Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ben hiçbir albüme bakamıyorum, daha öncede denemiştim,acaba mesaj sayım mı yetmiyor? tek aklıma gelen neden bu şimdilik.
canm arkadaş değilsen göremeyebilirsinnn
bende öyle düşündüm kuzum ama acaba dedim yemek tarzı bişi olbilirmi zeytinyağlı gibi
maksat eşimin gözünü boyamak
yoğurtluyu önüne koyunca yanında yemek arıcak

bi kısmını yoğurtlamadan koy masaya

anamm kızarım sanırsam Kıyamam kuzuma yaa
hani sevion sıkıştırıon annesine bakıo ya yan yan kurtar der gibi ayy bayılıom o şaşkın hallerine Minik ördeklerr

bende bide dudak bükdümüydü benimde ağlayasım gelir

Kızlarrrr ben hamileyken bilmiyodum tabi hamiş olduğumu allahım her öğlen şaşmadan brokoli yiyodum böle yoğurtlu

nasıl canım çekerdi sonra öğrendim hamileymişim

ben hiç yemeğini yapmadım böle yaparım zati bitek ben yerim kocem yemez

anamm kızarım sanırsam kıyamam kuzuma yaa
hani sevion sıkıştırıon annesine bakıo ya yan yan kurtar der gibi ayy bayılıom o şaşkın hallerine minik ördeklerr
yaaa sen milletin çocğunu hırpalarken iyiydi
birazda seninkini hırpalasınlar şimdi hiç kızma
aynı annem gibisin oda herkesin çocuğunu öle severdi şimdi torununun kılına dokunmuyoda dokundurtmuyoda
ama ben sıkıştırıyorum yeğenimisarılıyorum bırakmıyorum oda benim gibi hiç dara gelemez kıyametleri koparıyoannemde bana kızıyo bırak çocuğu die

hoşbulduk kızlar..kusra bakmayın tek tek yazamıyorum kızlar (
işyerine bağlanıp işlerimi yapıyom kuzu uyurken..annem sağolsun temizliğimi yapıyo şimdi yemeğide yapar..Rabbim analara nasıl yürek vermiş şaşırıyorum ve bizde böyle olabilcekmiyiz acaba..

mutluya çok üzüldüm..o halde nasıl altından kalkıcak yaa ( işllh konu komşusu filan yardım eder..

böcük havalar düzelsin diye bakıyoz mevlüt için bide kırkımız çıksın tabiii

bende bide dudak bükdümüydü benimde ağlayasım gelir
oyy kıyamamm
ohh afiyet olsunn
benm kocede pek sıcak bakmıo
minik ağaç gibiymiş
karnıbaharı da yemez kv.demin adı bahar ondan yiyemiosun sanırm diom bende hatır hutur yiyom

allah allahh ben kusa kusa ne zor günler geçirerek büyüttüm oğlumu daha bunun doğumu var hiçte bilem dokundurmam ama anneannemizin elinden nasl alırız bilmem o da pek sıkıştırır hele doğsunda neler yapcam ona dio anne yaa göstermem bebemi diom

alllahhmm ömür akşam formundaydı desene kuzum
oğlum uslu durcak benm hoş şimdiden durmuyo doğunca napar bilinmez
kocenede teprik koyuyorumm yardım etcek tabi
albümünde alyanın canmm

evet evettt sen ole sannn erkek cocuk dahda fena oluyor hos kızlarnda kalır yanı yok sımdı ogretmenı ıle konstm hıc durmuyor dıyorrr enerjı obıcımm yemegı yıyor masalrn altından kostryr bızee komklık yapmaya calsıyr falan dıyorr deıdm aksamda yorgun dusyr buaralrr ama once benıde pert edıyor:):)ömür mutfak delısı o tencere tavalrım hıc duznlı deıl artık halbukı o konuda özel bır tıtzlıgım varrr duzgun duracak tencereler bılee saolsun ömurr hepsınıı gezdrry evın ıcındeee

etek tabe benm koce ev işi yapr yemek harıc herseyı yapar kahvaltı hazrlar bulasık yıkarr yapsn amannn acımamak lazm erkek mıleltınee:)

gordum albumdekı fotoyu evet yorum bıle yazmsttmmm cok sırınn maşallah kuzumaa

ne kusuru kuzumm
ayy allah razı olsun annenden canm benmm inş bizde öyle olabilirz..

ayy mutluma sorma yaa annesininde kalorifer patlamış o da kendi evini temizliodurr kv.desi de gelip yardm eder mi hiiç sanmıomm çok yormasa bari kendinii

casperr kopardın beni bahar heeeeeeeeeeee hatur hutur delüüüüüüüüü

güneşimm bacım kokoşumm

bal hatunn analık böle bişiy işte yaaaaaaaa

benim eşimde minik ağaç gibiler dio zaten bana almış yiceni sanmıyorum...
kendine kırsın yumurta yesin ben yatıyorum eve gittiğim gibi bu aralar(tembel garu modu.ama kıyamam koceme)

casper hırpaladığın bebeler göktenmi indi kız
şuna bak nasıl büyütmüşmüş koptum yaaa

mutlunun kayganasının geleceğini sanmam eşi ve annesi gelir

aşçı mı olcak ömür efendi :)
oyy oğluşumla oynar dururuz bizde napalım sağlıkla doğsunda miniğim..
ya valla bitmek bilmeyen bi enerjileri bu bebeklerin yaa iki dk uyumak yetio onlara

benm paşamda yapar herşeyi temzlkte yapar yemekte yapar
geçen akşam arkadaşla konuşmaya dalmşm baktm sofra hazır
ertesi gün eşime dedim sen hazırla die yine hazrladı saolsunn..

c.tesi yüzüm olmadı da 3 çeşit yemek yaptım paşama
anladım sağol canım, çok mantıklı yav hiç aklıma gelmedi

casperr kopardın beni bahar heeeeeeeeeeee hatur hutur delüüüüüüüüü

güneşimm bacım kokoşumm

bal hatunn analık böle bişiy işte yaaaaaaaa
şuna bak nasl iştahla yiyo dio hee diom anneni yiyom sanki

anaa banane canm canm canm kendi canım
herhalde kız bu göbüş nasıl büyüdü sanıon sen

bende sanmıom ahh ahh doğumdan sonra gelirr kaygana ne olcakk

Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa

çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa

acı ama ivettttttttttttttt

bide ilk torunsa

brckm sanırsam öyle olur ama ben yine mesafeli olma taraftarıyım..
şimdik haftada bi gidiom yine haftada bi gidermm gelip torunu görmek isterse hayhay buyursun gelsiinn..

acı ama ivettttttttttttttt
aaaaaa
brckm sanırsam öyle olur ama ben yine mesafeli olma taraftarıyım..
şimdik haftada bi gidiom yine haftada bi gidermm gelip torunu görmek isterse hayhay buyursun gelsiinn..

cnm zaten kendimiz için demiyorum biz zaten sizdende seyrek gidiyoruz
ben kayganalar için didim gelirler sürekli die ne güzel gelsinler ohh ohh
gerçe çocuk olunca kaygana ve annem süreli süreli bakarsa kayganacığıma dahada çok gidicem bebeği görmeye die:18:

ayda 2 ayda bi anca geliolar sık gelseler kaç yazar
takıodum kafama ama amann diom şimdik hele bi gelsin o günlerr
çok bunaltırlarsa ki zannetmiyorum öyle sık geleceklerini, ben belli ederim tavrımı

bide ilk torunsa

ben ne kendi annemle ne de kayınvalidemle devamlı yapamam herhalde.
geçen akşam bu konuyu düşündükte eşimle çocuk olursa nasıl olur diye ne çocuğumun annemde kalmasını nede
annemin sürekli bende kalmasını istemem herhalde
çok mu kötüyüm ne ?*

cnm bende evimde kimseyi istemeyenlerdenim..
herkesin düzeni ayrı kimse bende kalmasın...
ama çocuk olunca nasıl olur belki mecbur kalırım bilemiyrum.Çünkü evlerimiz yürüme mesafesinde değil..
hafta içi bebeğimi bırakıcam bi hafta kayganaya,bi hafta anneme öyle böyle bi süre büyüyecek yapacak bişi yok...
çünkü çalışmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…