- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın arkadaşlar ;
cuma günü arkadaşımız vardı 42 günlük oğulları var sevmeye doyamadım
miss gibi kokuyoral kalsın deseler alırdım sarılırdım onunla uyurdum harika bişey.
bugün de acayip kar yağıyor dışarısı pamuk gibi bembeyaz
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
burda kar fırtına çok soğukkk
bi bilseniz bi çılgınlık yaptık kızımla hersabah arabamızla giderdik bu sabah 15-20 dk yolu yolu karda yürüdük
hata mı ettim acep kızım çok istedi inş. hasta olmaz yahuuuuu
dedemiz ananemiz yolda aradı kızdılar yarı yolda geldi aldılar bizi arabayla kardan adam olmuştuk nerdeyse ama çok zevkliydi
sabahın 8 kartopu oynanaya oynaya geldik kuzumla çok mutlu oldu ama
evt canım kesinlikl avantaj:)
ohhh ne güzell..
hoşgeldin canım... bu karda ışta gidip geldin ya oğluşunlaa... helal olsun valla..
canım salıver gitsin... aman 3 günlük dünya be canım.. cnaını sıkmaya değmez.
ooo anne kız kar keyfi... ohh ne güzel....
günaydın kızlar,hayırlı haftalar
bugün burası bembeyazz negüzelde yağıyo
biricik çok sevindim canım:)
herkeler iyidir umarım
günaydın arkadaşlar ;
miss gibi kokuyoral kalsın deseler alırdım sarılırdım onunla uyurdum harika bişey.
bi bilseniz bi çılgınlık yaptık kızımla hersabah arabamızla giderdik bu sabah 15-20 dk yolu yolu karda yürüdük
dedemiz ananemiz yolda aradı kızdılar yarı yolda geldi aldılar bizi arabayla kardan adam olmuştuk nerdeyse ama çok zevkliydi
herkeler iyidir umarım
sipidim nasılsın
len bı görüşemıok senınleher akşam arıycam dıomm ama unutuyomm eve gıdınce hatırlat azcık kendını
dün kocemle cok yorulduk ev temızledk maşalah cok becrıksız dedım ama aştı kendını
ayy benım yeğenımın yarın mevlutu var tabıkı ben olamıycam cennet kokulumu özledımmcok güzeller demı
brck ben sadece saıt usta çiğköftesnı alıyorumm hrıka hepte yerım sende tatlıses alıyordun demı
ayy maşallah canmm yaagünaydın arkadaşlar ;
ne güzel geçmiş canm yaa maşallahh oğluşuna daaHEHEH TATLIM GITTIMDE geldım bileğğ:)
hoşbulduk canumm
casperım harıkaydı baya guzel gectı kar o bıcımdı kardam adam yaptık olgumlaaa oynadıkkk ...
diş bugdayı yaptık suprız hazrlamslr bıraz gecıktı maksat bırlkte omak eglenmektıı tabesıı oglum ayna ve steteskopu alduu kactuu foıto eklerım yarn bıkactaneeeee hersey superdı ozlemısım aılemııı
brck tatlım hyrdr avatrda degısmış yenı hbrlrmı varrr...
hamişler tabıkı etsiz çiğ köfte yemeniz daha dogrudr ben zaten sevmem etli ama hamşken etsız yedım hepp
herkeler iyidir umarım
[ı]günaydınlar herkese hayırlı öğlenler diyeyim artık saat 11:00 olmuş
iyi bir hafta olur inşallah hayırlısı ile hepimize
herkes iyidir umarım
balım kilolar gider canım hiç dert etme
yazık benim eltimin hiç gitmedi mesela
bünyeyle de alakalı sanırım kilolar
85 kiloda duruyo yazık ve yeni yeni zayıflıyo daha
sen çabuk vermeye başlamışsın maşallah canım
böcüğüm inşallah eşin hayırlı güzel bir iş bulur canım
dualarım sizinle
Biriciğim ne güzel annenler başlamış yavaş yavaş
alışverişe miniğin için rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde
kucağınıza almayı nasip eder minik minik cicileri giydirdiğiniz günleri
gösterir rabbim inşallah canım
çizelgen de hayırlı olsun canım çok güzel olmuş güle güle kullanın
casperim hafta sonu anneciğine gitmiş
anneanne yeni yeni cicler almış paşasına
rabbim giydirdiğiniz günleri göstersin inşallah canım hayırlısı ile
güneşim de anneciğini görmüş gezmiş gelmiş ne güzel
nasıl geçti canım ankara gezisi iyimiydi
ferihacığım sıkma canını canım havalardan insana
daral geliyo bazin canım
lamem,kelebeğim[/ı]
hoşgeldin canım... evt yaa bembeyaz heryer... ne güzell...
günaydın kızlar..hepinize hayırlı haftalar.
geçmişi okudum geldim ancak bitirdim,biriciğimi tebrik ettim çoookk mutlu oldummmm.
tüm hamişlerimizi ve bebeklerini rabbim korusun,tüm annelere hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin meleklerini inşallahhhh..
ben kötü bir hafta sonu geçirdim malesef..kızım iyileşmedi hala,2 şişe antibiyotik 1,5 şişe öksürük şurubu banamısın demedi.doğal yöntemlere döndüm artık,ballı karabiber pekmez içiriyorum,bol portakal suyu veriyorum..eşimde kızdı doktoruna götürmem bir daha yazık çocuğuma,deneme tahtası gibi oldu hep ilaç hep ilaç diyor..ne yapabilirim başka kızlar doğal şöylee,burnu akıyor,öksürüğü var birde..3-4 gün bekleyelim dedim bende eşime,baktık olmuyor tekrar götürürüz dedim.bende istemiyorum artık ilaç kullanmayı gerçekten.antibiyotik zaten önermiyorlar televizyonlarda falan...
kimbilir neler yaşamışsındırr:)))saol canımmm valla sen hava alanınndakı maceralarımızı duysann haha ama ben alısıgım daha cocugm 1.5 aylıktı baslaıdm yolculuklara napayım aıledn uzak olunca fırsat buldukca kacasım gelıyorrr eskıden daha sık giderdim ama hamişken falanda ölee ama cocuk olunca aza ındırgedımmm hehehe mecbureenn hem masraf cok hem de cocuk hasta olmasın dıyeeee:):)
günaydın kızlar..hepinize hayırlı haftalar.
geçmişi okudum geldim ancak bitirdim,biriciğimi tebrik ettim çoookk mutlu oldummmm.
tüm hamişlerimizi ve bebeklerini rabbim korusun,tüm annelere hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin meleklerini inşallahhhh..
ben kötü bir hafta sonu geçirdim malesef..kızım iyileşmedi hala,2 şişe antibiyotik 1,5 şişe öksürük şurubu banamısın demedi.doğal yöntemlere döndüm artık,ballı karabiber pekmez içiriyorum,bol portakal suyu veriyorum..eşimde kızdı doktoruna götürmem bir daha yazık çocuğuma,deneme tahtası gibi oldu hep ilaç hep ilaç diyor..ne yapabilirim başka kızlar doğal şöylee,burnu akıyor,öksürüğü var birde..3-4 gün bekleyelim dedim bende eşime,baktık olmuyor tekrar götürürüz dedim.bende istemiyorum artık ilaç kullanmayı gerçekten.antibiyotik zaten önermiyorlar televizyonlarda falan...
hoşgeldin tatlımmmmmgünaydın kızlar,hayırlı haftalar
herkeler iyidir umarım
hoşgeldingünaydın kızlar..hepinize hayırlı haftalar.
mutlucum hoşgeldin kuzum
evet böcükcüm tatses alıyorum bende.
mevlüdünüzü allah kabul etsin cnm
bublecim kıyamam kuzuna yaa
kızlar heryer bembeyaz çok güzel yağdı ama şuanda durdu.güneş açtı inşallah gitmezzz kar
güneşim ve organikçim hoşgeldiniz kızlarr
güneş evet yeni bişiler var
wawww tebrıkler tatlım cok sveındım senın adınaaa ama ozamn tut kendını etsizzz çiiii köfteyeeee devam et hehehee:)):
saol cnm benim
etsiz yiyorum zaten cnm yaa ama ben acı ve baharatlı şeyleri çok seviyorum:)
sucuktamı yasak aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?