- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydınlar kızlarr
Sanki bugün cuma gibi geliyor bana nedensee
Lamecim insafa gelmiş iyi yapmışsın:)
kızlar bizim oraları görseniz şaşar kalırsınız sokak aralarına girilmiyor.Bir dünya araba yollarda hepsi kalmış bırakmış sahipleride...Arabalar görünmüyo kardan dolayı:)Ama yağmamış gece bugün terkediyomuş gazetede öyle yazıyor
lamem adına sevındım valla hele sızın gıbı hamışlere bıraz ınsaf etseler nolur sankı ama sen ıyı yapmışsın bende dün maalesef normal saatmde cıktım ama şükür yollar acıktı
brckım burda buz tutmuş heryer cam gıbı
mutlukız nasılsın tatlım
lamem brckım sızler nasılsınız
allaha şükür canım bel ağrısı dışında iyiyim
sen nasılsın canım?
böcük iyiyim yevrum sen nassınnn
mynette asıl kar bugün diyo gazetede kar gidiyo bugün diyo
bu mynet felaket tellalı ya:)
mutlucum hoşbuldum kuzum dikkat et kendine sende
geçer cnm normal şuanda yanı
ben ne ettım dün:18:bılın mı markete gttık iş cıkışı hıc eşim poşet taşıttırmaz mutfağa taşımak için 1 tanesını alırken sırtımı ağrıttım öle kaldım
hala ağrıyo
ağrıyan kısmda kanat kısmı yok mu ne derler orayaorası tam
böcük iyiyim yevrum sen nassınnn
mynette asıl kar bugün diyo gazetede kar gidiyo bugün diyo
bu mynet felaket tellalı ya:)
mutlucum hoşbuldum kuzum dikkat et kendine sende
kubilaylaylay hoşgeldin:)
kızlar bu hafta bimde süpürge var çok hoşuma gitti 49 tl
istiyodum böle bişi kablolu günlük aslında
bebek uyku tulumu var bide ateş ölçer
ohh afiyet olsnn
bende alcam o süpürgedenn.. inş kalır
keleboşumm akşam olmasına az kaldı sabır kuzumm
hşgeldin
birzamanlar ziyeretçiydin dimek
kız yazıyoz yazıyoz grmyn beeeeeeeeeeeeeeeeee
ben 3, akşamdır annemdeyim eve gidemiyoz kar var diye çocukla
BENIMKID EGISKEN TATLIM BI BAKRSINN 1 ay boyunca cocugu kapı arasından sallar bı bakarsınnn ask mesk sevgı benı kapılrdaa karsılarrr zorla mutfaga gotrr yedrr ıcırrr yanı ne desemmm boss sımdı burda anltyrm bazn dıyorum ne tutrszlk yabancı bırı 2 yyazımı gorse dıcekkı bı ole bı bole bu kız yalan soluyorr hahaha
günaydın kızlarr....
dün patroncum beni şok etti... hamile olduğu öğrenince aradı ve sen ne zaman çıkcaksın, nasıl gidiceksin... resmen dumur oldum.... elimdeki işi bitireyim çıkıyam bari dedim... ve 16,40 ta çıktım:)))
(tabi bu davranışının altında benden ilk defa sitem dolu bir mail alması yatıyor ya neyse)
Günaydınlar kızlarr
Sanki bugün cuma gibi geliyor bana nedensee
Lamecim insafa gelmiş iyi yapmışsın:)
kızlar bizim oraları görseniz şaşar kalırsınız sokak aralarına girilmiyor.Bir dünya araba yollarda hepsi kalmış bırakmış sahipleride...Arabalar görünmüyo kardan dolayı:)Ama yağmamış gece bugün terkediyomuş gazetede öyle yazıyor
haha evtt, yolunu buldum valaa.. bundan sonra böylee:)günaydın canmm minnak patroncuklara bi haller oluyo
sen arada mail at sevgili minnaka:)
şanslısınki yollar açıkmış...lamem adına sevındım valla hele sızın gıbı hamışlere bıraz ınsaf etseler nolur sankı ama sen ıyı yapmışsın bende dün maalesef normal saatmde cıktım ama şükür yollar acıktı
lamem brckım sızler nasılsınız
geçer cnm normal şuanda yanı
ben ne ettım dün:18:bılın mı markete gttık iş cıkışı hıc eşim poşet taşıttırmaz mutfağa taşımak için 1 tanesını alırken sırtımı ağrıttım öle kaldım
hala ağrıyo
ağrıyan kısmda kanat kısmı yok mu ne derler orayaorası tam
herkese günaydın, üşümeden geçirelim bugünü, akşam olup eve giderken de zorlanmadan inş.
haha evtt, yolunu buldum valaa.. bundan sonra böylee:)
şanslısınki yollar açıkmış...
valla hamile ayrımı yapmazlarki canım patronlar... sesini çıkarınca biraz istekelrini yaptırabiliyorsun..
çok şükür iyiyizz... kızımın karnı doydu.. kıpır kıpır valla..bende sohbet ediyorum onunlaa:)
tşkler cnmgeçmiş olsun bcüğüm ya dikkat et kendine ....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok soğuk yaaaaaaaa bu hafta bi bitse offffffffffffff
evet artık büyüdüğü için sığamıyo galiba minik kuşum
çünkü bu hafta hep böyle ittiriyo içerde bi yerleri
hissediyorum yani bunu
ani hareketten dolayı olmuş olabilir mi canım
kürek kemiğimi deniyodu acaba:44:
geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin
sende dikkat et kuzum
ben astronot gibiyim bu ara
kabanı giyince sağa sola dönemiyorum artık
sen işini bilirsin kuzummm
şuan bebekin ayaklarının olduğu yerde bişeler hissediyom lamecim ama olabilir değil mi :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok soğuk yaaaaaaaa bu hafta bi bitse offffffffffffff
kaç gundur ne cekıyoruz ama cnm valla kar yağınca tatıl olacağı yok olan çalışana oluyo
yerım onu ben
tşkler cnm
naslsn bugun
kocemen olmuş sığamıo tabı
evt cnm ınş gecer cunku acı duuyyom bıde sular yok donmuş borular sıkıştımm beklıommsuları gelsn
hoşgeldin canım...
canım şimdiden bebeğin ayaklarını nerede oldğunu bilemeyzki... o son aylarda olur sanırım, ama sende artık hareketleri hissedersin...
günaydın hatunlar nasılsınızz izmir bugune kar lıı uyandıııı heryer bembeyaz halada yagıyorrrr...
izmirlilerr cok sevınclı heheheheh
günaydın hatunlar nasılsınızz izmir bugune kar lıı uyandıııı heryer bembeyaz halada yagıyorrrr...
Izmirlilerr cok sevınclı heheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?