canım sorun bende deme dogal yolla hamile kalabilirsin dedigine göre srun yok öyle dusunme
ya böcuk nereye gitti tartıstımı yoksa ya
Düşünsenize o gece herkes işiniz olduğunu biliyo:roflol:
sen öle hayal et bakalımben utanırım yahuuu üstümü basımı cıkaramam yada tüm ısıklar kapalı olcak :roflol: :roflol:
ayy bu arada patron çağırdı
bi kaç kişiye ekstradan tek sefer olmak üzere
300 tl verdi walla çok sevindim
eşimde var o bi kaç kişi içinde
İsolde kaçmammı canım sırnaşık şeysırnaşık şey
neredeyse bi 20 gün kaçtım hemde:roflol::roflol:
bgn esra erolun düğünü varr.
işyerinde televizyonum varda izlicem vallaaa..
anam ben nie heyecan yapıosam..
görmedim kuşum onun tırnaklarını izlemedim zaten askı memnuyu fln son bölümünü izledim bi
nie tuhaf oldun kız merhum diyemi:roflol:
nasıl sabunluk kız anlamadım heanam onlar tırnak değil çiçek bahçesi olmuş.))) çok güzel canım.) aaahhh ah bekarkene bende böyleydim hr kıyafetime uygun ojem olurdu eskiden kullanılar sabunluklara benzetirlerdi hani şu gazoz kapağına iliştirilerek takılırdı güzel bi ele:))) takma sanarlardı ama adama saçımı süpğürge ettiğim gibi tırnaklarımı da feda ettim.nankör adam aaaaaaah ah:bbo:
you know son attığını nasıl yaptın kız
canım tabi yok doğal yolla olur demiş doktor zaten hemen olmazki yumurtlama gunu vucut sıcaklıgı fln hersey etkiliyormusyok dimi canım yaaa..
üff nie olmuo ozaman ??
yook kıı beren çok güzel hatun benim neyim benzeyecek ona die düşündüm ...
biricik ne güzel yazmışsın
anladım isolde bencede biraz bekle normal yolla hamile kalmayı ,olmadı sonra düşünürsün tedaviyi...
biricik...vallahi masal gibi anlatmışsın
çok güzel geldi ouyunca :)))
maşallah tatlım
Allah'ım kem gözlerden sakınsın sizi
canım tabi yok doğal yolla olur demiş doktor zaten hemen olmazki yumurtlama gunu vucut sıcaklıgı fln hersey etkiliyormus
delirme kız sende guzelsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?