adacımm hoşgeldin tatlımmm ne güzel bir dua cnm yaaaa amin amin ...
ayy sorma lamecimm bu seneye kdar bu kadar kar görmemiştm benngeldim canım geldim çok şükür..
ohh bu sene kara doydun valla sen:))
mutlucum ve böcükçüm.. hoşgeldiniz..
demek kıpırdanıyo iyice :)iyiym çok şükür canım.. arada öksürük krizlerini saymıyorum bile artık:))
inş. eşin en kısa zamanda iş bulur...
ce inş. raabim gönlünden geçen zamanda yaşatır sana annelik duygularını...
ben bugün daha iyi anladım bu duyguyu.. bebeğim sabahtan beri kıpır kıpır... şimdiye kadar böyle değildi:)
hoşgeldin canım... valla öyle... bembeyaz...
ayrıca casperım. thy ankara uçuşları iptal olmuş dediğin gibi.. sanırım güneş gidemeyecek(
aa süper o zamann ben bu akşam gitcek sanıyordumlamecim hoşbuldum tatlım güneşimin dün akşamdı uçağı gitmiş sanırım
tatlım yazmışsın o ara misafir hazırlığına dalmışım sonra da arkadaşım gelince yazamadım.....
iyiyim çok şükür....ne güzel dilek dilemişin...Amin inşallah....
salı günü olsunda kuzumu görem diye sabırsızlanıyorum.....
canım :)))) he vallahi ağırladım iyi de oldu çok sevdiğim bir arkadaşımdır kendisi yad ettik eskileri,kahkahalar eşliğinde hazırlığımızı tamamladık....
eşini bırakıp kızıyla erkenden gelmişti,ben yorulmayayım diye.....ben o gelene kadar çorbamı ve ana yemeğimi yapmıştım....
barbunya dolapta kalmamış onun yerine portakallı kerevize çevirdik zeytinyağlıyı,tatlı olarak ta tavuk göğsü ve kakaolu ıslak kurabiye yaptık :))))
yap güzelim sen de sıkma kendini bu kadar,az porsiyon yersin olur biter :))))
yqptın mı bilmem dün yapmadıysan bugün yap şekerim.....
seni dinledim ve sütlü tatlı tercik ettim,çayın yanına da kakaolu ıslak kurabiye yapalım dedik....
yemeli,içmeli,kahkalı bol muhabbetli bir gece akşam geçirdik....
bu arada hayırlı cumalar kızlar.....
YA RABBİ ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE DUASI MUTLAK KABUL OLANLARDAN EYLE BİZİ
YARABBİ AZ VERİP KAPI KAPI GEZDİRME ÇOK VERİP AZDIRMA
SEN BİZLERİ BELA VE MUSİBETLERDEN MUHAFAZA EYLE HASTALARA ŞİFA DERTLİ
LERE DEVA BORÇLULARA EDA NASİP EYLEE
DÜNYADA SELAMET AHİRETTE SAADET EYLE BİZİ EVLATLARIMIZLA İMTİHAN ETME
İMANIMIZI KURANIMIZI IRZIMIZI ORDUMUZU YURDUMUZU MUHAFAZA EYLE
ZALİMİN ZULMUNDEN ŞERİRİN ŞERRİNDEN ARAZİ VE SEMAİ HER TÜRLÜ FELAKET VE MUSİBETLERDEN AZİZ MİLLETİMİZİN HAYATINA KAST EDEN BÖLÜCÜ YIKICI CEREYANLARDAN KUTSAL VATANIMIZA VE YÜKSEK SECİYELİ MİLLETİMİZİ SEN MUHAFAZA EYLE BU DUAYA AMİN DİEN ARKADAŞLARIMIN İÇİNDENDE HER NE NİYET VE DİLEK GEÇİYOR İSE ONLARADA NASİP EYLE YARABBİ AMİN
yarasın casperım afiyet şeker ola :))))
dünden pilavım ve portakallı kerevizim kaldı,kalktım yanına kıymalı bezelye yaptım...birazdan kapatırım altını,yemek derdim yok bugün.....
bu arada benim kuzu hala hareket etmiyor(( neden yaw bu çok mu tembel olacak nedir.....
geldim canım geldim çok şükür..
ohh bu sene kara doydun valla sen:))
mutlucum ve böcükçüm.. hoşgeldiniz..
h bulduk tatlım
amın ınş cnm cok ıstıyorummm dün eşim ağlıyordu yaçok üzülüyorum ölegörunce onu bıde hasta kuzum
erken cıkarsam dr a gtcez ona sıcak bişiler hazrlarımm tabı cıkabılırsem olmadı akşam
ben ıyyım çok şükür herşey güzel olacak ınş.umudu kesmek olmaz yunus peygamber balığın ağzındayken bıle umudunu kesmemışken bızım kesmemız olmaz
lamem h bulduk nasılsın anniş
ayy böle herkesler anne oluyoo cok mutlu oluyorum nasıl bı duygu bılmem ama Rabbım ısteyen herkese naasıp etsın ınş
Günaydınlarrrr Hayırlı cumalarrrrrrrrrr
ist çok güzelll bembeyz gelinlik giymiş gibi
tatlım yazmışsın o ara misafir hazırlığına dalmışım sonra da arkadaşım gelince yazamadım.....
iyiyim çok şükür....ne güzel dilek dilemişin...Amin inşallah....
salı günü olsunda kuzumu görem diye sabırsızlanıyorum.....
canım :)))) he vallahi ağırladım iyi de oldu çok sevdiğim bir arkadaşımdır kendisi yad ettik eskileri,kahkahalar eşliğinde hazırlığımızı tamamladık....
eşini bırakıp kızıyla erkenden gelmişti,ben yorulmayayım diye.....ben o gelene kadar çorbamı ve ana yemeğimi yapmıştım....
barbunya dolapta kalmamış onun yerine portakallı kerevize çevirdik zeytinyağlıyı,tatlı olarak ta tavuk göğsü ve kakaolu ıslak kurabiye yaptık :))))
yap güzelim sen de sıkma kendini bu kadar,az porsiyon yersin olur biter :))))
yqptın mı bilmem dün yapmadıysan bugün yap şekerim.....
seni dinledim ve sütlü tatlı tercik ettim,çayın yanına da kakaolu ıslak kurabiye yapalım dedik....
yemeli,içmeli,kahkalı bol muhabbetli bir gece akşam geçirdik....
bu arada hayırlı cumalar kızlar.....
YA RABBİ ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE DUASI MUTLAK KABUL OLANLARDAN EYLE BİZİ
YARABBİ AZ VERİP KAPI KAPI GEZDİRME ÇOK VERİP AZDIRMA
SEN BİZLERİ BELA VE MUSİBETLERDEN MUHAFAZA EYLE HASTALARA ŞİFA DERTLİ
LERE DEVA BORÇLULARA EDA NASİP EYLEE
DÜNYADA SELAMET AHİRETTE SAADET EYLE BİZİ EVLATLARIMIZLA İMTİHAN ETME
İMANIMIZI KURANIMIZI IRZIMIZI ORDUMUZU YURDUMUZU MUHAFAZA EYLE
ZALİMİN ZULMUNDEN ŞERİRİN ŞERRİNDEN ARAZİ VE SEMAİ HER TÜRLÜ FELAKET VE MUSİBETLERDEN AZİZ MİLLETİMİZİN HAYATINA KAST EDEN BÖLÜCÜ YIKICI CEREYANLARDAN KUTSAL VATANIMIZA VE YÜKSEK SECİYELİ MİLLETİMİZİ SEN MUHAFAZA EYLE BU DUAYA AMİN DİEN ARKADAŞLARIMIN İÇİNDENDE HER NE NİYET VE DİLEK GEÇİYOR İSE ONLARADA NASİP EYLE YARABBİ AMİN
merhabalar kızlar.dilerim hepiniz iyisinizdir.
böceğim eşine çok çok geçmiş olsun.üzülmeyin sabredin dilerim daha iyisine ulaşacaksınız.
yemeğimi yedim geldim anammmm ne soğuk hava yaaa
annemle yarın nasıl çarşıya gidicezz bilmem
böceğim eşine çok çok geçmiş olsun.üzülmeyin sabredin dilerim daha iyisine ulaşacaksınız.
canm afiyet olsunn..
ayy gitmeyin çarşıya falan düşersin falan Allah korusunn..
hafta sonu türkiye geneli kar yağışlı diyo diikkat et kuzuu
selamlarrr kızlarrr
ayy evtt, bugünün tek özelliği kar, prensesimde benim gibi karı sevecek:))ayy sorma lamecimm bu seneye kdar bu kadar kar görmemiştm benn
demek kıpırdanıyo iyice :)
karı görünce sevinmiştir annesi
selamlarrr kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?