sipidim nasılsın
len bı görüşemıok senınleher akşam arıycam dıomm ama unutuyomm eve gıdınce hatırlat azcık kendını
dün kocemle cok yorulduk ev temızledk maşalah cok becrıksız dedım ama aştı kendını
ayy benım yeğenımın yarın mevlutu var tabıkı ben olamıycam cennet kokulumu özledımmcok güzeller demı
brck ben sadece saıt usta çiğköftesnı alıyorumm hrıka hepte yerım sende tatlıses alıyordun demı
günaydın canım hoşgeldin
çok tatlı oluyorlar canım minik minik halleri
insanın kucağından bırakası gelmiyo yaaa[/B]
ayy maşallah canmm yaa
kızlar cumartesi evimize uğradık banyo yapılmış.
kırmızı beyaz yapmışlar arada bordür falan var çok beğendim çok güzel olmuş içime sindi.acaba mutfak dolapları ne renk olacak
kızlar cumartesi evimize uğradık banyo yapılmış.
kırmızı beyaz yapmışlar arada bordür falan var çok beğendim çok güzel olmuş içime sindi.acaba mutfak dolapları ne renk olacak
güneşimm sağol canım,viks için banada dedi işyerindeki yardımcı ablamız,o sırtına sürüp havlu kapat dedi..ikisinide deneyeyim bari..
lamecimm çok sağol canım..inşallah toplar en kısa zamanda..nerdeyse bir aydır hasta yavrum yaa,çok üzülüyorum valla
mutlukız sağol canımm,zencefilide deneyeyim bir..
alyacım sağol canım..prosapan neye iyi geliyor,bağışıklık sistemi için bir şurupmu??
organikşekerimm sağol canımm..
buble kızına geçmiş olsun
kocamda kaç gündür hastaa
bublecimmm yazayım sana ama dr bi götür ağızdan dolma ilaç almazsın zati
prosapan öksürük ilacı bitkisel
umca damla bağışıklık güçlendirici koruyucu
vitamin adını unuttum 2 adetti bitkisel biri öbürüde balık yağı vs
yeni dr önermişti bunları çok memnun kaldık hasta olmuyo artık ayda bir.
CNMM yavrun nekadrlıkk istersen ılk sırtına surup denemeeee ... once ayaklrınn altına sur aksamdannn ole bir deneeee sonra baktın cozum olmadııı ozmn sırtınaa surrr eger kucuksee.. cunku ben kendıme durdurtmstm bırkere her tarafımaa atesım cıkmısrtıı gercı cıkacagı vardı o atesın ama bebekseee rısk olabılr sırtındaa
alyannn dedıgı bıtkısel surupdaa guzel biz de kullanıyoruz gercı bızım oksurugumuzu tamamennn gecırmedı oank bak karabıber yaptık o gecırdııı...
sağol canım benim..sizede çok geçmiş olsun.çok fena ortalık yaa.karda yağdı ama hala mikrop kaynıyor etraf.
yok canım sormadan kullanmam,yazar yanımda götürürüm gösteririm tamam derse veririm.
canım benim kızım 4,5 yaşında nerdeyse..olmazsa ayağına denerimm.bu viksi annem bizede sürüyordu galiba yaa,hatırladım sanki.burnumuzun kenarlarına sürerdi kokusundan burnumuz açılırdı nanemsi bir kokusu vardı.
merhaba kızlar..
karda kışta işe geldik, ama doğru düzgün iş yok..
bende size bi bakayım dedim fırsattan istifade, fazla geçmişe gidemedim ama ...herkesler iyidir inş.
buble yavrucuğun hastaymış çok gecmiş olsun
brck seninde çizelgen cok güzel olmuş , maaşallah
Nefesim daralıyo yahuuu
bide acayip başım ağrıyooooo
bi okuyun da üfleyin bana
aynen görüşemiyrz yaaa buralar fena karlı sizin oralar nasıl ?
kokusu hiç evden çıksın istemedim yaa deli gibiydim. mis gibi eve yayıldı harikaydı
sizinki de maşallah 40 günlük oldu demek yaa
:
bızım burası karşıdan daha fena cnm
ama harıka
bugun arıycam senı ınş unutmam
40 günü gectık cnm 2 aylık olduk
mutlukız brck amın canlarım sağolun
buble cok gecmıs olsun kuzuna
böcüğümmm sağol canımmm..
yeğeninede maşallah yaa,2 aylık oldu bile kuzu.rabbim sağlık versin.
akşam kar topu oynayasım var
konuşalım akşam unutmazsam bende ararım.
hoşbulduk datlumprijum hoşgeldin cnmm benimm
teşekkür ederim:)
canımmm hoşgeldinn..ne zamandır görüşemedik seninle.nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?