- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydınnn hatunlarrr:):)
hoşgeldin güneşim
sağol kuzum hoşgeldinnnn
güneşim sende hoşgeldinnnn
yeni gelen kızçelerr hoşş gelmişşşşş
yoğunum canım yaa... sanırım doğuma akdar böyle olcak.. doğurucam kurtulucam(
ayy kızlarr bi rüya gördüm...dün casperıma anlattım.. birazdan sizede anlatıcam:)))
ayy kızlarr bi rüya gördüm...dün casperıma anlattım.. birazdan sizede anlatıcam:)))
ohhh missss afiyet olsunn tatlımmmm
ayhh hamilelikte bişeye canı çekmesi hiçbişeye benzemiyo yaaaa
(nasılcümle oldu bu yaaaaaa)
kıtır kıtır badem de çekiyo cnm bimde baktımda beğenmedim:)
kıslar dolmanın içi çok arttı buzluğa koydum poşetleyip kullanılır demi tekrar.
sağol canım.. dopumdan sonra çalışmayı düşünmüyprum ama yinede açık kapı bırakıcam.. 1-2 hafta deneme süresi koydum kendime.. olmazsa bırakıcam tamamen..şuan tepemde ortak var aam yazıomm:18:napımmm
arada gelmıom bende
neysekı geeln yoktasayfa ılerlemıoo
sana kolay gelsın cnm
doğum yapınca calıscak msın
hayır olsun ınş
amin canım..hayır olsun tatlımmmm
gel de annat bakem
kullanılır içine bulgur mu koydun
yooo bak bimin ürünlerini beğenmiyordum ama geçen yedim çok tazeydi al bence
tembel garuu
mutlukız neyse dha cok varmmşşş gtme daanet aldın mı
kıtır kıtır badem de çekiyo cnm bimde baktımda beğenmedim:)
kıslar dolmanın içi çok arttı buzluğa koydum poşetleyip kullanılır demi tekrar.
sağol canım.. dopumdan sonra çalışmayı düşünmüyprum ama yinede açık kapı bırakıcam.. 1-2 hafta deneme süresi koydum kendime.. olmazsa bırakıcam tamamen..
amin canım..
mutlucum, brck cim.. hoşbulduk..
bböcük.. canım doğumdan sonra 1-2 haftaa... iki annede bakarrız diyorlar.. zaten ie gelirken yolumun üzeri.. onlrın bakabilceğinden şühem yok.. ama ben bırakailcekmiyim onu bilmiyorum.. bu yüzden kendimi deniycem.. pek sanmıyorum yapabilceğimi ama denemiş olurum en azından...
anladım cnm ama bence 1 2 hafta cok yenı olcek kokusunu ıcıne cekınce bırakamzsn gıbı gelıoo
rüyanda hyrlara cıksın ınş cnm cok güzel bı ruyaymışşş
siz isim düşündünüz mü
anlatıyorum kızlarr...
doğum yapmışım.. ama kendimi görmedim hiç... çok ferah beyazlar içinde bir oda, bi alt değiştirme ünitesi var.. onun üzerinde beyazlar içinde çok tatlı bi kız bebeği var.. güya benimmiş.. yeni doğmuş.. ama birkaç aylık gibi duruyor... tertemiz bir yüzü var... sürekli gülücük atıyro etrafa... yanakları ısırmalık...ordan alınmak için sürekli ellerini uzatıyor... çok mutlu bir bebekti... ve çok sevimli.. saçlı falan, tenide benle babasının arası bi renk..
ben kahvaltıda bunu eşime anlattımm, eşim şaşkın bir halde dinledi ve yorum yapmadı... aa falan dedi sadece, birkaç saat sonra yanıma otrup sana birşey söyliycem ama inanmıycaksın dedi... bende senle aynı rüyayı gördüm ve gördüğüm bebek tıpkı senin anlattığın gibiydi, inanmazsın diye kahvaltıda söyleyemedim dedi... çok şaşırdm...
anlatıyorum kızlarr...
doğum yapmışım.. ama kendimi görmedim hiç... çok ferah beyazlar içinde bir oda, bi alt değiştirme ünitesi var.. onun üzerinde beyazlar içinde çok tatlı bi kız bebeği var.. güya benimmiş.. yeni doğmuş.. ama birkaç aylık gibi duruyor... tertemiz bir yüzü var... sürekli gülücük atıyro etrafa... yanakları ısırmalık...ordan alınmak için sürekli ellerini uzatıyor... çok mutlu bir bebekti... ve çok sevimli.. saçlı falan, tenide benle babasının arası bi renk..
ben kahvaltıda bunu eşime anlattımm, eşim şaşkın bir halde dinledi ve yorum yapmadı... aa falan dedi sadece, birkaç saat sonra yanıma otrup sana birşey söyliycem ama inanmıycaksın dedi... bende senle aynı rüyayı gördüm ve gördüğüm bebek tıpkı senin anlattığın gibiydi, inanmazsın diye kahvaltıda söyleyemedim dedi... çok şaşırdm...
nan zaten çocuk doğduğu gibi bırakmıcakizni bitince başlıcak
canım gözümün önünden gitmiyorki o çırpınışları hiç.. iri iri gözleri... sürekli aklımda...lamecim tüğlerim diken diken oldu yaa...
belkide bebeğiniz rüyanıza girdi...hatırlıyomusun yüzünü hala
eğer çalışmak zorunda olsaydım bırakırıdm ama çok şükür öyle bir zorunluluğum yok.. dediğim gibi yinede deniycez...anladım cnm ama bence 1 2 hafta cok yenı olcek kokusunu ıcıne cekınce bırakamzsn gıbı gelıoo
rüyanda hyrlara cıksın ınş cnm cok güzel bı ruyaymışşş
siz isim düşündünüz mü
canım ben şok oldum..
canım çok şaşırdım yaaa
belkide rabbim bebeğinizi göstermiştir size canım
rabbim hayırlara çıkarsın inşallah canım
lamecim tüğlerim diken diken oldu yaa...
Belkide bebeğiniz rüyanıza girdi...hatırlıyomusun yüzünü hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?