hepiciği aynı böceemm ahh ahhcasper cok ınsafsızmış cokhepsı aynı gercı
günaydın kuzumm ayy evtt hava buzzzGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok soğuk yaaaaaaaa bu hafta bi bitse offffffffffffff
canmm herşey yoluna girer dert etmee kuzummbende o sos tenceresini almak istiyorum
o süpürgenin bluehouse markası var 60 tl ydi çok çok ii çekiç gücü cnmmm istersen bi onu araştır
oo gittik geldik inşallah bugünde çabuck akşam olur ...
alyamm kokoşumm patron sürekli tepemde okudum fakat yazmaya fırsat bulamadımkestane diyarıı bugün -6 yı gösteriyo anlayacağın pek soğuk
eşref saatiyle eşşek saati zaar
sen işini bilirsin kuzummm
şuan bebekin ayaklarının olduğu yerde bişeler hissediyom lamecim ama olabilir değil mi :)
banada dün cuma gibi geliyoduu ....
Günaydın kızlar
kusura bakmayın ara ara okuyorum yoğunluktan yazamıyorumm
başımdada türlü türlü dertler var görümcemin kayınvalidemlere gelmesi falan filan
haha evtt, yolunu buldum valaa.. bundan sonra böylee:)
şanslısınki yollar açıkmış...
valla hamile ayrımı yapmazlarki canım patronlar... sesini çıkarınca biraz istekelrini yaptırabiliyorsun..
çok şükür iyiyizz... kızımın karnı doydu.. kıpır kıpır valla..bende sohbet ediyorum onunlaa:)
hoşgeldin canım karın keyfini çıkarın
kızzz sabah annem diyo izmire kar yağmıoş
samimi bi arkadaşım izmire gelin gitti
az önce knştk o da mutlu heehehe
gözünüz aydın karı gönderdikkk
kızlarrrrr hoşbuldummmm
yükseğe uzandım bu ayki klasörleri kaldırdım kasıklarım ağrıdı yaa üff.millet görüyo ben yapıyımda demiyo.
yükseğe uzandım bu ayki klasörleri kaldırdım kasıklarım ağrıdı yaa üff.millet görüyo ben yapıyımda demiyo.
canım o anda ordaydı belki ama, sürekli hareket halinde... tecrübeliler daha fazla bilir ama şu anda hissettiğimizin neresine denk geldiğini anlamayamız sanırım...ultrasondo sol tarafda ayakları vardı
canım o anda ordaydı belki ama, sürekli hareket halinde... Tecrübeliler daha fazla bilir ama şu anda hissettiğimizin neresine denk geldiğini anlamayamız sanırım...
Ama seninde hareketleirni hissetmen güzel:))
alyacım, güneşcim.. Hoşgeldiniz kızlar..
Böcük geçmiş olsun.. Anladım o bölgeyi.. Kas gevşetici sürsen iyi gelir canım..
Mutlucum.. Astronot gibi haaa:))
pis kötü insan konuşmıcam seninle bi dahacasperim akşam aklıma geldin kumpir istiyodu ya canın.
eve gittim eşim patatesleri atmış fırına.bi güzel kumpir yaptık:)
canım o anda ordaydı belki ama, sürekli hareket halinde... tecrübeliler daha fazla bilir ama şu anda hissettiğimizin neresine denk geldiğini anlamayamız sanırım...
ama seninde hareketleirni hissetmen güzel:))
alyacım, güneşcim.. hoşgeldiniz kızlar..
böcük geçmiş olsun.. anladım o bölgeyi.. kas gevşetici sürsen iyi gelir canım..
mutlucum.. astronot gibi haaa:))
aynen öyle cnm vallahi ben söylicem artık yada yapmıcaminsanlarımız ne kadarda duyarsız, söylemeye gerek bile yok aslında, yolda gördüğümüz yabancıya bile el uzatıyoruz, düştüyse kaldırıyoruz, halbuki sen mesai arkadaşlarısın onların, üzüldüm ağrın olmasına, geçer tabiki, arkadaşlarında dediği gibi baktın olmuyor sen rica et bari.
oyy kıyamam kuzum:)ıspanağı hala yapamadım yaa sabah tam yıkıyacaktım aradılar çık die işe geldimpis kötü insan konuşmıcam seninle bi daha(((
bensiz yedin boğazındanda geçti ha ahh ahh(
lamecim ben iki ayrı hareket hissediyorum ama hangisi nedir bilmiyorum
ama dünden beri fazlasıyla aile içi şiddete maruz kaldığım kesin
bu akşam yap barim şekerimmaynen öyle cnm vallahi ben söylicem artık yada yapmıcam
oyy kıyamam kuzum:)ıspanağı hala yapamadım yaa sabah tam yıkıyacaktım aradılar çık die işe geldim
canım bende iki kasığımın orta hizasında ama biraz daha yukarda hissediyorum..
heralde zamanla yukarıya doüru çıkıyorr:))
aile içi şiddet haaa
patroncum makinaya fatura koymuş..
bende işin prova çıktısını gönderdim
caspeerr die cırladı biraz hehe
muhassebecimiz faturaları alırken gülmekten ölüyo
sözde fatura ama üzerinde broşür çalışmaları falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?