Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kendime limonlu ıhlamur yapamda içem bari...

90 lı yıllar mı ahh geçen bi fotoya etiketlemiş arkadaş bi baktım miniciğiz ilk okul piknik,ayy dedim kıyafetlere bak düşündüm ki 90 lı yıllar tabi kıyafetlerdeki en gıcık dönem :roflol:

yaşlanıyoruz biz ( şimdiki nesile o sabunluğu göstersen bilmez..90 lı yıllar ahh miniciktik boshayallersmile

adam kahvaltıya kalkmadı diye neler yaptım dimi:))))) ama daha durun ben daha neler yapçam ona:)

Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??

tablet

aman alışırsın
ben hep kalıom abımlerde ablamlarda

biricik kızz farkettinmi aynı şeyleri yaşamışız.
tek far sen o işi hiç yapamamışsın.
ben yapmıştım o gece ama devamı gelmedi..
kaydirigubbakcemile3
ben yokken nelr konuşulmuş öleaklinialirimsmile
böcükkkk nerdesin ya bi ses ver bareee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana kımse soraıo
çemkırıyomd cocuklarıda sevmem pek:hulya:
neyse kocam cok ıstıyo ben bı 10 yıl ıstemıom

ben bulasık mak.sadece fınısh kullanıom
tablet olanı
tuz neyım kullanmıom ne işe yararkı boshayallersmile
bılmem

camasr mak calgon aldım ara sıra kullanıom
rezıstansı özel bişimiş
calgona gerek yok dedı adam

yok canım o sabunluk artık tarihte kaldı.şimdi sıvı sabunlar var.)) nerden bilcek şimdikiler

bu arada ıhlamur zamanı sanırım,yollarda denk geliyomusunuz kokusuna..ahh bahçeli evim olsa dikicem valla misss kokusu aç camı ev miss koksunn boshayallersmile
hanımelide ektinmi tamamdır...hayal kurmak böle biş işte

Son düzenleyen: Moderatör:
böcüümm tamda senin kapsama alanına giren konuları konuştuyduk ama sen kapsama alanı dışındaydın be kuzu

ya bi şarkı vardı o zamanlarda böyle bi anda klip fln cekildi guzel bir kızdı slow bi sarkıydı ama cok guzel 1 klipten sonra kayboldu kız şarkıyı hatırlıyorumda sözleri fln yok aklmda kızın yüzü aklımda bitek adını bile htırlamıom dilek miydi neydi arıyorum o şarkıyı 90 lar fln die bulamıom yaa

ben o sabunluktan istiyom kızlarrrr

ayy biz şimdi haftaya gidicezya bnmkinin amcasına normalde adapazarında evleri ,karamürselde şahane bir ev var denize sıfır arada gidiyolar..
neyse o evde var o sabunluktan,ev tarih kokuyo resmen :)) yaşlılık işte bişeyi atmıyolar yenisini alsınlar...
şimdi orada ellerimi yıkayınca aklıma gelir hee bu muhabbet..söyekim getireyim sana biricik :))

böcükkkkkk

Eviniz Güzel Koksun

Evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız, spreylere para harcamanıza gerek yok. Bir sabunu rendeleyin ve süpürgeyle bu parçaları çekin. Siz evi süpürürken, hava sirkülasyonu nedeniyle eviniz mis gibi sabun kokacak.

Lavabonuzdan kötü kokular geliyorsa, içine bir avuç kalın tuz atın.

Badana kokusunu çıkarmak için odada su dolu tencereye bir kaşık amonyak katıp, karıştırarak bir gün bekletin. Badana kokusunun çıktığını göreceksiniz.

özellikle lodoslu havalarda lavabo kokusu için lavabo deliğine çekilmiş kahve dökmek de çok iyi geliyor.

Evin girişine ya da koridora koyacağınız vanilya aromasının yayacağı koku evinizde ferahlık ve temizlik duygusunu yaratır. Oda spreyi ya da vanilya kokulu mumla da bu duyguyu yaratmanız mümkün.

Odanızı turunçgillerin kokusuyla ferahlatabilir tüm evinize canlılık katabilirsiniz. Çünkü turunçgiller ılık iklimlerde yetişir ve yaz sıcağını hatırlatır. Onların kokuları ve renkleri mutluluk verir. Bir kaba portakal, limon ve bergamot kabuğu soyup ve kabı yanan bir mumun yanına koyun. Bu koku sizi çok rahatlatacak.

Baştan çıkarıcı bir akşam yemeği için masanızı gül yaprakları ile süsleyebilirsiniz. Büyük cam vazolarda kırmızı güller ve sandal ağacı yaprakları dekorasyonunuzu tamamlayacaktır. Tarçın çubuklarını evin çeşitli yerlerine asabilir ya da tarçın tohumlarını iple bağlayarak ocağınıza asıp ısı sayesinde kokusunu tüm eve yayılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da tarçın kokulu tütsü kullanabilirsiniz. Unutmayın gül, tarçın ve sandal ağacı kokuları doğal afrodizyaktır.

Salonda
Yaşama alanınızda, gül, lavanta, amber, sedir ağacı ve biberiyenin hafif tonlarını deneyin. Kanepenin minderlerin altına yerleştireceğiniz içi kuru bitkiler, çiçekler ya da baharatlarla dolu küçük torbalar da, üzerine oturduğunuzda ve hareket ettiğinizde etrafa hoş kokular yayacaktır.

Kokuları okaliptüs yağıyla giderin

Mutfakta
Pencerenin pervazında ya da saksılar içinde kokulu bitkiler yetiştirmek, hem mekana nefis bir aroma yayacak, hem de pişirdiğiniz her şeyin kokusunu bastıracaktır. Okaliptüs yapraklarının antiseptik özelliği bilinir. Bunları fırının içine yerleştirirseniz, kötü kokuları engelleşmiş olursunuz. Nemli bir bez üzerine damlatacağınız birkaç damla limon ve kekik yağı, havayı temizleyecektir.

Yatak odanız lavanta koksun

Yatak odasında
Lavanta ve papatya, iyi bir gece uykusu için iki seçenektir. Bunları yağ kandillerinde, masaj yağlarının içinde, kokulu mumlarla birlikte ya da karyolanızın yatak başınıza asacağınız küçük keten torbaların içinde kullanabilirsiniz.

Banyoda
Rahatlatıcı bir banyo için küvetteki suyun içine papatyaların ya da kadife çiçeklerinin başlarını atın. Soğuk kış havasının etkilerinden okaliptüs, nane ya da ananas yağıyla uzaklaşın. Banyonun buharlı atmosferinde burundaki nemi azaltarak soluk almanızı kolaylaştıracaklardır…

nerden almışlar sorsana bi ben plastikçilere bi bakayım bakalım

cnm gectı bıraz
ben öle yerde oturuyom
önum arkam sağım solum ıhlamur
iğde
kıraz
toplayıp kuruttuk bılem
böcüümm tamda senin kapsama alanına giren konuları konuştuyduk ama sen kapsama alanı dışındaydın be kuzu

şimdı yoğunum ben bı accam o konuyu topıc kapancak konu kapanmıycak

cnm gectı bıraz
ben öle yerde oturuyom
önum arkam sağım solum ıhlamur
iğde
kıraz
toplayıp kuruttuk bılem

şimdı yoğunum ben bı accam o konuyu topıc kapancak konu kapanmıycak

kız böcük sen nerede oturuyonn..istanbulda varmı öle yerler..

ekin tabi adacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…