Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??
bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
ben yokken nelr konuşulmuş öleaklinialirimsmilebiricik kızz farkettinmi aynı şeyleri yaşamışız.
tek far sen o işi hiç yapamamışsın.
ben yapmıştım o gece ama devamı gelmedi..
kaydirigubbakcemile3
böcükkkk nerdesin ya bi ses ver bareee
bak cumada vaaz verio hocaa..
buraya gelio sesi.
işte akrabalarınızı ziyaret edin onları yalnız bırakmayın diee..
aman ben hocamm bendeki akraba send eolsa gidermiydin acaba??
ben gitsem bile adamı gittiğine gidecegine pişman ederler vallaaa..
Bana da sürekli çocuk soruyolar çok sıkıldım artık...
eşim diyor oğluna söyle de diyor öyle dediğinde...
napıyım şuan maddi dururumuz çocuk için uygun değil...
çevremdeki herkes hamile yeni evlenenler bile bazen özeniyorum çok ama hazırda hissetmiyorum kendimi...
Bende topu eşime atıyorum çocuk iki kişinin istemesiyle olucak bişey...
ve şuan eşimin çocuk düşünmek en son fikri şu durumumuzda of bilmiyorum
allah herkese istediği zamanda versin inşallah...
ereglicim ne olsun canım
koşturuyorum iş,ev,eş :))))
komşu gezmeleri de yapıyorum artık,evde pasta börekte :))))
bulaşık makinemde de finish kullanıyorum
kızlar peki çamaşır mak.de calgon kullanıyor musunuz???
yok canım o sabunluk artık tarihte kaldı.şimdi sıvı sabunlar var.)) nerden bilcek şimdikilerkendime limonlu ıhlamur yapamda içem bari...
90 lı yıllar mı ahh geçen bi fotoya etiketlemiş arkadaş bi baktım miniciğiz ilk okul piknik,ayy dedim kıyafetlere bak düşündüm ki 90 lı yıllar tabi kıyafetlerdeki en gıcık dönem :roflol:
yaşlanıyoruz biz( şimdiki nesile o sabunluğu göstersen bilmez..90 lı yıllar ahh miniciktik boshayallersmile
ben o sabunluktan istiyom kızlarrrr
ayy biz şimdi haftaya gidicezya bnmkinin amcasına normalde adapazarında evleri ,karamürselde şahane bir ev var denize sıfır arada gidiyolar..
neyse o evde var o sabunluktan,ev tarih kokuyo resmen :)) yaşlılık işte bişeyi atmıyolar yenisini alsınlar...
şimdi orada ellerimi yıkayınca aklıma gelir hee bu muhabbet..söyekim getireyim sana biricik :))
bu arada ıhlamur zamanı sanırım,yollarda denk geliyomusunuz kokusuna..ahh bahçeli evim olsa dikicem valla misss kokusu aç camı ev miss koksunn boshayallersmile
hanımelide ektinmi tamamdır...hayal kurmak böle biş işte
böcüümm tamda senin kapsama alanına giren konuları konuştuyduk ama sen kapsama alanı dışındaydın be kuzu
cnm gectı bıraz
ben öle yerde oturuyom
önum arkam sağım solum ıhlamur
iğde
kıraz
toplayıp kuruttuk bılem
şimdı yoğunum ben bı accam o konuyu topıc kapancak konu kapanmıycak
biricik 20 gün mü
evet akşam olsada kafasına oklavayı geçirsemklava:çok heyecanlıyım allahım hemen akşam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?