kızlarrrrrrr tam temizlik havası değil mi
ben evde olsam cam silerdim ohh misss olurdu
gezme havası hemde ama önce cam siler temizlik eder yarında gezerdim
ohh miss ellerinie sağlıkkk ikinizinnaynen
akşam eve gıttım kocem but almış köfte almış kızartmış
bendede garnatur pılav corba vardı b güzel yedık
sonra 8 e doğru bulasıklar falan bıtmıştı temızlık yapem dedım içim rahat etmedı
sildm süpürdüm wc banyo hepsı bıttı mıs olduoh be sımdık içim cok rahat
ohhh iyi iyi afiyet olabu arada etler şirketteneşimin
ohh miss ellerinie sağlıkkk ikinizinn
nan ne becerikli gocalarınız var benimki öle bişiy yapmaz yemek neyim
ohhh iyi iyi afiyet ola
günaydınlar biz geldik nasılsınız?
hava çok güzel yaaaa güneş var dışarıda
sağol cnm oturduğumda saat 9 bucuk falandı sonra mısır patlattım az takıldım kocemle sonra yattım uyku saatım malum
ne becerıklısı heryer yağ ıdısonra uğraş dur duvar dolap diğer tencerelerımıde cekmemış onların elı yüzü uğraşdım durdum
Akşam cnm aşırı derecede kuru patlıcan dolması çekmişti.işten çıktım evin orda aktardan kuru patlıcan dolması aldım.eve gittim hemen kıymayı sıcak suya koydum.dolmamı yaptım.Bi önceki gün kendime et haşlamıştım onun suyu duruyordu.Güzel bi arpa şehriye çorbası yaptım mükemmel olmuştu ımmm.
Yanlız patlıcan dolmamı çok az dibine sardırdım yaa üzüldüm çok ama tadında pek belli diil bi tarafı sarmış.
tembel garu nerdesınnn
bu hafta senın son muydu yk haftayaydı sanırım
afiyet olsun biriciğim yarasın inşallah
günaydın bu arada canım
Akşam cnm aşırı derecede kuru patlıcan dolması çekmişti.işten çıktım evin orda aktardan kuru patlıcan dolması aldım.eve gittim hemen kıymayı sıcak suya koydum.dolmamı yaptım.Bi önceki gün kendime et haşlamıştım onun suyu duruyordu.Güzel bi arpa şehriye çorbası yaptım mükemmel olmuştu ımmm.
Yanlız patlıcan dolmamı çok az dibine sardırdım yaa üzüldüm çok ama tadında pek belli diil bi tarafı sarmış.
yeni gelen kızçelerr hoşş gelmişşşşş
ysaa işte bende buyüzden evlendiğimden beri yaptırmadım aman yağ olur şöle olur falan diye adam köreldi yanimmmm
gerçi ben ev hanımıydım ya yapıyodum gerek duymadım
hoşbulduk alyam
güle güle kullan
yk anam yapmasın benımkı yapınca daha cok yoruluyom ama ıstese süper 2 hafta önce ev süpürdü sıldı beğendımmm
h geldın cnm nerelerdesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?