Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy inşallah güneşim yaa... bu rüyayı gördüğüm zamanlama da garip...

doktorum devlet hastanesinde de görevliyidi ve kalp doktorum özellikle böyle istemişti.. ben özeline gidiyordm ama sezeryan devlette olcaktı... rüyadan bir gün önce öğrendim ki tam gün yasasından dolayı ayrılmış ve sadece özelde şimdi.. ben çok üzüldüm, doktorumdan vazgeçmek istemiyorum çünkü mükemmel bir doktor.. özelede kalp doktorum izin vermeyebilir... ama bu rüyadan sonra bu konuda da çok ferahladım canım...

Lamecimmmm kızlarrrr bende hamileyken rüyamda doğuruyom ikiz kız
ama dr diyor ki onlar senin bebeğin değ,il seninki ikiz değilmiş içeride bebeğin bunlar başkasınınnn

sonra en yakın ark adaşım benden 2 ay sonra hamiş kaldı ve ikiz kızları oldu

lameciimmmm aaaaaa edense benimde tüyleri diken diken olduu eşin anlatmış yaaaa
hayırlara gitsinn
dün bende miroşa dedim hamleiken böle rüyalar görürsün ama sizinki pek farklı....

evt alyacım.. belki eşim görmemiş olsaydı bu kadar etkilenmezdim...
amin canım.. inş. hayırlı bir rüyadır...

ayy canım yaaa.. demekki hepimiz görebiliyoruz böyle rüyalar... bizde hamileler çok.. kızı olcak 1 tane var... ama onlardan da böyle açık renkli bir kız olamazz

Bende hep görüyorum rüyalarmda bi kere iç çamaşırımda parça görmüştüm çok korkmuştum
geçen akşamda alttan muayene ile bebeğin hareketlerini izliyorduk..
kızlar benim mide bulantılarım 7-8 gün sürdü 2 gündürde yok şimdide korkuyorum bişimi oldu acaba neden bulanmıyor diye..Bu kadar kısamı sürüyor..

olabilir canım
bu aralar bende sürekli doğum yapıyorum bebeğimi yanıma
yatırıyorlar hep böyle görüyorum bu aralar canım
onları düşündüğümüz için hep o yüzden böyle
rüyalar görüyoruz canım

canım boşuna endişelenme.. normal bunlar.. inş. bir daha da olmaz bulantıların...

ayy canım yaaa... çok haklısın.. bilinçaltımızda bebişlerimiz var iişte:))

öyle kötü düşünme şanslısın çalışıyon olmasın bulantınn
ahh ahh çok kötü o bulantılar yatktan kalkamıyo insan

teşekküre derim canım.. kibar zarif bi isim istiyordum.. inş. hayırlısıyla doğup kullanmak nasip olur.. hem adaşıda var topikte:))

lamecimm benim kızımın isminin bi anlamı da el değmemiş işlenmemiş inci tanesi demek
azra inci yada azra mina arasında kalmıştık

çok cici bi isim hayırlı olur inş.

Son düzenleme:
lamecimm benim kızımın isminin bi anlamı da el değmemiş işlenmemiş inci tanesi demek
azra inci yada azra mina arasında kalmıştık

çok cici bi isim hayırlı olur inş.

aa çok güzlemiş anlamı canım... iki haliylede uyumlu oluyormuş...
beğenmene sevindim... aminn alyacım:)

Midemiz bulansa bi türlü bulanmasa bir türlü işte:)

lamecim bizimde var bi incimizzz çok güzel bir isim seviyorum ben.Ama bizim incimiz huysuz aksi biraz:)

aaaaa senin kuzun pınarın kuzuyla adaş olucak
balın kuzusuda efsunun kızıyla adaştı dimi:)
evt aynen öyle canım:)

Midemiz bulansa bi türlü bulanmasa bir türlü işte:)

lamecim bizimde var bi incimizzz çok güzel bir isim seviyorum ben.Ama bizim incimiz huysuz aksi biraz:)

ayy deme öylee... özelllikle herekse soruyorum nasıl diye... ilk defa olumsuz duydum(

valla cnmm hıc korkma allahn ıznıyle hersy guzel olacaktırr..

brckk korkma kısss kişiye bunyeye gore degısr ne mutlu sana işte bulantın yok kolay deıl o bulantılar yaaa ahha hhh
inci de cok hoş ısım

aarkadasım ıncı zeynep koymustu cok hosuma gitmişti.

ayy deme öylee... özelllikle herekse soruyorum nasıl diye... ilk defa olumsuz duydum(

yok cnm ilkokul 1 e gidiyor ama bebekliğinde hiç ortalık karıştırmazdı annesinin herşeyi bibloları dururdu.
Sadece inat sinirli aksi:)oda her çocukta var artık.Ama adı gibi görünüşü kibar minyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…