hoşgeldin canım
bizde seni özledik
nasılsın elacık nasıl?
inşallah adacığım dua edin ne olur yaaaa
hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım
çizelgen çok hoş olmuş bu arada rabbim 40.haftalarıda göstersin inşallah
hoşgeldin cnm bizde seni özledik ...
sanırım biraz yorucu ve zorlu geçiyor senin
hoşgeldinizzzz canım
hoşgeldin şekercimmmm.
balım h geldın nasılsın elamız nasıll cennet kokuluu
şekerım sende h geldın tatlım
bal kız hoşgeldin....ela kuzu nasıl,maşallah mis kokuyordur yavrum
organik hoşgeldin...sana da maşallah annesi,büyütmüşsün epey kuzunu...nasıl gidiyor hamilelik???
doğum yaptıktan sonra hastanenin verdiği doğum belgesiyle ve o raporla sgkya gidiyosun.tabi ozaman sen gidemiyosun eşin gidiyor.
[ı]
nevgülüm ben asgari ücretle çalıyorum ben ne kadar alırım acaba yaaa:44:[/ı]
doğum yaptıktan sonra hastanenin verdiği doğum belgesiyle ve o raporla sgkya gidiyosun.tabi ozaman sen gidemiyosun eşin gidiyor.
canm asgari ücretten fazla alıyorum ama sgk asgariden yatıo o yüzden aynı alırız dert etme
bi zahmet gidiversin artık
tamam kanka o zaman msjlaşırız şu kadar aldık diye
tatlım söyledim arkadaşıma...
şöyle bir durum varmış...
Doğum yapmadan işten ayrılacakmış...
Dr.dan çalışamaz raporunu hangi hafta da alması uygun olurmuş???
Yani 32 haftasın da alırsa raporu işten çıkıp
ya da 37. Haftasına kadar çalışıp o zaman işten ayrılırsa aynı parayı mı alırmış???
çünkü doğum yapmadan çıkacağı için doğal olarak ssk sı da ödenmeyecek...
Nasıl olcek o zaman???
sizi çok özledim((((((
makara yapmayı
dertleşmeyi((
canım bende asgariücretle çalışanım.ve ben 1630 almıştım ama ben 2 hafta eksik almıştım.o iki haftayıda almış olsaydım 2000 olurdu.sende o kadar alırsın.inşallah dahada fazla alırsın
canım bende asgariücretle çalışanım.ve ben 1630 almıştım ama ben 2 hafta eksik almıştım.o iki haftayıda almış olsaydım 2000 olurdu.sende o kadar alırsın.inşallah dahada fazla alırsın
sen neden 2 hafta eksik aldın kuzum???
sağ ol organikcim...büyüdük evet teyzesi :)))
oğluş annesini hiç rahatsız etmeden büyüyor sağ olsun...
OOO BAL GARUSU HOSGELDINNN nerelerdesın yahuuuu
kızlar buarada bende paylaşayım ben 32 de ızne ayrılmadım uzakttım 35 de ayrıldım ama megersem yanls hesaplamısım 36 .haftamda hala calısyordum 1 gun calısmısım işyerındekıler yeter artık burada dogucakasın dedı gıt doktoruna deddıler kontrolum vardı gıttım.. doktor bır gorduuu kızdı cabuk evıne ıse falan gıtme dedı. bende bugun barı calsayım artıkdedımm. işler var yarm hepsıı oda hayr olmaz dedı. nitekımmm işyerıde iizin vermedı aslında yarım işleri tamamlaacaktım kalıp.
nneyse işte bana verdıklerı belgelerı ınsan kaynaklarına yolladım sadece hersyeı onlar hallettı.
maasım duzenlı yattı benım dogum ıznım bıtnce aldıgım toplu parayı şirkete odedımmm .
sanırım daha karlı oldu.
hoşbulduk yawrular.....
ya kızım uslu maşllh yorucu filn da değil ama iş hayatından birden eve tıkılmak insanı sıkıyo ne yalan diyim..şimdiye kdr ben hiç evde bukdr uzun kalmamıştım..
yaz gelsin biranönce((
balım yaa deme böylee ben napcamm oyy oyyhoşbulduk yawrular.....
ya kızım uslu maşllh yorucu filn da değil ama iş hayatından birden eve tıkılmak insanı sıkıyo ne yalan diyim..şimdiye kdr ben hiç evde bukdr uzun kalmamıştım..
yaz gelsin biranönce((
bi gün işi bırakmayı düşünürsen haberm olsun canmbenimde iş yerimi maaşımı düzenli ödedi.ve aldığım toplu parayı işyerine vermedim.senin işyerimi istemişti senden.bide işyerim bana çeyrek almıştı.
canım ben şimdi muhasebeciye götürdüm o raporu
bana dediki 37.haftada çalışamaz raporu verecek doktor
onuda getir dedi sonra iş başı yapınca sigortadan toplu alacaksın parayı dedi
Güneşim çok iyi olmuş senin için.Keşke banada öyle yapsalar.Doğum parası almasam her ay maaşımı verseler keşke.Bende öyle konuşucam bakalım ne dicekler.
benimde iş yerimi maaşımı düzenli ödedi.ve aldığım toplu parayı işyerine vermedim.senin işyerimi istemişti senden.bide işyerim bana çeyrek almıştı.
gitmez mi şekerim havadan para
oldu şekerim bol paramız olsun
OOO BAL GARUSU HOSGELDINNN nerelerdesın yahuuuu
kızlar buarada bende paylaşayım ben 32 de ızne ayrılmadım uzakttım 35 de ayrıldım ama megersem yanls hesaplamısım 36 .haftamda hala calısyordum 1 gun calısmısım işyerındekıler yeter artık burada dogucakasın dedı gıt doktoruna deddıler kontrolum vardı gıttım.. doktor bır gorduuu kızdı cabuk evıne ıse falan gıtme dedı. bende bugun barı calsayım artıkdedımm. işler var yarm hepsıı oda hayr olmaz dedı. nitekımmm işyerıde iizin vermedı aslında yarım işleri tamamlaacaktım kalıp.
nneyse işte bana verdıklerı belgelerı ınsan kaynaklarına yolladım sadece hersyeı onlar hallettı.
maasım duzenlı yattı benım dogum ıznım bıtnce aldıgım toplu parayı şirkete odedımmm .
sanırım daha karlı oldu.
hoşbulduk yawrular.....
yaz gelsin biranönce((
balım maşallah kızına, yaz gelir merak etme sen dışarısı buz gibi otur miss gibi evinde:)
balım yaa deme böylee ben napcamm oyy oyy
kızın nasıl anlat hele
dündü galiba rüyamda gördüm maşallah subhanallah çok güzel bi bebekti
bi gün işi bırakmayı düşünürsen haberm olsun canm
canım ben şimdi muhasebeciye götürdüm o raporu
bana dediki 37.haftada çalışamaz raporu verecek doktor
onuda getir dedi sonra iş başı yapınca sigortadan toplu alacaksın parayı dedi
ama toplu geçecek ya
2000 tl olursa gerçekten iyi para
insana bi anda havadan gelmiş gibi olur almayıp almayıp ta dimi
seninkide iyiymiş canım ama bizim burda yapmazlar öyle
mütahit adına çalışıyorum ben ( resmi kurumda) o yüzden sözleşmeli gibi
sen iş yerinde de doğururdun canım
sende bu cesaret gözü karalık olduğu sürece(imreniyorum sana bu konularda)
canım benim sıkma canını hiç biraz sabret
elacık biraz büyüsün canım dışarı çıkarsınız yavaş yavaş
acaba bende mi sen gibi olcam ki canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?