Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum cnm sağolasın inş. cnm

hoşgeldin cnm bizde seni özledik ...
sanırım biraz yorucu ve zorlu geçiyor senin

hoşgeldinizzzz canım

hoşgeldin şekercimmmm.

hoşbuldumm cnm

balım h geldın nasılsın elamız nasıll cennet kokuluu

şekerım sende h geldın tatlım

bal kız hoşgeldin....ela kuzu nasıl,maşallah mis kokuyordur yavrum

organik hoşgeldin...sana da maşallah annesi,büyütmüşsün epey kuzunu...nasıl gidiyor hamilelik???

hoşbuldum cnm sağol seninde baya olmuş:) ilk zamanlar çok zordu ama şimdi yavaş yavaş düzene giriyo:)

doğum yaptıktan sonra hastanenin verdiği doğum belgesiyle ve o raporla sgkya gidiyosun.tabi ozaman sen gidemiyosun eşin gidiyor.

tatlım söyledim arkadaşıma...
şöyle bir durum varmış...
doğum yapmadan işten ayrılacakmış...
dr.dan çalışamaz raporunu hangi hafta da alması uygun olurmuş???
yani 32 haftasın da alırsa raporu işten çıkıp
ya da 37. haftasına kadar çalışıp o zaman işten ayrılırsa aynı parayı mı alırmış???
çünkü doğum yapmadan çıkacağı için doğal olarak ssk sı da ödenmeyecek...
nasıl olcek o zaman???

[ı]
nevgülüm ben asgari ücretle çalıyorum ben ne kadar alırım acaba yaaa:44:[/ı]

canım bende asgariücretle çalışanım.ve ben 1630 almıştım ama ben 2 hafta eksik almıştım.o iki haftayıda almış olsaydım 2000 olurdu.sende o kadar alırsın.inşallah dahada fazla alırsın

canım arkadaşın ozaman 31.haftada gitsin çalışmak istemiyorum desin ve dr dan ona göre çalışamaz raporunu alsın.ama o raporuda muhasebecisine işletsin.ondan sonra işten ayrılsın.zaten 35.haftadan sonra yasal olarakta mecburi izne çıkması lazım çalışamaz yani.kızlşar karışık anlatıyosam affedin.

sizi çok özledim ((((((

makara yapmayı
dertleşmeyi((

OOO BAL GARUSU HOSGELDINNN nerelerdesın yahuuuu

kızlar buarada bende paylaşayım ben 32 de ızne ayrılmadım uzakttım 35 de ayrıldım ama megersem yanls hesaplamısım 36 .haftamda hala calısyordum 1 gun calısmısım işyerındekıler yeter artık burada dogucakasın dedı gıt doktoruna deddıler kontrolum vardı gıttım.. doktor bır gorduuu kızdı cabuk evıne ıse falan gıtme dedı. bende bugun barı calsayım artıkdedımm. işler var yarm hepsıı oda hayr olmaz dedı. nitekımmm işyerıde iizin vermedı aslında yarım işleri tamamlaacaktım kalıp.

nneyse işte bana verdıklerı belgelerı ınsan kaynaklarına yolladım sadece hersyeı onlar hallettı.

maasım duzenlı yattı benım dogum ıznım bıtnce aldıgım toplu parayı şirkete odedımmm .
sanırım daha karlı oldu.

canım bende asgariücretle çalışanım.ve ben 1630 almıştım ama ben 2 hafta eksik almıştım.o iki haftayıda almış olsaydım 2000 olurdu.sende o kadar alırsın.inşallah dahada fazla alırsın

canım ben şimdi muhasebeciye götürdüm o raporu
bana dediki 37.haftada çalışamaz raporu verecek doktor
onuda getir dedi sonra iş başı yapınca sigortadan toplu alacaksın parayı dedi

sen neden 2 hafta eksik aldın kuzum???

sağ ol organikcim...büyüdük evet teyzesi :)))
oğluş annesini hiç rahatsız etmeden büyüyor sağ olsun...

hoşbulduk yawrular.....

ya kızım uslu maşllh yorucu filn da değil ama iş hayatından birden eve tıkılmak insanı sıkıyo ne yalan diyim..şimdiye kdr ben hiç evde bukdr uzun kalmamıştım..

yaz gelsin biranönce ((

Güneşim çok iyi olmuş senin için.Keşke banada öyle yapsalar.Doğum parası almasam her ay maaşımı verseler keşke.Bende öyle konuşucam bakalım ne dicekler.

benimde iş yerimi maaşımı düzenli ödedi.ve aldığım toplu parayı işyerine vermedim.senin işyerimi istemişti senden.bide işyerim bana çeyrek almıştı.

balım maşallah kızına, yaz gelir merak etme sen dışarısı buz gibi otur miss gibi evinde:)

balım yaa deme böylee ben napcamm oyy oyy
kızın nasıl anlat hele
dündü galiba rüyamda gördüm maşallah subhanallah çok güzel bi bebekti
benimde iş yerimi maaşımı düzenli ödedi.ve aldığım toplu parayı işyerine vermedim.senin işyerimi istemişti senden.bide işyerim bana çeyrek almıştı.
bi gün işi bırakmayı düşünürsen haberm olsun canm

Güneşim çok iyi olmuş senin için.Keşke banada öyle yapsalar.Doğum parası almasam her ay maaşımı verseler keşke.Bende öyle konuşucam bakalım ne dicekler.

buyuk sırketlerr genelde boyle uygulama yapıyorlar canım

canım senın işyerın sana jest yapmıs demekkı..

banada 2 ceyrek takmıslardı .ama gerı odeme kural olarak zaten sozlesmelerımzde bıle yazıyrlrdı ıstemelerıne gerek kalmadııı ben dırek basvurdum odedım parayı alınca ama belkı odemesem ıstemzlerdı bılmıyorumkı hehehehe.. ama ztn ben prım falan almstm 1 maaş.

zaten 3750 cıvarı para almstmmm maaşım daha fazlaaa etmıstıı.):) saolsun sırketımmm zeval gormesın gercı suan baska sırkete gecıs yaptımm bıdahada hamıs kalrsam ıelrde asla calısmıcam yan gelcem yatcam evımde

hee bırde hastaneye kocaman balonluu cıceklerrr yollamıstı buarada 3 ceyrektı yaa pardon

Son düzenleme:
gitmez mi şekerim havadan para

oldu şekerim bol paramız olsun

ama toplu geçecek ya
2000 tl olursa gerçekten iyi para
insana bi anda havadan gelmiş gibi olur almayıp almayıp ta dimi

seninkide iyiymiş canım ama bizim burda yapmazlar öyle
mütahit adına çalışıyorum ben ( resmi kurumda) o yüzden sözleşmeli gibi
sen iş yerinde de doğururdun canım
sende bu cesaret gözü karalık olduğu sürece(imreniyorum sana bu konularda)

canım benim sıkma canını hiç biraz sabret
elacık biraz büyüsün canım dışarı çıkarsınız yavaş yavaş
acaba bende mi sen gibi olcam ki canım:44:

balım maşallah kızına, yaz gelir merak etme sen dışarısı buz gibi otur miss gibi evinde:)

şöle cnm diğer odaya gitsende tv başına geçsende her an her yerde aklın kuzuda oluyo ağladımı uyandımı vs o sebeple hiçbişey anlamıyosun naparsan yap...

kuzum çok datlu teyzesiiii

evet canım.o ayrıntıyı unuttum galiba.ama 36.haftada 37.hafta için çalışamaz raporu versin.sende muhasebecine ver halletsin.

tabi canm direk havadan gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…