Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sipidim nasılsın
len bı görüşemıok senınleher akşam arıycam dıomm ama unutuyomm eve gıdıncehatırlat azcık kendını
dün kocemle cok yorulduk ev temızledk maşalah cok becrıksız dedım ama aştı kendını

ayy benım yeğenımın yarın mevlutu var tabıkı ben olamıycam cennet kokulumu özledımmcok güzeller demı

brck ben sadece saıt usta çiğköftesnı alıyorumm hrıka hepte yerım sende tatlıses alıyordun demı

cnm boşver arada olacak öylee hasta olmayın yeterr sıkı gıyındıysenız no problem heheh:):)

saol canımmm valla sen hava alanınndakı maceralarımızı duysann haha ama ben alısıgım daha cocugm 1.5 aylıktı baslaıdm yolculuklara napayım aıledn uzak olunca fırsat buldukca kacasım gelıyorrr eskıden daha sık giderdim ama hamişken falanda ölee ama cocuk olunca aza ındırgedımmm hehehe mecbureenn hem masraf cok hem de cocuk hasta olmasın dıyeeee:):)

günaydın kızlar..hepinize hayırlı haftalar.
geçmişi okudum geldim ancak bitirdim,biriciğimi tebrik ettim çoookk mutlu oldummmm.
tüm hamişlerimizi ve bebeklerini rabbim korusun,tüm annelere hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin meleklerini inşallahhhh..

ben kötü bir hafta sonu geçirdim malesef..kızım iyileşmedi hala,2 şişe antibiyotik 1,5 şişe öksürük şurubu banamısın demedi.doğal yöntemlere döndüm artık,ballı karabiber pekmez içiriyorum,bol portakal suyu veriyorum..eşimde kızdı doktoruna götürmem bir daha yazık çocuğuma,deneme tahtası gibi oldu hep ilaç hep ilaç diyor..ne yapabilirim başka kızlar doğal şöylee,burnu akıyor,öksürüğü var birde..3-4 gün bekleyelim dedim bende eşime,baktık olmuyor tekrar götürürüz dedim.bende istemiyorum artık ilaç kullanmayı gerçekten.antibiyotik zaten önermiyorlar televizyonlarda falan...

günaydın canım hoşgeldin
çok tatlı oluyorlar canım minik minik halleri
insanın kucağından bırakası gelmiyo yaaa

günaydın canım hoşgeldin
bizim burda çok hafif güneş ve kar var
ama hava aman aman soğuk değil -2 olmasına rağmen
inşallah hasta olmazzz canım minik kızın karı gördümü
kimse dayanamıyo canım ben dayanıyorum ama

günaydın kızlar,hayırlı haftalar

bugün burası bembeyazz negüzelde yağıyo

biricik çok sevindim canım:)

herkeler iyidir umarım

günaydın canım hoşgeldin

canım benim şimdiden allah kabul etsin mevlüdünüzü canım

ayy maşallah canmm yaa
ne güzel geçmiş canm yaa maşallahh oğluşuna daa

ohh iyi ypmşssnz canm hasta olmasn kuzucuk yeter

herkeler iyidir umarım

iyiyiz cnm sen ve mele nasıllll

mutlummmm

gecmiş olsun cnaım benım oglumda cok oksuryrdu surup falan fayda etmedııı

annem ank gıdnce gogsune peceteyleee bal karabıberr surduu sabaha oksurk falan kalmadıı gazeteyle yapıyorlar ama bebek zararıı olur dıye ole yaptıkkk..

ama bişey daha duydum oda oksuruge ıyı gelıyormuss ayaklarınınn altına vıks surup masaj yapmakkk aklında bulunsun zararlıı olmadıgını dusnursen dene derım herkesss guvenıp yapmayabılıyor tabikiii böle dogal yontemlerıı ben yaptım vallaaa

kimbilir neler yaşamışsındırr:)))

canım en iyisini yapıyosun.. onlarda merak eder ve özlerler ufaklığı...

mutlucum, hoşgeldin...

bublecim.. çk geçmiş olsun canım yaa... ahh yazık durumaa... inş. en kısa zamanda toparlar...

günaydın canım hoşgeldin
amin inşallah canım herkesi bir avazda kurtarsın inşallah
hayırlısıyla rabbim

çok geçmiş olsun canım
inşallah biran önce düzelir minik kızın canım
bal ve zencefilde çok iyi geliyor canım

herkeler iyidir umarım
hoşgeldin tatlımmmmm
hoşgeldin
ay herkeste var bu öksürük hastalık
bizim kız ilk defa maşallah antibiyotiksiz hastalık geçiriyor
annem öksürük için bal zencefil k.biber karışımı yapmış iyi geldi valla
bide bitkisel bi ilaç var prosapan güneşimde kullanıyomuş oğluşuna bide iyi bir vitamin şurubu al destekle bol bol c vitamini falan öyle yap cnm

mutlucum hoşgeldin kuzum
evet böcükcüm tatses alıyorum bende.
mevlüdünüzü allah kabul etsin cnm
bublecim kıyamam kuzuna yaa
kızlar heryer bembeyaz çok güzel yağdı ama şuanda durdu.güneş açtı inşallah gitmezzz kar

Son düzenleme:

hoşbuldum canım
biriciğim bende etsiz çiğ köfte yedim canım
doktorum banada yasaklamıştı çiğ et,sucuk,salam.sosis türlerini

wawww tebrıkler tatlım cok sveındım senın adınaaa ama ozamn tut kendını etsizzz çiiii köfteyeeee devam et hehehee:)):

saol cnm benim
etsiz yiyorum zaten cnm yaa ama ben acı ve baharatlı şeyleri çok seviyorum:)
sucuktamı yasak aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…