Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok balcım zorlayınca kötü sonuçlar oluyo..annem bigün zorlamıştı sahur da oruç tutucam die de,ezandan sonra hiç iyi bişi olmadı :))) ve orucum daha 5. dakikada gitti :)) birdaha zorlamadı ye die

aaa kalmasın kız ,akşama kocişin alır..hıhh biz senin bahçeli mahçeli yollarını kıskanıyoruzmu :))

akşama ben kocayı yıycem bu öfkeyle
kıskanma gız
gel gezdırem senı ama zaman gecıo cabuk gel
böcükkkkkkkkkk alsanaalsanasmile
o kadar tekrardan koyduk herhalde görmüyon mu beeee
koku yazısını

gordum hacı
kusra bakma
yemeğım geldı o arada
benım süpürkem sulu olur mu kı

patates nasıl oluyo cnm
hiç duymadım walla

tatlm ezberden tam bilmiyom ama:)))
bi patatesi minicik küpler halinde doğruom
bi tande de soğan
minik minik doğrayıp bunları kavuruon iyice
sonra bi bardak yoğurttu galiba bi kaşık unla karıştırıp
kavurup üstüne biraz su koyduğumuz patateslere ilave edioz
nane de katılıyo ama yakıyo muyduk tam hatırlayamadm
ama çok lezzetli oluoo
akşam bakayım da yazayım olur mu canmm

balım bu börekte güzel oluyor biliyorsundur belki ama ekleyeyim dedim,börek demişsin ya menünde..

Sodalı Börek
•6 adet yufka
•beyaz peynir
•1 su bardağına yakın eritilmiş tereyağı
•2 yumurta
•1 su bardağı süt
•1 şişe soda (yaklaşık 220ml)

Hazırlanması:
1.Öncelikle tepsinizi yağlayın. 1.yufkayı ortadan ikiye bölerek tepsiye yayın. 2.yufkayı da aynı şekilde koyun. 3.yukanın yarısını yayıp üzerine peyniri koyun. Diğerlerini de önceki yufkalar gibi yayın. En üstteki yufka düz olacak. (Bu arada bunların arasına hiçbir karışım koymuyoruz.)
2.Tepsiye dizme işiniz bittikten sonra bıçakla böreğinizi dilimleyin ve 1 sodayı yufkanın üzerine gezdirin. Sonra başka bir kabın içinde hazırlanan süt+yumurta+tereyağ karışımını iyice çırpın ve hepsini yufkaların üzerine dökün. 20 dakika daha bekleyin.
3.200 derecede üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin.

tatlm ben sodayı katlarına da sürerek yapıyordum
ama dur bunu da alalım listeye :))))

kızlar
size bir soru
bu akşam eşimin memleketine kayınvalidemlere gitmeye karar verdik ben onların evini görmedim de düğün öncesi göreyim hemde gezmiş oluruz dedik
peki ben giderken ne hediye alsam sizce?

kızlar
size bir soru
bu akşam eşimin memleketine kayınvalidemlere gitmeye karar verdik ben onların evini görmedim de düğün öncesi göreyim hemde gezmiş oluruz dedik

yavrum siz berabermi yaşıyosunuz anlamadım ki ben annatsana

tatlm ben sodayı katlarına da sürerek yapıyordum
ama dur bunu da alalım listeye :))))

öylede olur tabi güzelim,ben birde bunun patateslisini yaptım,eşim çok sever patatesli böreği..o peynirlisinden daha güzel gelmişti..patatesin içinede baharat falan katmıştım biraz.kolay olduğu için yapması hoşuma gidiyor benimde.bende senin yaptığın gibi deneyeyim bakayım aralarına sürerek

kızlar
size bir soru

hmm canm eve hediye tarzı bişi olabilir ama neyi eksiktir onu bilmiyoruz dur düşünelim biraz

yavrum siz berabermi yaşıyosunuz anlamadım ki ben annatsana

şimdi öncelikle tayinimizin çıkması için mart ayında resmi nakihımızı kıydık
sonra nisan ayında rahat olabilmek için dini nikahımızı kıydık
haziranda tayinimiz çıktı düğün 17 temmuzda ayrı ev açmaya gerek yoktu evimizi tuttuk.
annem kaldı uzunca bir süre bizimle düğünümüze 20 gün kalınca gitti artık evine şimdi baş başayız aynı evde
ama daha düğünümüz olmadığından aradayız herşeye rağmen
öleee
sen hediyeden haber versene kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…