mercimek yerine ezogelin yapabilirsin canmm
patates çorbası ya da
ayy ikisini de çok seviyorumm
yok balcım zorlayınca kötü sonuçlar oluyo..annem bigün zorlamıştı sahur da oruç tutucam die de,ezandan sonra hiç iyi bişi olmadı :))) ve orucum daha 5. dakikada gitti :)) birdaha zorlamadı ye die
kim geliyo tatlmm
ama gerilme sakiinn oll
aaa kalmasın kız ,akşama kocişin alır..hıhh biz senin bahçeli mahçeli yollarını kıskanıyoruzmu :))
böcükkkkkkkkkk alsanaalsanasmile
o kadar tekrardan koyduk herhalde görmüyon mu beeee
koku yazısını
patates nasıl oluyo cnm
hiç duymadım walla
canım topikteki misafirleri söylüyorum
insan konuşurken geriliyor yaaa
balım bu börekte güzel oluyor biliyorsundur belki ama ekleyeyim dedim,börek demişsin ya menünde..
Sodalı Börek
•6 adet yufka
•beyaz peynir
•1 su bardağına yakın eritilmiş tereyağı
•2 yumurta
•1 su bardağı süt
•1 şişe soda (yaklaşık 220ml)
Hazırlanması:
1.Öncelikle tepsinizi yağlayın. 1.yufkayı ortadan ikiye bölerek tepsiye yayın. 2.yufkayı da aynı şekilde koyun. 3.yukanın yarısını yayıp üzerine peyniri koyun. Diğerlerini de önceki yufkalar gibi yayın. En üstteki yufka düz olacak. (Bu arada bunların arasına hiçbir karışım koymuyoruz.)
2.Tepsiye dizme işiniz bittikten sonra bıçakla böreğinizi dilimleyin ve 1 sodayı yufkanın üzerine gezdirin. Sonra başka bir kabın içinde hazırlanan süt+yumurta+tereyağ karışımını iyice çırpın ve hepsini yufkaların üzerine dökün. 20 dakika daha bekleyin.
3.200 derecede üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin.
kızlar
size bir soru
bu akşam eşimin memleketine kayınvalidemlere gitmeye karar verdik ben onların evini görmedim de düğün öncesi göreyim hemde gezmiş oluruz dedik
peki ben giderken ne hediye alsam sizce?
tatlm ben sodayı katlarına da sürerek yapıyordum
ama dur bunu da alalım listeye :))))
kızlar
size bir soru
bu akşam eşimin memleketine kayınvalidemlere gitmeye karar verdik ben onların evini görmedim de düğün öncesi göreyim hemde gezmiş oluruz dedik
peki ben giderken ne hediye alsam sizce?
yavrum siz berabermi yaşıyosunuz anlamadım ki ben annatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?