Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kelebek baktım canım. eşinin kimliğinde yazan değil asıl doğumgününü baz aldım.

2 kere baktım ama kız çıktı. eşin ve sen kız döneminde hamile kalmışsın. bu sene ilk 6 ayda hamile kalsan kız çıkıyor. sen erkek dedin kesin mi dedi doktor. 16. haftadan sonra kesinleşiyor.

spedyim 10 dk. engeli nedeniyle buraya cevap yazıyorum.
çin takvimi eylül ekim kasım kız diyor. ama ben 2013 yılının tamamını kız diyorum.
programla bakmıyorum kendim hesaplıyorum.
cinsiyet tahminlerim doğru çıkıyor genelde.
ama keleboşta kesinleşti mi merak ettim.

anladım canım bakalım 2012 de istediklerimiz olur ise
Alalhın izni ile 2013 te zaten çocuk sahibi oluruz gibi geliyor
önce eşimin şef olması lazım ki maaşı yükselsin birazcık

slm kızlar....
nasıl yorgunum...resmen uyku akıyor gözümden ((
okullar açıldı ya bugün anacım o zil sesini duymak bile yetti yorulmamıza yani
elbise giydim bugün,arkadaşlar 15 günde nasıl besledin büyüttün bu kuzuyu diyorlar...göbeğimi büyümüş gördüler...
melodi dönmüş tatilden hoşgelmişin cnm....nasıl geçti,oğluşla ne güzel keyif yaptın maşallah...
bana da kız demiştin bir paşa da benden geliyormuş şekerim...
alyam fıstık garu....nazara mı geldin cnm...geçmiş olsun,merak ettik vallahi...
balın bal kuzusuna maşallahtan başka ne denir.....Rabbim gül cemalini soldurmasın yavrunun...Amin...
brck.....ne diyeyim...içini ferah tut,o sana tutunacak annesi dedik burdaki hepimiz...
öyle de oldu bak,kese göründü ya şükür...6-7.haftalar da kalp atışı için çağırıyor...o sesi duyacaksın ya,keseyi gördüğünde ki heyecan solda sıfır kalacak...
böcüüükkk anam o ortak müsveddesi bir çekilsin başından yaw...derdi ne ola ki...
diğer kızlar...hepiciğinize

Son düzenleme:
ayyy gelebildim sonundaaa

balım inşallah doğum yaptıktan sonra da sizlerleyim canım
bırakmaya niyetim yok rabbim o günleri göstersinde inşallah
kızım fotolarını eklerim sizlere

böcüğüm senin bu ortak ne gıcık yaaa

biriciğim keseyi gördüğünüze çok sevindim canım
rabbim kucağınıza aldığınız günleri de nasip etsin inşallah

melodi hoşgeldin canım nasıl geçti izinin
inşallah iyi geçmiştir

alyacığım çok geçmiş olsun canım
iyimisin şimdi

mutlucum adacım saolun kızlar
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...
Evet adacım 7.hafta da çağırdı ama ben 8.hafta gibi gideyim diyorum garanti olsun diye.

merhabalar kızlar.yaaa bal alacığın fotosunu mu eklemiş ben göremedim ama yaaa.
melodide gelmiş hoşgeldmiş.

diğer kızlar nasılsınız.

Rosa Rosarium'dan alıntıdır;

"Dönüp dönüp bıkmadan "siz hayvanlar için çabalıyorsunuz ama insanlar zor durumda, önce onlara yardım edin" diyen türcülere cevaben: İnsanın derdini anlatabilme yeteneği vardır.
Devlet kurumları ve insan toplumu, insan için az da olsa bir şeyler yapar.
Hayvanlar, insanlardan çok daha şanssızdırlar ve özellikle yerleşim alanlarında hayata 1-0 geriden başlarlar. Yol kenarında araba çarpmış bir insan görülse, kaç kişi durup yardım eder? Peki yol kenarında araba çarpmış bir hayvan görülse kaç kişi durup yardım eder?
Bir insanı kar altında boynundan zincirlenip donmaya mahkum etsem, kaç kişi buna tepki gösterir? Peki bir hayvanı kar altında boynundan zincirlenip donmaya mahkum etsem kaç kişi buna tepki gösterir? Görüldüğü gibi zaten toplumda da, yasalar önünde de önce insandır, hep öyledir.
Oysa yaşam bir bütündür. Çevre, hayvan ve insan eşit derecede önemlidir, çünkü biri olmadan diğerleri yaşayamaz. Yaşam, tıpkı bir saç örgüsü gibi birbirine bağlı bu üç kol sayesinde vardır...
Bu saç örgüsünün insan dalını seçenler, önce insanlar için bir şey yapmalıdırlar. Çabalamalıdırlar. Soğuktaki insanlar için yardım toplamalı, deprem gibi felaketlerin ardından gidip bilfiil çalışmalı, kan vermeli, çocuk okutmalıdırlar.
Bu saç örgüsünün çevre dalını seçenler, çevrenin sağlıklı bir bütün olabilmesi için, gerekirse politik kararlara karşı çıkmak pahasına çabalamalıdırlar.
Ve bu saç örgüsünün hayvan dalını seçenler de en az insan kadar acı çekebilen ve çok insandan daha masum olan hayvanlar için çabalamalıdırlar.
Saç örgüsünün üç dalı da güçlü olduğu zaman yaşam sürer. "Önce şu, önce bu" diye sıra kapmaya çalışmak, olsa olsa "gözüm daha önemli, kulağım daha önemli" gibi saçma bir kıyaslama olur; çünkü tüm organlarımıza bizim nasıl ihtiyacımız varsa, dünyanın da her yaşam biçimine ihtiyacı vardır."

CNM %90 ERKEK DEDİ AMA BU AYIN 15 İNDE KESİNLEŞİCEK BAKALIM
YANILMA PAYI OLMAZ DİYO Bİ ÇOK KİŞİ ÇÜNKÜ GİTTİĞİM DOKTOR BAYA Bİ KIEMLİ KIDEMLİ OLMASI YANILMIYACAĞI ANLAMINA GELMEZ TABİKİDE AMA 9 GÜN SONRA NET BİŞEY OLCK İNŞALLAH

BNM İÇİMDEN NEDENSE HALA KIZ GEÇİYORR ....
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN TABİKİDE

hoşgeldin nevgül...
çok şükür kendi adıma iyiyim diyebilirim,yorgun ama iyi
dün büdüşünün ve topicteki diğer oğluşların fotolarını eşime gösterdim...maşallah maşallah bak erkek olunca da tatlı olabiliyorlar dedi durdu

Son düzenleme:
mutlucum adacım saolun kızlar
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...
Evet adacım 7.hafta da çağırdı ama ben 8.hafta gibi gideyim diyorum garanti olsun diye.

sende sağol kuzum yaaa
ne demek seni seviyorum

diğer kızlar nasılsınız.

hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım
büdüşün nasıl?

canım benim banada % 90 kız demişti %10 erkek ihtimali dedi
sonraki gittiğimizde de kız dedi hep şimdiye kadar
son gittiğimde sordum eğer bu çocuk erkek olursa
bende etek giyer gezerim dedi doktor
yanılma payları çok az oluyo canım

adacığım hoşgeldin canım senin mesai de başladı bugün artık

Offffff hesaplarda bi karışıklık olmuş düzeltmeye çalışıyom
kahretsin birgün hasta masta olamican ağız tadıyla töbeeeeee al başına belayı işte müdür çok fena sinirli yok ben yokken hep böle oluyomuş
ee napim yaaaaaaa bıktım bıktım tuv geldi wc ye gidemiyom sıkıldım yaa size bakim dedim napcam vallaçok karışık

ADACIMM beni merak etmiş saol cnmm
yok tatlım yaa ne nazarı zati 1-2 haftadır perişanım bakamıyom gayri kendime
mutlum saol tatlım daha iyiyim ama bi bıraksalar

NEVGÜLL hoşgeldinnn tatlım

Son düzenleme:
mutlucum...başladı cnm..hayırlısıyla bu dönemi de kazasız belasız kapatırız inşallah...

alyam...merak ettim ya,etmem mi bir şey dememiştin çünkü gelmeyeceğim diye falan...neyse ya düzeltilir ölüme çare yok bitek...o müdür de fazla sinirlenmesin noluyoruz de,bir tek sana güveneceklerse maaşını 2 katına çıkarsın bari :)))

cumartesi misafirlerim geldi...çok keyifli güzel bir gün geçirdik...
mayalı poğaça
kısır
tahinli kurabiye
ıspanaklı-krem şantili kek yaptım...
maşallah diyeyim çok lezzetli olmuşlardı hepsi

ohhhhh ne güzel adacım yaaa misafir ağırladın bol bol vakit geçirdin evinde ayhh valla özeniyom sana keşke benimde vaktim olsada evime vakit ayırabilsem yaaaaa

ayyhhh bu arada bi önemli gelişme banada güzel bir zam yapmışlar geldiğimde aldım heberi yapılcaktı ama böle iyi yaparlar mi tahmin etmiyodum
ama alsınlar zammı geri bukadar sorumluluk istemiyom valla bide c.tesi gelmek istemiyom eskisi gibi olsun yaaaaaa

diğer kızlar nasılsınız.

hoşbuldum canım. aman ne atil sorma. hastalıkla geçirdik valla. eve kapandık sıkıntıdan patladık. kendime bakım yapacaktım bi tek maniküre gidebildim hepsi bu.
oğluşumla bol bol aşk yaşadık.

tabi canım doktorlar yanılmaz mutlaka doğrudur. kesinleşince haber ver. çünkü bunu bana eşim öğretti. hep doğru çıkıyor diyor. doru çıkmayan olursa eşime söyleyeceğim. tezi çürütmüş oluruz.

adacım senin etiketinde masal diyor ben kız dedim erkek çıktı öyle mi?
hımmmmm o zaman doğum tarihlerinizi tekrar yaz. eşimin savunduğu tezi çürüteceğim.

kısmet cnmmm

cnmm bi gün gitmediğin zaman öle oluyor malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…