Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

1 hafta kalacak haftasonu mu gideceksin
bence ikisinden birisinde kalsın tek düzende büyüsün..
bunu düşününce çocuk yapmayı ileri tarihe atıyorum işte offf... çok zor.

1 hafta kalacak haftasonu mu gideceksin
bence ikisinden birisinde kalsın tek düzende büyüsün..
bunu düşününce çocuk yapmayı ileri tarihe atıyorum işte offf... çok zor.

Hafta içi görmeye giderim yada bazen alırım onlar gelir gündüz akşam giderler.Haftasonuda kendim alırım bakarım zaman geçiririm..
Birine bıraksam o kişiye çok yük olurum.Düşünsene annemin tamamen hayatı biter.Hiç bi yere çıkamaz sürekli evde bebek bakmak zorunda kalır.Ne kimse gelebilir ne o kimseye gidebilir.Bana kalsa hep annem baksın zaten
Ama kayganamda ister çok meraklıydı zaten şimdi görelim merakını baksın

anladım canım çalışmak zorunda kalınca böyle oluyor işte canım..
benimde annem bakacak 2013'te düşünüyrz. ama ben sabah bırakp akşam alacak şekilde.
eşim asla kalmasıı istemez herhalde kız kardeşi böyle bırakıyo evi acayip uzak ona bile kızıyor

arabamız olursa bi şekilde alınır bırakılır sabah akşam ama ev kredisine başlıcaz oda biraz zor gibi..
bunun kışı var yağmuru var karı var çocuk sefil olur bende sefil olurum minibüslerde..hergün anneler gelmeyi gitmeyi kabul ederlerse öyle daha iyi olur tabisi:)

Ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh ben bu konuyla ilgili bişiy demiyeyimmmmmmmmm

Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa

bu durumun bence iyi tarafıda vardır kötü tarafıda, dengede tutmak zor gibi geliyor, başa gelince anlıçaz artık.

bazıları da mesela ikiz kardeşimin sevgili karısı, biricik yengem çocuk doğuracağı zaman annemi çok sever, biraz
kendini toparlayıp işlerini görebilecek hale gelince de tam tersi, dedikodu gibi oldu ama napayım aklıma geldikçe
üzülüyorum anneme, şimdi yanında da değilim, oysaki şeker tansiyon kemik erimesi kireçlenme hepsi var kadında,
aralık 2011 de 3. torununa refakatçi için kaldıydı hastanede, Allah' tan özel hastane ve doğum doktoru
amca kızımız da anneme yatakta verdiler.

bizimde durum ev kredisinden evlenirken ev alarak başladık.
tek maaş ile de çook zor nasıl olacak bilmiyorum çocuğum olursa kendim bakmak istiyorum

ohh ne guzellll :):) ömür sanırm aşcı olack gercktn bunu söleyen cok oldu ama genlde cocuklr ses cıkrdıgı ıcn tencere tavayıda cok sveıyorlar oda ayrııı

Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa

cnm valla ben cocuguma baktıgı ıcın mecburen samımıyım ama cok zor yaaaa keske bu zorunlulkkta olmasydm eskıden daha sık gıuderdık biz ama hamsken bır olay yasadım ondn berı ole zırtbırt gıtmem gıdersmde kocemle gıderımmm.. ama cocuk ıcın cok burnunu sokuyor bakıyor dıye hersyeı hak goruyr kendınde oda ayrı neysee yınede allah razı olsun onuda ole kabullendım bennn...
anlıcan cocuk oluncaaa daha sık gorusulebılıyrr

ay nasıl zor nasıl zor yaramı destın bırde sımdı agrlastı sıpa yurmek ıstemyr bazn yurunce etrafa dalıyr oraya buraya saldıryr mecburen kucagaa boynum ve belım sakat kaldı kocem belkı araba alcakk ama bukdr yoruldum yanıma kar oldu işteee

malesef. öyle..

sizin içinde hayrllısı olsun inşallah istediğiniz evi bulabilirsiniz

sağol cnm amin.bizim kendi evimizdi satmak zorunda kaldık evlenirken almıştık evimizi..şimdi sıfırdan başladık yine herşeye ev yapılıyor taşınırız 1-2 aya işte şuan evimde kiracıyım ben:)

sağol cnm amin.bizim kendi evimizdi satmak zorunda kaldık evlenirken almıştık evimizi..şimdi sıfırdan başladık yine herşeye ev yapılıyor taşınırız 1-2 aya işte şuan evimde kiracıyım ben:)

yaa herşeyin hayırlısı canım sağlık sohhat yerinde olsun da herşey oluyor.
evlenirken ev alamayız diye strese girmiştim şimdi bu aya 9. taksidimizi ödeyeceğiz 10 yıllık kredi ama
en azından kendi evime öderim diye motive ediyorum kendimi.

sende yaza maddi açıdan rahatlarsın kendi evine ödemeye başlarsın kredi mi çektin ?

evet cnm kredi çekeceğiz yarısını bakalım allahım ödeme kolaylığı versin inşallah..

brck keşke şartlar el versede bebeklere kendimiz baksak ama bunun için en az 1 yıl çaba gösterme taraftarıyım yapacak bişeyim yok
annemin şekeri var ufak çocukla uğraşamaz diye düşünüyorum elinden geleni yapar ama kıyamam ki hadi 1 ay gelir 2 ay gelir evimiz yakın ama kimsenin düzenini alt üst etmek istemiyorum . kayınvalidemdede görümcem var oda nisanda doğuracak hangi birine baksın
en azında 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorummm şartlarım el verirse ... rabbim hepimize yardım etsin inşallah bi şekilde az yicez az gezcek diye düşünüyoruz eşimle ...

speddy ayda ne kadar cnm ödeme yazık ya 10 yıl bugün bebeğin olsa 9 yaşında olck kredi bitcezz
zaman hızlı geçiyo gerçi ödenen para aynı maaşalar yükseliyo o güzel ama ay ne bilem gözüm korktu birden ( kredi 3 ay önce bitmiş kadın modu )

1100 TL ödüyoruz canım. ve ben tahmini 5 yıldır ev kredisi ödemek için çalışıyorum.
önce annemlere ev aldık son 1,5 yılı falan kaldı bizim ise 10 yılımız var resmen insan çöküyor
zaman çabuk geçiyor gerçekten ama Allah yardım eder.

amin canım
inş. siz çekene kadar faizler de düşer. benim eşim bankacı şuanda birazcık yüksek.
evet cnm çok yüksek faizler yaaa 1 aya çekeriz biz sanırımbiz çok şanssızız eşine sorsana ne görüyo ne zaman düşermiş
en uygunu halkbankası gibi geldi bana
cnm sizinde çokmuş yaa 10 sene bitmez biz 5 sene çekeceğiz her ay 950 falan ödemeye çalışıcam...
kelebeşim senin totoşun rahat şuanda adamın getirdiğiyle idare et bi sene kredi borcun yok tabe

ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekk
Kredi demeyin bu konuyada yorum yapmicimmmmmmmmmm

alyacımm yorum yapamıon ama hiç bişiye :)
bitcek inş bitceeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…