- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
cnm bende evimde kimseyi istemeyenlerdenim..
herkesin düzeni ayrı kimse bende kalmasın...
ama çocuk olunca nasıl olur belki mecbur kalırım bilemiyrum.Çünkü evlerimiz yürüme mesafesinde değil..
hafta içi bebeğimi bırakıcam bi hafta kayganaya,bi hafta anneme öyle böyle bi süre büyüyecek yapacak bişi yok...
çünkü çalışmam lazım.
1 hafta kalacak haftasonu mu gideceksin
bence ikisinden birisinde kalsın tek düzende büyüsün..
bunu düşününce çocuk yapmayı ileri tarihe atıyorum işte offf... çok zor.
Hafta içi görmeye giderim yada bazen alırım onlar gelir gündüz akşam giderler.Haftasonuda kendim alırım bakarım zaman geçiririm..
Birine bıraksam o kişiye çok yük olurum.Düşünsene annemin tamamen hayatı biter.Hiç bi yere çıkamaz sürekli evde bebek bakmak zorunda kalır.Ne kimse gelebilir ne o kimseye gidebilir.Bana kalsa hep annem baksın zaten
Ama kayganamda ister çok meraklıydı zaten şimdi görelim merakını baksın
anladım canım çalışmak zorunda kalınca böyle oluyor işte canım..
benimde annem bakacak 2013'te düşünüyrz. ama ben sabah bırakp akşam alacak şekilde.
eşim asla kalmasıı istemez herhalde kız kardeşi böyle bırakıyo evi acayip uzak ona bile kızıyor
Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa
arabamız olursa bi şekilde alınır bırakılır sabah akşam ama ev kredisine başlıcaz oda biraz zor gibi..
bunun kışı var yağmuru var karı var çocuk sefil olur bende sefil olurum minibüslerde..hergün anneler gelmeyi gitmeyi kabul ederlerse öyle daha iyi olur tabisi:)
aşçı mı olcak ömür efendi :)
oyy oğluşumla oynar dururuz bizde napalım sağlıkla doğsunda miniğim..
ya valla bitmek bilmeyen bi enerjileri bu bebeklerin yaa iki dk uyumak yetio onlara
benm paşamda yapar herşeyi temzlkte yapar yemekte yapar
geçen akşam arkadaşla konuşmaya dalmşm baktm sofra hazır
ertesi gün eşime dedim sen hazırla die yine hazrladı saolsunn..
c.tesi yüzüm olmadı da 3 çeşit yemek yaptım paşama
Kızlar aynı şehirde olanlar için söylüyorum kayınvalideleriyle;
çocuk olunca ister istemez dahamı samimi olunuyo çocuktan ötürü daha görüşmek zorunda kalınıyo dimi:26:
bide ilk torunsa
arabamız olursa bi şekilde alınır bırakılır sabah akşam ama ev kredisine başlıcaz oda biraz zor gibi..
bunun kışı var yağmuru var karı var çocuk sefil olur bende sefil olurum minibüslerde..hergün anneler gelmeyi gitmeyi kabul ederlerse öyle daha iyi olur tabisi:)
speedy hepimizin temennisi o aslında ama hayat şartları mecbur bırakıyor işte
malesef. öyle..
sizin içinde hayrllısı olsun inşallah istediğiniz evi bulabilirsiniz
sağol cnm amin.bizim kendi evimizdi satmak zorunda kaldık evlenirken almıştık evimizi..şimdi sıfırdan başladık yine herşeye ev yapılıyor taşınırız 1-2 aya işte şuan evimde kiracıyım ben:)
evet cnm kredi çekeceğiz yarısını bakalım allahım ödeme kolaylığı versin inşallah..
speddy ayda ne kadar cnm ödeme yazık ya 10 yıl bugün bebeğin olsa 9 yaşında olck kredi bitcezz
zaman hızlı geçiyo gerçi ödenen para aynı maaşalar yükseliyo o güzel ama ay ne bilem gözüm korktu birden ( kredi 3 ay önce bitmiş kadın modu)
evet cnm çok yüksek faizler yaaa 1 aya çekeriz biz sanırımamin canım
inş. siz çekene kadar faizler de düşer. benim eşim bankacı şuanda birazcık yüksek.
ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekkspeddy ayda ne kadar cnm ödeme yazık ya 10 yıl bugün bebeğin olsa 9 yaşında olck kredi bitcezz
zaman hızlı geçiyo gerçi ödenen para aynı maaşalar yükseliyo o güzel ama ay ne bilem gözüm korktu birden ( kredi 3 ay önce bitmiş kadın modu)
Kredi demeyin bu konuyada yorum yapmicimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?