Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrrrrr tam temizlik havası değil mi
ben evde olsam cam silerdim ohh misss olurdu

gezme havası hemde ama önce cam siler temizlik eder yarında gezerdim

kızlarrrrrrr tam temizlik havası değil mi
ben evde olsam cam silerdim ohh misss olurdu

gezme havası hemde ama önce cam siler temizlik eder yarında gezerdim

aynen
akşam eve gıttım kocem but almış köfte almış kızartmış
bendede garnatur pılav corba vardı b güzel yedık
sonra 8 e doğru bulasıklar falan bıtmıştı temızlık yapem dedım içim rahat etmedı
sildm süpürdüm wc banyo hepsı bıttı mıs olduoh be sımdık içim cok rahat

ohh miss ellerinie sağlıkkk ikinizinn
nan ne becerikli gocalarınız var benimki öle bişiy yapmaz yemek neyim
bu arada etler şirketteneşimin
ohhh iyi iyi afiyet ola

Son düzenleme:
ohh miss ellerinie sağlıkkk ikinizinn
nan ne becerikli gocalarınız var benimki öle bişiy yapmaz yemek neyim

ohhh iyi iyi afiyet ola

sağol cnm oturduğumda saat 9 bucuk falandı sonra mısır patlattım az takıldım kocemle sonra yattım uyku saatım malum

ne becerıklısı heryer yağ ıdı sonra uğraş dur duvar dolap diğer tencerelerımıde cekmemış onların elı yüzü uğraşdım durdum

Akşam cnm aşırı derecede kuru patlıcan dolması çekmişti.işten çıktım evin orda aktardan kuru patlıcan dolması aldım.eve gittim hemen kıymayı sıcak suya koydum.dolmamı yaptım.Bi önceki gün kendime et haşlamıştım onun suyu duruyordu.Güzel bi arpa şehriye çorbası yaptım mükemmel olmuştu ımmm.
Yanlız patlıcan dolmamı çok az dibine sardırdım yaa üzüldüm çok ama tadında pek belli diil bi tarafı sarmış.

ysaa işte bende buyüzden evlendiğimden beri yaptırmadım aman yağ olur şöle olur falan diye adam köreldi yanimmmm
gerçi ben ev hanımıydım ya yapıyodum gerek duymadım

afiyet olsun biriciğim yarasın inşallah
günaydın bu arada canım

tembel garu nerdesınnn

bu hafta senın son muydu yk haftayaydı sanırım

ancak gelebildim bu halimle ne edem yaaa
böcüğüm bi ara bize de gel ne olur
bizim evde perişan temizlik olcak
29 şubat son canım

ohhh missss afiyet olsunn tatlımmmm
ayhh hamilelikte bişeye canı çekmesi hiçbişeye benzemiyo yaaaa
(nasılcümle oldu bu yaaaaaa)

ysaa işte bende buyüzden evlendiğimden beri yaptırmadım aman yağ olur şöle olur falan diye adam köreldi yanimmmm
gerçi ben ev hanımıydım ya yapıyodum gerek duymadım

yk anam yapmasın benımkı yapınca daha cok yoruluyom ama ıstese süper 2 hafta önce ev süpürdü sıldı beğendımmm

yk anam yapmasın benımkı yapınca daha cok yoruluyom ama ıstese süper 2 hafta önce ev süpürdü sıldı beğendımmm

benimki yapmıyo zatenn

kız varya hiç iş yaptırmam ona yapamaz d,iye
2 ay önce ev süpürdü ardından yoklamamk amaçlı süpürdüm çok temiz süpürmüş vallaaa hiç kıl yoktu

amaaaaaaaa gördüardından süpürdümü kırıldı bi daha yapmam cıks dedi sen beğenmiyon tekrar süpürdün boşa yoruldum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…