canm arkadaş değilsen göremeyebilirsinnncanım ben hiçbir albüme bakamıyorum, daha öncede denemiştim,acaba mesaj sayım mı yetmiyor? tek aklıma gelen neden bu şimdilik.
bende öyle düşündüm kuzum ama acaba dedim yemek tarzı bişi olbilirmi zeytinyağlı gibi
maksat eşimin gözünü boyamak
yoğurtluyu önüne koyunca yanında yemek arıcak
anamm kızarım sanırsamKıyamam kuzuma yaa
hani sevion sıkıştırıon annesine bakıo ya yan yan kurtar der gibi ayy bayılıom o şaşkın hallerineMinik ördeklerr
yaaa sen milletin çocğunu hırpalarken iyiydianamm kızarım sanırsamkıyamam kuzuma yaa
hani sevion sıkıştırıon annesine bakıo ya yan yan kurtar der gibi ayy bayılıom o şaşkın hallerineminik ördeklerr
oyy kıyamammbende bide dudak bükdümüydü benimde ağlayasım gelir
ohh afiyet olsunnKızlarrrr ben hamileyken bilmiyodum tabi hamiş olduğumu allahım her öğlen şaşmadan brokoli yiyodum böle yoğurtlu
nasıl canım çekerdi sonra öğrendim hamileymişim
ben hiç yemeğini yapmadım böle yaparım zati bitek ben yerim kocem yemez
allah allahh ben kusa kusa ne zor günler geçirerek büyüttüm oğlumu daha bunun doğumu var hiçte bilem dokundurmam ama anneannemizin elinden nasl alırız bilmem o da pek sıkıştırır hele doğsunda neler yapcam ona dio anne yaa göstermem bebemi diomyaaa sen milletin çocğunu hırpalarken iyiydi
birazda seninkini hırpalasınlar şimdi hiç kızma
aynı annem gibisinoda herkesin çocuğunu öle severdi şimdi torununun kılına dokunmuyoda dokundurtmuyoda
ama ben sıkıştırıyorum yeğenimisarılıyorum bırakmıyorum oda benim gibi hiç dara gelemez kıyametleri koparıyo annemde bana kızıyo bırak çocuğu die
alllahhmm ömür akşam formundaydı desene kuzum
oğlum uslu durcak benmhoş şimdiden durmuyo doğunca napar bilinmez
kocenede teprik koyuyorumm yardım etcek tabi
albümünde alyanın canmm
canm arkadaş değilsen göremeyebilirsinnn
hoşbulduk kızlar..kusra bakmayın tek tek yazamıyorum kızlar(
işyerine bağlanıp işlerimi yapıyom kuzu uyurken..annem sağolsun temizliğimi yapıyo şimdi yemeğide yapar..Rabbim analara nasıl yürek vermiş şaşırıyorum ve bizde böyle olabilcekmiyiz acaba..
mutluya çok üzüldüm..o halde nasıl altından kalkıcak yaa( işllh konu komşusu filan yardım eder..
böcük havalar düzelsin diye bakıyoz mevlüt için bide kırkımız çıksın tabiii
ohh afiyet olsunn
benm kocede pek sıcak bakmıo
minik ağaç gibiymiş
karnıbaharı da yemezkv.demin adı bahar ondan yiyemiosun sanırm diom bende hatır hutur yiyom
allah allahh ben kusa kusa ne zor günler geçirerek büyüttüm oğlumu daha bunun doğumu var hiçte bilem dokundurmam ama anneannemizin elinden nasl alırız bilmem o da pek sıkıştırır hele doğsunda neler yapcam ona dio anne yaa göstermem bebemi diom
aşçı mı olcak ömür efendi :)evet evettt sen ole sannn erkek cocuk dahda fena oluyor hos kızlarnda kalır yanı yok sımdı ogretmenı ıle konstm hıc durmuyor dıyorrr enerjı obıcımm yemegı yıyor masalrn altından kostryr bızee komklık yapmaya calsıyr falan dıyorr deıdm aksamda yorgun dusyr buaralrr ama once benıde pert edıyor:):)ömür mutfak delısı o tencere tavalrım hıc duznlı deıl artık halbukı o konuda özel bır tıtzlıgım varrr duzgun duracak tencereler bılee saolsun ömurr hepsınıı gezdrry evın ıcındeee
etek tabe benm koce ev işi yapr yemek harıc herseyı yapar kahvaltı hazrlar bulasık yıkarr yapsn amannn acımamak lazm erkek mıleltınee:)
gordum albumdekı fotoyu evet yorum bıle yazmsttmmm cok sırınn maşallah kuzumaa
anladım sağol canım, çok mantıklı yav hiç aklıma gelmedi
casperr kopardın beni bahar heeeeeeeeeeee hatur hutur delüüüüüüüüü
güneşimm bacım kokoşumm
bal hatunn analık böle bişiy işte yaaaaaaaa
benim eşimde minik ağaç gibiler diozaten bana almış yiceni sanmıyorum...
kendine kırsın yumurta yesin ben yatıyorum eve gittiğim gibi bu aralar(tembel garu modu.ama kıyamam koceme)
casper hırpaladığın bebeler göktenmi indi kız
şuna bak nasıl büyütmüşmüşkoptum yaaa
mutlunun kayganasının geleceğini sanmam eşi ve annesi gelir
Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa
aaaaaaacı ama ivettttttttttttttt
brckm sanırsam öyle olur ama ben yine mesafeli olma taraftarıyım..
şimdik haftada bi gidiom yine haftada bi gidermm gelip torunu görmek isterse hayhay buyursun gelsiinn..
aaaaaa
cnm zaten kendimiz için demiyorum biz zaten sizdende seyrek gidiyoruz
ben kayganalar için didim gelirler sürekli die ne güzel gelsinlerohh ohh
gerçe çocuk olunca kaygana ve annem süreli süreli bakarsa kayganacığıma dahada çok gidicem bebeği görmeye die:18:
bide ilk torunsa
ben ne kendi annemle ne de kayınvalidemle devamlı yapamam herhalde.
geçen akşam bu konuyu düşündükte eşimle çocuk olursa nasıl olur diye ne çocuğumun annemde kalmasını nede
annemin sürekli bende kalmasını istemem herhalde
çok mu kötüyüm ne ?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?