aldırdım valla :)
çekmeceler kırmızı olsun die de tutturdum ama razı edemedimkiraz rengi olcakmış bana o da uyar :)))
ee bu kadarıyla idare et canım:)
ayy rabbim yardımcısı olsun canım..bi tanıdığım doğuma girmiş..
bu senenin hanımları pek narinn cimcime normal doğuma yanaşmadığı için sezeryana almışlarr..
Rabbim kurtarsın inşallahh..
öksürük dışında iyiym canım.. sen nasılsın, büdüşün nasıl?Lameeemmm işim oluyor.nasılsın lameem
c.tesi gelmemesi iyi oldu iş yeri düzenlenene kadar çıkamazdım yarın getirir adam masamı yerleştiririm ohh mis :)
masalarımız siyahh içimiz bayıldı 1,5 senedir şimdik açık renk olcak inş güzel olur
bi tanıdığım doğuma girmiş..
bu senenin hanımları pek narinn cimcime normal doğuma yanaşmadığı için sezeryana almışlarr..
Rabbim kurtarsın inşallahh..
hemencik salatanın yokluğunu gördü gözüm
canm direk saray sarması geldi aklıma ama bi gece dolapta bekletiyoduk onu da ama streç yapıp iki saat balkonda dursa yeter
hoşgeldin canım
menü bana güzel geldi
casperin dediği gibi sütlü tatlı yapabilirsin canım
amiinn canmmayy rabbim yardımcısı olsun canım..
öksürük dışında iyiym canım.. sen nasılsın, büdüşün nasıl?
kayınvalidennn nasıl????
güle güle kullan canım
hayırlı olsun yeni masalarınız
rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
hımmmm aslında akşam 19:00 kadar bayağı bekletilmiş olur,sağol tatlım fikir için
hoşbuldum cnm.....evet iyi fikir verdi sağolsun yapıp bekletirim misafirler gelene kadar da dinlenmiş olur....
sen nasılsın yavru,58 gün he :)))) hayırlısı olsun,Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah....
hımmmm aslında akşam 19:00 kadar bayağı bekletilmiş olur,sağol tatlım fikir için
hoşbuldum cnm.....evet iyi fikir verdi sağolsun yapıp bekletirim misafirler gelene kadar da dinlenmiş olur....
sen nasılsın yavru,58 gün he :)))) hayırlısı olsun,Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah....
amiinn canmm
saol canm çok beğenirsem eve götürem
amiin canm inşallahh
ayy rabbim yardımcısı olsun canım..
öksürük dışında iyiym canım.. sen nasılsın, büdüşün nasıl?
kayınvalidennn nasıl????
Kızlarrrrrrrr
bal gelmiş gitmişşşş hep gel tatlım
adacım misafir ağırlican heeee ay keşke bende eskisi gibi hazırlık yapıp ağırlasam menü süper gerçekten beğendim tatlı olarak şerbetli tatlıda yakıştırdım şekerpare
nevgül ceee deyip kaçıyon hoşgeldin dedik görmedin
asil hatunumm benmmKızlarrrrrrrr
bal gelmiş gitmişşşş hep gel tatlım
adacım misafir ağırlican heeee ay keşke bende eskisi gibi hazırlık yapıp ağırlasam menü süper gerçekten beğendim tatlı olarak şerbetli tatlıda yakıştırdım şekerpare
nevgül ceee deyip kaçıyon hoşgeldin dedik görmedin
nereye koycan kızzz evde zaten ev küçük
casper yeni koltukların hayırlı olsun.
[ı]kızzz alya bu resim ne böyle yine değişmişsin canım[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?