rabbim kabul etsn inş canmmm..h geldınızzzzzz
casperımmmm amın cnm ınş cok dua edın nolur sızınkıler kabul olur
ayrıca kokoş olmuşuzzyerım sızı benn güle güle kullansın bady yakışıklı paşannn
brck annenı heycan sardı desene hep kız annelerını sarıyoo nedensesağlıcakla kucağına alıp kullanırsın ccıcılerını ınş cnm:
lamem
günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok bugün benim acayip melankoliğim
Güzel anneler rabbim yüzünüzü hep güldürsün heyecanınızı daim etsin... Sizi böyle kıpır kıpır görmek çok iyi geliyo allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
rabbim kabul etsn inş canmmm..
kokoş olduk ama biraz :))
amiinn teyzesii inşş
günaydın kızlar nasılsınızzzz ank. gittim geldim bennn...
offf valla izmir cok soguk ankara bıle burdan daha ılıktı kar yagdıgı ıcın orada hava yumusamıstııı hehe super gectı haftasonumzz yorulduk ama degdı ayrıntılara gırecegım ama sımdı gecmıse gidiyorum biraz okuyayımm opuyorm sizlerii
noldu kız Feriha haftasonu kayınvaliden mi çarptı yoksamşaka bi yana hayırdır kuzum :26:
hoşgeldin canmmgünaydın kızlar nasılsınızzzz ank. gittim geldim bennn...
offf valla izmir cok soguk ankara bıle burdan daha ılıktı kar yagdıgı ıcın orada hava yumusamıstııı hehe super gectı haftasonumzz yorulduk ama degdı ayrıntılara gırecegım ama sımdı gecmıse gidiyorum biraz okuyayımm opuyorm sizlerii
günaydn canmmgünaydın kızlar...
hiç keyfim yok bugün benim acayip melankoliğim
güzel anneler Rabbim yüzünüzü hep güldürsün heyecanınızı daim etsin... Sizi böyle kıpır kıpır görmek çok iyi geliyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kokoşluğunuzu yesnler
hahahahaaayyy keleboş o biraz sıkar bebeyimgenel bi keyifsizlik havadan sanırım herşeyden bıktım kaçıııp gitmek istiyorum çok uzaklara
hoşgeldin canmm
ayy memleketime geldinn gittin,
ayrıntıları bekliozz
günaydn canmm
aa olmas böyle kalk geç ayna karşısına at bi kahkahaherşey güzel olcak de geri gel bakalımm
seni yesinlerrr
Sağolun teyzeleri:)
Bende cumartesi anneme gittim ordan eve geldim uzandım dinlendim.
Dünde çamaşır yıkadım katladım nevresimleri yıkadım kurttum eşimle birlikte serdim.
Balık almış eşim onu yaptım yedik
böyle geçti haftasonumuss
sonra cnm deli gibi közlenmiş patlıcan çekti dolapta vardı kalktım yedim:)
kızlar çiğköfte yiyormusunuz ben yemeden duramam sanırım?
yani şu yorumu okumak bile gülümsemeye yetti sağol canım benim olucak tabi Allahın izniyle ama işte bazen oluyo böyle
günaydın lamecimm..
sağ salim geldin dimi işe
burdada çoook kar var bembeyaz heryerr ve hala yağıo..
güneşimm sen gelemiceksin galiba ankaraya yaa
h geldnnnnnnnn kuzum
hoşgeldin canmm
ayy memleketime geldinn gittin,
ayrıntıları bekliozz
günaydn canmm
aa olmas böyle kalk geç ayna karşısına at bi kahkahaherşey güzel olcak de geri gel bakalımm
seni yesinlerrr
Dünde çamaşır yıkadım katladım nevresimleri yıkadım kurttum eşimle birlikte serdim.
evt canım kesinlikl avantaj:)saol teyzesii bi sürü cicimiz oluyoo..
sende yorulmuşsun canm yaa
ama 2 gün evde olmanın avantajı dün dinlenebilmişsin :)
ohhh ne güzell..hoşbulduk kuzummmmBende dün koca gün yattım :)
hoşgeldin canım... bu karda ışta gidip geldin ya oğluşunlaa... helal olsun valla..günaydın kızlar nasılsınızzzz ank. gittim geldim bennn...
canım salıver gitsin... aman 3 günlük dünya be canım.. cnaını sıkmaya değmez.günaydın kızlar...
hiç keyfim yok bugün benim acayip melankoliğim
güzel anneler Rabbim yüzünüzü hep güldürsün heyecanınızı daim etsin... Sizi böyle kıpır kıpır görmek çok iyi geliyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
ooo anne kız kar keyfi... ohh ne güzel....Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
burda kar fırtına çok soğukkk
bi bilseniz bi çılgınlık yaptık kızımla hersabah arabamızla giderdik bu sabah 15-20 dk yolu yolu karda yürüdük
hata mı ettim acep kızım çok istedi inş. hasta olmaz yahuuuuu
dedemiz ananemiz yolda aradı kızdılar yarı yolda geldi aldılar bizi arabayla kardan adam olmuştuk nerdeyse ama çok zevkliydi
sabahın 8 kartopu oynanaya oynaya geldik kuzumla çok mutlu oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?