Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mutlucum belin ağrıyor he ((
son ay bayağı oluyormuş öyle duymuştum...geçmiş olsun diyeceğim ama gebelikten kaynaklı bir şey dilerim ağrıların en aza iner...
bana dr.um sırt ağrılarım için magnezyum verdi iyi geldi sanki...
anammmm

kan şurubum
decavit vitaminim
magnezyumum
kalsiyumum

bu kadar ilacım var...

Ada,mutlu ve kelebek o rapaorların aslı sgkya fotokopi çekip birde muhasebecinize veriyorsunuz bodronuza işlemesi için.

sizi çok özledim ((((((

makara yapmayı
dertleşmeyi((

hoşgeldin canım
bizde seni özledik
nasılsın elacık nasıl?

inşallah adacığım dua edin ne olur yaaaa

herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar

hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım
çizelgen çok hoş olmuş bu arada rabbim 40.haftalarıda göstersin inşallah

bal kız hoşgeldin....ela kuzu nasıl,maşallah mis kokuyordur yavrum

organik hoşgeldin...sana da maşallah annesi,büyütmüşsün epey kuzunu...nasıl gidiyor hamilelik???

arkadaşlar merhaba çalışabilri raporu ile ilgili yazdıkalrınızı okudum. hemen bilgileirmi paylaşmak istiyorum. ben bugün 32+5 haftalığım sata göre. 32+ olamadan çalışabilri raporu vermiyor doktor. 32 haftanın içinde olman gerek. ve ayrıca 37 haftanın sonuna kadar geçerli bu rapor. yani son 3 hfta kalana kadar çalışabiliyorsun. ben pazartesi 32+2 haftalıktım aldım çalışma raporunun. doktor muayene ediyor. bir sorun yoksa rapor hazırlıyor. başhekim imzalıyor. sana 1 asıl bir fotokopi veriyırlar . fotokopi olanı çalıştığın kuruma veriyorsun onlar sgk bildiriyorlar. ayrıca diyelimki 37 haftaya kadar raporun var istediğin zaman raporu iptal edip çalışmaya bilirsin.

sende sağol casperım aynen öyle bende bilezik yapmıştım.bayada güzel bi bilezik oluyo nerden baksan 2000tl para.
oleyy gelsin bilezikler bi tanesi hazırda bi tanede devletten

hoşgeldin..
teşekkürler bilgiler içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…