sizi çok özledim((((((
makara yapmayı
dertleşmeyi((
balımm organikimm hoşgeldinizz..
adacmm ne çok ilaç kullanıosun yaf :)
sizi çok özledim((((((
makara yapmayı
dertleşmeyi((
mutlucum belin ağrıyor he((
son ay bayağı oluyormuş öyle duymuştum...geçmiş olsun diyeceğim ama gebelikten kaynaklı bir şey dilerim ağrıların en aza iner...
bana dr.um sırt ağrılarım için magnezyum verdi iyi geldi sanki...
anammmm
kan şurubum
decavit vitaminim
magnezyumum
kalsiyumum
bu kadar ilacım var...
herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar
hoşgeldin cnm bizde seni özledik ...sizi çok özledim((((((
makara yapmayı
dertleşmeyi((
hoşgeldinizzzz canımherkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar
herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar
valla asgari olsun büdüşümle bana baya yarıyo bu iş.
Ada,mutlu ve kelebek o rapaorların aslı sgkya fotokopi çekip birde muhasebecinize veriyorsunuz bodronuza işlemesi için.
Ada,mutlu ve kelebek o rapaorların aslı sgkya fotokopi çekip birde muhasebecinize veriyorsunuz bodronuza işlemesi için.
saol nevgülcümm..
Baya sorduk sanada :)
ben doğum parasını devletin bana bilezik hediyesi olarak kullanıcam
sende sağol casperım aynen öyle bende bilezik yapmıştım.bayada güzel bi bilezik oluyo nerden baksan 2000tl para.
[ı]ben verdim canım başka yapcağım bişey varmı?[/ı]
oleyysende sağol casperım aynen öyle bende bilezik yapmıştım.bayada güzel bi bilezik oluyo nerden baksan 2000tl para.
arkadaşlar merhaba çalışabilri raporu ile ilgili yazdıkalrınızı okudum. hemen bilgileirmi paylaşmak istiyorum. ben bugün 32+5 haftalığım sata göre. 32+ olamadan çalışabilri raporu vermiyor doktor. 32 haftanın içinde olman gerek. ve ayrıca 37 haftanın sonuna kadar geçerli bu rapor. yani son 3 hfta kalana kadar çalışabiliyorsun. ben pazartesi 32+2 haftalıktım aldım çalışma raporunun. doktor muayene ediyor. bir sorun yoksa rapor hazırlıyor. başhekim imzalıyor. sana 1 asıl bir fotokopi veriyırlar . fotokopi olanı çalıştığın kuruma veriyorsun onlar sgk bildiriyorlar. ayrıca diyelimki 37 haftaya kadar raporun var istediğin zaman raporu iptal edip çalışmaya bilirsin.
nevgülüm ben asgari ücretle çalıyorum ben ne kadar alırım acaba yaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?