mutlucum...başladı cnm..hayırlısıyla bu dönemi de kazasız belasız kapatırız inşallah...
alyam...merak ettim ya,etmem mi bir şey dememiştin çünkü gelmeyeceğim diye falan...neyse ya düzeltilir ölüme çare yok bitek...o müdür de fazla sinirlenmesin noluyoruz de,bir tek sana güveneceklerse maaşını 2 katına çıkarsın bari :)))
cumartesi misafirlerim geldi...çok keyifli güzel bir gün geçirdik...
mayalı poğaça
kısır
tahinli kurabiye
ıspanaklı-krem şantili kek yaptım...
maşallah diyeyim çok lezzetli olmuşlardı hepsi
hey allam yaaaa biri bebiş demiş biri temizlik demiş garulara bak yaw
işin zevkini düşünün ayol...zati böyle terası olanın temizliğini edecek yardımcıları,bebişlerinin peşinde dolanacak dadıları olur kafanıza taktığınız şeye bakın
ohhhhh ne güzel adacım yaaa misafir ağırladın bol bol vakit geçirdin evinde ayhh valla özeniyom sana keşke benimde vaktim olsada evime vakit ayırabilsem yaaaaa
ayyhhh bu arada bi önemli gelişme banada güzel bir zam yapmışlar geldiğimde aldım heberi yapılcaktı ama böle iyi yaparlar mi tahmin etmiyodum
ama alsınlar zammı geri bukadar sorumluluk istemiyom valla bide c.tesi gelmek istemiyom eskisi gibi olsun yaaaaaa
Herkese hayırlı akşamlar yavaş yavaş çıkıyorum ben
kendinize ii bakın görüşmek üzere
melodicim kimin evi bilmiyorumdekorasyon sitelerinden bakıyorum...
alyacım...bereketini görürsün inşallah,hayırlı olsun zammın :)))
kız mutluuuu istemezsen isteme mutfağı da
saol canmcım valla hep çıkmayı koyuyo kafaya böle bişiy çıkıyo offf şimdi yine kararım değişti ki zati müdürüm konuştu sakın gideyim deme bırakmayız diyealya tebrıkler cnmmm hayırlıdsı hersyin hakettındemekkı verdılerr darısı basımıza dıcem ama bız yenı gırıslıyız herlde ole abartılı bişi yaplmz hehehe
melodicim kimin evi bilmiyorumdekorasyon sitelerinden bakıyorum...
alyacım...bereketini görürsün inşallah,hayırlı olsun zammın :)))
kız mutluuuu istemezsen isteme mutfağı da
hayırlı akşamlar canım
sende kendine iyi bak öptüm çokkk
kız ben şimdiki evimin mutfağını zor temizliyom bunu hiç temizleyemem
saol canmcım valla hep çıkmayı koyuyo kafaya böle bişiy çıkıyo offf şimdi yine kararım değişti ki zati müdürüm konuştu sakın gideyim deme bırakmayız diye
saol adacımmm
kız bayıldım terasa yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?