GELDİM CANMM işlerden gelemedimm..
ayy balımm yaa rabbim yardımcısı olsunn..
sabah eşime dedim bende bal bugün doğuma gitcek herhalde die bal kim dio
dualarımız inş ulaşıyordur ona ela hanım üzmez annesini hemencik rahatca gelir inş..
ayy bi fena oldum ben yaa
Bal doğuma giderken yada çıkınca online bağlanacağını söylüyordu bakalım gelecekmi hehe:)
O anda korkudan ne bizi ne başkasını düşünebilir:)Rabbim yardımcısı olsun o an bizede dualarını etmesi nasip olsun
lame çok tşkler cnm bızlerı haberdar ettığın içinBALIMINda Allahım yardımcısı olsun bı avazda kurtarsın ınş.
alyam yaa kocem becerıksızdır topla dememhayatta daha cok dağıtır
cocuk gıbımmm
oğluşumun adına karar verdik teyzeleri..
Rabbim nasip ederse Ömer Asaf olcak
kızlarrr....
balımız sancı odasına alınmışi suni sancı verilmeye başlanıcak, hazırlığıı yapılıyormuş...
kızkardeşimden rica ettim, otu kaynatıp dua edicek.. inş. şifa olur... oda kaynatmış gerçi... içmeye başlıycakmış..
nan güzellik iki isim isteyip istememe konusunda kararsızdık ama asaf ismini büyük paşam çok beğendi o yüzden ömer asaf olcak inş..
ayy rabbim yardımcısı olsunn..
nasıl mutlu oldum kızına kavuşcak inş..
ama gözümden akan yaşlara anlam veremiyorumm..
balımm dualarımız seninle tatlmm
alyacımm senin doğumla ilgili sürekli olumlu şeyler söylemen öyle ferahlatıyo ki içimi anlatamam Allah razı olsun canmm..
ye teyzesi hele doğsun oğluşum
ayy ben sanki gerçekten teyze olcakmışım gibi hissediyorm, hem çok büyük sevinç ve heyecan var, hemde korku...
içim kıpır kıpır....
Bala mesaj atmıştım dualarım seninle falan diye
mesj yazmış deli garu amin kuşum diye nan ben olsam o durumda heyecandan ölürdüm :)
ayy bal işte yazar mı yazar
boşa demiyodu garu canlı yayına bağlantı yapcam diye
Slm söle dualarımız onunla
Kızlar o değerli vaktinizi ayırıp balım için bunu yaparsanız çok sevinrim yer gök dua üstünde ;
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.
bende nosu yok ama kalbm onunla cnm benım yaa
aa banada dua etsın eşim iş bulsun:)ınş.
anaamm balım doğumamı gitti, hayırlısıyla kolaycacık ela bebek gelsin inşallah,, ayy heyecanlandım valla yaa, rabbim yardımcısı olsun.
selam kızlar bal bugün mü doğum yapıyor?
heyecanlandım birde. suni sancı aldığım aklıma geldi.
allah kabul etsin duamızı inşallah.
sağlıkla kavuşsun yavrusuna.
kızlar balın hala sancısı yok... dolayısı ile açılmasıda yokmuş.. beklemeye devam..
bu arada .çok sık arayıp kızı rahatsız etmek istemiyorum..telefonlara cvp vermekten harap düşmesin kızcağız, enerjiye ihtiyacı var malum...
dükkanı kapatın gidin siz diyo... açılışı ben yapıcam diyorrr
kızlar balda maalesef henüz hiçbir gelişme yok.. 6 gbi tekrar bakıcaklarmış.. belki küçük bir ihtimal sezeryana alıcaklarmış...
hepinize selamı var...
Rabbim balımın yardımcısı olsun tez canlı bi anneden uyuşuk ve nazlı bi bebek mi çıkcak dersiniz
slm kızlar,
balımız doğurmuş...
eşi ile görüştüm.. çok mutlu geliyordu sesi:))
sezeryan olmuş, narkozun etksindeymiş daha... ikisininde sağlığı iyimiş:))
Hadi bakalım balımızın gözü aydın,,
Balcım muhtemelen görmezsin belkide yazdıklarımı ama tebrik ederim, sağlıkla büyüt kuzucuğunu inşallah..
ne keyifli,ne hayırlı bir haber bu böyle
Rabbim çok çok mutlu etsin balı ve ailesini her zaman bu günkü gibi :))))
darısı sırada bir avazda kurtulmayı bekleyenlere nasip etsin içinde de bizleri inşallah.....
ela bebek sağlıklı,hayırlı,bereketli bir ömür geçirsin......adıyla yaşasın......
ayyh haber var mı diye bakem dedim
bal kız ela kuzusuna kavuşmuş çok şükür.
ne güzel bi haber valla çok sevindim.
Hayırlısı ile geldi ya kuzucuk gözü aydın olsun bal ve ailesinin.
Lamecim teşekkürler tatlımmm
günaydın gelen kızlarrr
Murat Kekilli-Karagözlüm - YouTube
karagözlüm sevdalanmış kime dedim yar sana dedi...
sabaha dek uyumamış..
niye dedim?sorma dedi sorma dedi yar yarr...
gül kokuyorrr ak gerdanındaaaa
yine beni görmüş kız rüyasındaaaaaaaaaa
iki kolun arasında ölem dedim
yapma dediiii
yapma dedi yar yarrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar...
bizde sabah gittik kalp doktorumuza, kan tahlilimizi verdik geldik..şimdide güzel bir kahvaltı hazılradık kendimize:)
akşamda bebişimizi görcez inş..
şimdi günün önemli mevzusuna gelelim..
balımla ve kuzusuyla ilgili detaylara...
hiççç açılması olmadığı ve artık bebeğin sağlığı tehlikeye girdiği için sezeryana alınmış, genel anestezi istemiş, bu yüzden de narkozun etkisinden çıkması biraz zor olmuş.. ama sonunda elasına kavuşmuş.. biraz önce konuştum, sesi gayet iyidi.. dikişlerinden yana sıkıntısı varmış, ama bunada şükür tabi.. elada memeyi almış, ama sütü gelmemiş daha..
elacık 52 cm miş.. kilosuda gayet iyimiş... kumralmış, ama suratı aynı babası diyorr:))
rabbim ikisini de nazarlardan korusun ve ailece çokkk ama çookk mutluolsunlar inş..Nazar Nazar
hepinize çook slm varr:)
Lamem ne güzel haberler bunlarr maşalah elamıza ve balımıza
umarım seninde herşey sorunsuz ve güzel geçer canım benim
günaydn enerjik annegünaydın garularPPP
tükkanı kalkmışken açam dedim..malum bu saatler sizin en tatlı benim is en sütlü ve pohlu saati :))
kuzumu doyurdum altını aldım uyudu..benimde uykum kaçmışken tükkanı açam dedim..
dün ilk kontrolümüzü olduk,herşey yolunda çok şükür...
sizi çok özledim nan giremesemde haberlerinizi alıyorum..şimdi biraz geçmişi okıyam..öptümm çokkkk
ahh balımm o gün hepimiz sancılardaydık sanki sürekli ne oldu acep die kıvrandık ve akşam aldık o mükemmel habericanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lamemmmmmmmmmm herşeyden önce saNa teşekkür ederim cnm....yerin bende çok farklı....
kızlar hepinize tek tek yazıcaktım ama ela kuzu mıkırdanmaya başladı...
çok heyecanlı bigün yaşatmışım size kıymetimi bilin :)))
şaka bi yana hepinizi tanıdığım için nekdr şanslı olduğumu anladım,iyiki lamem vesile olmuş bu topiğe girmeme...
neyse güzel dilek ve dualrıınız için çok teşekkürler..tek tek yorum yapıp az kafa ütülicektim ama nasip bölemiş...Allah razı olsun hepinizden...
kelebek kuşum dua almama vesile olduğun için çok sağol...
şimdilik bukdr kızlar...
tikkatimi bişi çekti brck garusu varya benim doğum yaptığım sabah herkeş bana güzel dilek yazmış bu garu kopmuş şarkı sölüyo :)))
şaka bi yana brck aklımdaki hamişlik konusunda tek isimdin...hatta sancım gelsede dua etsem diyodum brck e..sancı sırasındaki dualar kabul olurmuş ya..neyse Rabbim genede gönlümüze göre verdi...işllh herşey güzel olur...
günaydn güzellikkgünaydınnnn
balım gelmışşpoklu kızı uyanmış içmiş sütünü gerı uymuşş oyyy mistır o candır o cennet kokuludur o
cok merak edıom ama resım neyım için belkı erken ama edıom işteee
kendınıze ı bakın cnm
brck darısı sana tatlımmmmmmm
ve pasaklımaaaaonuda cok özledım bıraz havalar duzelsede görsem onuda edamıda kuzeyımıde
gunaydın kızlarrr
bal teşekkür ederim cnm
ama çok güldüm yaa
kıs o cumartesi sabahtı sanırım
bide ben ocak anneleri topiğine bile gittim senin için dua istedim nan:)
böcük amin kuzum darısı seninde başına:)
günaydın garularPPP
tükkanı kalkmışken açam dedim..malum bu saatler sizin en tatlı benim is en sütlü ve pohlu saati :))
kuzumu doyurdum altını aldım uyudu..benimde uykum kaçmışken tükkanı açam dedim..
sizi çok özledim nan giremesemde haberlerinizi alıyorum..şimdi biraz geçmişi okıyam..öptümm çokkkk
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lamemmmmmmmmmm herşeyden önce saNa teşekkür ederim cnm....yerin bende çok farklı....
kızlar hepinize tek tek yazıcaktım ama ela kuzu mıkırdanmaya başladı...
şaka bi yana hepinizi tanıdığım için nekdr şanslı olduğumu anladım,iyiki lamem vesile olmuş bu topiğe girmeme...
neyse güzel dilek ve dualrıınız için çok teşekkürler..tek tek yorum yapıp az kafa ütülicektim ama nasip bölemiş...Allah razı olsun hepinizden...
kelebek kuşum dua almama vesile olduğun için çok sağol...
şimdilik bukdr kızlar...
tikkatimi bişi çekti brck garusu varya benim doğum yaptığım sabah herkeş bana güzel dilek yazmış bu garu kopmuş şarkı sölüyo :)))
şaka bi yana brck aklımdaki hamişlik konusunda tek isimdin...hatta sancım gelsede dua etsem diyodum brck e..sancı sırasındaki dualar kabul olurmuş ya..neyse Rabbim genede gönlümüze göre verdi...işllh herşey güzel olur...
günaydınnnn
balım gelmışşpoklu kızı uyanmış içmiş sütünü gerı uymuşş oyyy mistır o candır o cennet kokuludur o
cok merak edıom ama resım neyım için belkı erken ama edıom işteee
kendınıze ı bakın cnm
brck darısı sana tatlımmmmmmm
ve pasaklımaaaaonuda cok özledım bıraz havalar duzelsede görsem onuda edamıda kuzeyımıde
gunaydın kızlarrr
bal teşekkür ederim cnm
ama çok güldüm yaa
kıs o cumartesi sabahtı sanırım
bide ben ocak anneleri topiğine bile gittim senin için dua istedim nan:)
böcük amin kuzum darısı seninde başına:)
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lamemmmmmmmmmm herşeyden önce sana teşekkür ederim cnm....yerin bende çok farklı....
Kızlar hepinize tek tek yazıcaktım ama ela kuzu mıkırdanmaya başladı...
Neyse güzel dilek ve dualrıınız için çok teşekkürler..tek tek yorum yapıp az kafa ütülicektim ama nasip bölemiş...allah razı olsun hepinizden...
Kelebek kuşum dua almama vesile olduğun için çok sağol...
şimdilik bukdr kızlar...
Tikkatimi bişi çekti brck garusu varya benim doğum yaptığım sabah herkeş bana güzel dilek yazmış bu garu kopmuş şarkı sölüyo :)))
şaka bi yana brck aklımdaki hamişlik konusunda tek isimdin...hatta sancım gelsede dua etsem diyodum brck e..sancı sırasındaki dualar kabul olurmuş ya..neyse rabbim genede gönlümüze göre verdi...işllh herşey güzel olur...
günaydın garularPPP
günaydın hatunlar nasılsınızzz?
bal garusuuu demek uykun kactu ha nasıl bır enerjıdır bu ben ozamnlrdaaa nereyı boş buldn nean sessız yakaldım cocuk ne ara uyuyorrr hoppp yataşşş hıc uykum kacmadııheelde sabahın bu saatlerrııı cocugda ztn kendımee benzttım oglen 11 e kadr uyurduuu aralrda uyansadaa:)
mis kokuluNU KOKLAA BIZM YERIMIZEDE BOLBOL
gunaydın canımıniçigünaydın göynümün biricikii
hoşbuldum tatlışımmmgünaydın canım hoşgeldin
dün akşam pantolon aldk kuzumla göbüşler iyice sıkışıo normal pantolon giyemiyoruz :)
bide tişört aldk
foto çekince eklicemkoca göbeemi
güle güle giy canım
saol tatlmm..
sabah tartıldım 1 kilo almışım sanırsam poff
sende sağol kuşum
1 kiloyla bişey olmaz canım merak etme
doğumdan sonra verirsin zaten normal doğum olursa
4-5 kilo gider doğumda
günaydın garularPPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?