Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şükür iyi gidiyor canm 27+4 olduk bugünn top gibi göbüşümüz var artk:) evet paşam olcak teyzesi..
inş normal düşünüyorum canm şartlar o an neyi gösterirse..

oda falan yapmadm beşik alcam zaten sadece ona da baktk henüz almadıkk

balın kuzusu doğdu tabii 1 aylık oldu bilee

benimki futbol topu gibi oldu büyüdü az göbüş :) hala alışamadım ayakkabı giyemiyorum artık zor oluyor.
bende de belli diği daha ne yapcağım...

anne yatağın yanına koyulan süslü beşiklerdenmi cnm? yoksa park yatakmı aldın? ben park yatakları beğenemiyorum o süslü sallanana beşikler oluyor onlara hastayım...

balı uzun zman oldu görmüyorum en son 36 haftalarda felan gördüm herhalde...normalmi doğurdu bebişi nasıl?

benm baya çıktı canm yaa
yok direk park yatak alıcam tatlmm

bal sezeryanla doğum yaptı kuzum
maşallah çok güzel bi kızı var albümde bak istersen

günaydın güzellerrrr

günaydnn kuzummm

akşam pof balığıda çıkarmayı unuttum ne yicez aşkım yaa modunda durağa giderken görümcem aradı yemeğe gelin die:)
eşim yok desede ısrar ettii..
espiri yaptım elmalı kurabiyesi varsa giderim yoksa gitmem die..

neysem gittik görümcemlere baktm koca bi tabak elmalı kurabiye dedim başka bişi istesem olcakmış demek..

benm baya çıktı canm yaa
yok direk park yatak alıcam tatlmm

bal sezeryanla doğum yaptı kuzum
maşallah çok güzel bi kızı var albümde bak istersen

günaydnn kuzummm

cnm bende ekli değil göremem ki...:26:

park yatak öyle süslü püslü bulabildinmi cnm aslında o sallanana banbu beşikleri pek kimse önermiyo ama nedense pek şirin...

Günaydın güzelliklerrrrrrrrrr:)

böcük hayallam çok güldüm iyi iyi kahvaltı etmişsin harbi ekşinn

BRCK cnm gördünmü beni? geçen sormuşsun atlamışım galiba eklemiştim seni...
gördüm canım sana ve bebişine koca bir maşallah .Çok güzelsinizz
bambuyu bende önermiyorum herkes aynı şeyi söylyor bende almıcam

mutlucum hoşgeldin cnm

Son düzenleme:
kızlar hele bir deyin.....
kilo kontrolümü kendim de evde yapmak istiyorum o yüzden önerebileceğiniz tartı markası var mıdır???

gunaydınnn kızzlarrr
bocukk harbı eksın otesı olmus buarada helal valla sana neguzll tutyorsn benden adam olmaz haaa
allah kabul etsınn cnmm
adaer onermeyecegım bir makına var.. sınbo aldım hamısken aldıgım hafta bozuldu bence en ıyısı tefalde falan var onlar olablırr...

benimkide sinbomu king mi neydi taş gibi hala kullanıyom
pili bitmiştir
benimkide bozuldu sandı eşim atıyodu dedim dur pil alırım ona taktım canavar gibi hala

benimkide sinbomu king mi neydi taş gibi hala kullanıyom
pili bitmiştir
benimkide bozuldu sandı eşim atıyodu dedim dur pil alırım ona taktım canavar gibi hala

heaa pil denedık cnm yaaa ama hala atmadım duryrrrr ... hehehe dur deneyımmm yıne bellimi olur ama butn ahmslıgm boyunca almadgm bırdaha orda burda tartıldım zuhahahaha cımrı ben

cnm bende ekli değil göremem ki...:26:

park yatak öyle süslü püslü bulabildinmi cnm aslında o sallanana banbu beşikleri pek kimse önermiyo ama nedense pek şirin...
canm aşırı süslü püslü deil ama beğendim benn
günaydın herkese biz geldik
günaydn mutluumm

günaydın alyacıımm

günaydınn...
böceem hakkat ekşın olmuş

Şimdiden allah kabul etsin cnm
amın cnm
günaydın kızzz

allah kabul etsin cnm...sizin hocada bir alemmiş

ben kesin yemeden yatardım ilk ezana bakıpta benimde borçlar çoğaldı...

amın cnm
tutamazsınkı bence dahada coğalcak senın
günaydın güzellerrrr

etmem mı hemde ne acıkmışımtı
tam bı yasemındım sabah elam ayağım karıştı bunca zaman ben boşuma 6 yı bekledım dıe ama bı taraftanda dıom 6 da ne ezanı okunuo o zaman
günaydın herkese biz geldik

valla borc cnm hatta şöle duydum bı ramazan gelmeden öncekı ramazanın borçları tutulmalı dıye
saatlerde erken
yanı ezan erken okunuyo
yarınson benımde bıtıyo şükür

iyi akşamlar kızlar...
bugün ne kaaaa az konuşulmuş böyle sitede bir sorun mu vardı acaba :44:
okul çıkışı annem ve karşı komşusu ablayla buluştuk...bir sürü bebek yünü aldılar,kapüşonlu hırka,yelek ve battaniye öreceklermiş...bana da renklerini seçtirdiler...
ben bebeklere en yakıştırdığım rengi seçtim tabiki...
cam göbeği yeşili...
diğer renkler de su yeşili ve kırçıllı gibi mavi...
oradan pazara geçtik...hamsi aldık 2 kg :))) eve geldik temizle temizle canımız çıktı...bir de küçükmüş amannn büyük balık iyi oluyor be bunlar resmen eziyet...

bu arada bombamıza bakın...
kayınpederin yarın nikahı vardı az evvel eşim aradı...nikah iptal olmuş diye niye dedim...
notere gideceklerdi nikahtan önce hani bizim ev bile babasının üzerine ya krediye sebep...bir sıkıntı falan olmasın yarın öbür gün diye...
kadın,babası,abisi gittilerdi bugün işte notere...kadın ne olduysa yolda çek sağa ineceğim ben notere gitmem demiş
o halde nikah iptal olur demiş ama babası mı dedi abisi mi bilmem...
abisi diyormuş ki benimkine...kadının ağzının içine bakıyor bizimki bizden gizli nikahlanabilir yarın diye
o değil kadın da yabancı uyruklu...bu kayınpeder de hiç akıl yok ayol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…