lamecım hayır olsun tatlımmm dunde miraya yazmıstımm dogum yaklstıkca böle ruyalr sıklasıyor bendee hamılykn son gunlerımde cocgumuuun elını tutmustum kucagımas almstm koklamstımmm.. hatta uyandım hersey gerck gıbydıı..
cokg uzldı kokusu burnumdaydııı.. ve doguduu o ruyamdkaı bebek gercktn benm bebegımmışşş...
demekkı hayrlı guzl kolay bır dogumun olacak allahın iznylee bebişnde seni özlems belliii
lameciimmmm aaaaaa edense benimde tüyleri diken diken olduu eşin anlatmış yaaaa
hayırlara gitsinn
dün bende miroşa dedim hamleiken böle rüyalar görürsün ama sizinki pek farklı....
Lamecimmmm kızlarrrr bende hamileyken rüyamda doğuruyom ikiz kız
ama dr diyor ki onlar senin bebeğin değ,il seninki ikiz değilmiş içeride bebeğin bunlar başkasınınnn
sonra en yakın ark adaşım benden 2 ay sonra hamiş kaldı ve ikiz kızları oldu
canım gözümün önünden gitmiyorki o çırpınışları hiç.. iri iri gözleri... sürekli aklımda...
eğer çalışmak zorunda olsaydım bırakırıdm ama çok şükür öyle bir zorunluluğum yok.. dediğim gibi yinede deniycez...
amin canım... evt hamileliğimden önce inci-ipek-nehir-duru isimleri vardı aklımızda.. duruyu eltim koydu.. nehir zaten soğuk geliyordu.. ipekte birini tanıdıktan sonra vazgeçtik.. inci kaldı ve inciye karar verdik.. inş. değiştirmeyiz artık:)
tek isim istiyoruz, soyisim yeterince uzun:))
canım ben şok oldum..
sanırım dediğin gibi bebeğimizi gördük... hep içimde bir korku vardı, acaba sağlığı iyimi diye.. sanırım rabbim rahatlamam için gösterdi.. amin canımm
canım boşuna endişelenme.. normal bunlar.. inş. bir daha da olmaz bulantıların...Bende hep görüyorum rüyalarmda bi kere iç çamaşırımda parça görmüştüm çok korkmuştum
geçen akşamda alttan muayene ile bebeğin hareketlerini izliyorduk..
kızlar benim mide bulantılarım 7-8 gün sürdü 2 gündürde yok şimdide korkuyorum bişimi oldu acaba neden bulanmıyor diye..Bu kadar kısamı sürüyor..
ayy canım yaaa... çok haklısın.. bilinçaltımızda bebişlerimiz var iişte:))
olabilir canım
bu aralar bende sürekli doğum yapıyorum bebeğimi yanıma
yatırıyorlar hep böyle görüyorum bu aralar canım
onları düşündüğümüz için hep o yüzden böyle
rüyalar görüyoruz canım
Bende hep görüyorum rüyalarmda bi kere iç çamaşırımda parça görmüştüm çok korkmuştum
kızlar benim mide bulantılarım 7-8 gün sürdü 2 gündürde yok şimdide korkuyorum bişimi oldu acaba neden bulanmıyor diye..Bu kadar kısamı sürüyor..
teşekküre derim canım.. kibar zarif bi isim istiyordum.. inş. hayırlısıyla doğup kullanmak nasip olur.. hem adaşıda var topikte:))inci de cok hoş ısım
teşekküre derim canım.. kibar zarif bi isim istiyordum.. inş. hayırlısıyla doğup kullanmak nasip olur.. hem adaşıda var topikte:))
teşekküre derim canım.. kibar zarif bi isim istiyordum.. inş. hayırlısıyla doğup kullanmak nasip olur.. hem adaşıda var topikte:))
lamecimm benim kızımın isminin bi anlamı da el değmemiş işlenmemiş inci tanesi demek
azra inci yada azra mina arasında kalmıştık
çok cici bi isim hayırlı olur inş.
adaşı mı var bıde ne güzel
couturnix in kızı inci melek:)
evt aynen öyle canım:)aaaaa senin kuzun pınarın kuzuyla adaş olucak
balın kuzusuda efsunun kızıyla adaştı dimi:)
Midemiz bulansa bi türlü bulanmasa bir türlü işte:)
lamecim bizimde var bi incimizzz çok güzel bir isim seviyorum ben.Ama bizim incimiz huysuz aksi biraz:)
ayy inşallah güneşim yaa... bu rüyayı gördüğüm zamanlama da garip...
doktorum devlet hastanesinde de görevliyidi ve kalp doktorum özellikle böyle istemişti.. ben özeline gidiyordm ama sezeryan devlette olcaktı... rüyadan bir gün önce öğrendim ki tam gün yasasından dolayı ayrılmış ve sadece özelde şimdi.. ben çok üzüldüm, doktorumdan vazgeçmek istemiyorum çünkü mükemmel bir doktor.. özelede kalp doktorum izin vermeyebilir... ama bu rüyadan sonra bu konuda da çok ferahladım canım...
Bende hep görüyorum rüyalarmda bi kere iç çamaşırımda parça görmüştüm çok korkmuştum
inci de cok hoş ısım
ayy deme öylee... özelllikle herekse soruyorum nasıl diye... ilk defa olumsuz duydum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?