Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kız napsın sanaldan bebeki anneannesine gösterio :)
yurtdışında ya yalnz orda ailesi burdaa

hee bende annemler gorsun dıyeee her bı mokuuu feceye koyuyorum bazn kıstlıyorumm bazn acıyorummm...

bugnde vıdeosunu ekledım ananesı dayısı gorsun dıyeee olumnn hehe

selam kızlar
hepinizi iyi gördüm gibi (azcık okudum geçmişi de, havalardan dolayı keyifler yerinde maşallah)

bende iyi sayılırım, bazen bunalıma giriyorum bir iki saatliğine, allahtan muhterem kocam var, yoksa gurbet çekilmez oldu daha şimdiden

hoşgeldin canım
havalardan dolayı da bunalıyo olabilirsin canım
emin ol ben senden çok bunalımdayım bu aralar canım

benim facedede az önce bi ark bilmem ne hastanesinde yazıodu şimdide resim eklemiş ilaçlarının resmini ilaçlarım die
millet kafayımı yedi banamı öyle geliyor?

deliasena hoşgeldinnn

benim facedede az önce bi ark bilmem ne hastanesinde yazıodu şimdide resim eklemiş ilaçlarının resmini ilaçlarım die
millet kafayımı yedi banamı öyle geliyor?

deliasena hoşgeldinnn

haha send eyoprum yazzz fotolarını ekledıgıneee goree cok önemli bişi yok huhhaaa...

bizm bir akds yapmstı onuu biridee buraya etıketledıgıne gore kendınııı önemli bişey yok demstı huhaaa

hee bende annemler gorsun dıyeee her bı mokuuu feceye koyuyorum bazn kıstlıyorumm bazn acıyorummm...

Bugnde vıdeosunu ekledım ananesı dayısı gorsun dıyeee olumnn hehe
sizinki başka canm ben şurdayım burdayım vs vs kızıyom harbi wc dede yer bildirimi yapcaklar
hoşgeldin asena noldu niye bunalıyon pakem?
Millet kafayımı yedi banamı öyle geliyor?

Deliasena hoşgeldinnn

öle tatlım öle

hoşbulduk brck, mutlukız.

mutlucum, havalarında etkisi var biliyorum, ama sanırım kaldırım taşlarını bile özledim memleketimin, geçecek inş.

şu face çılgınlığına bende karşıyım, herşeyi paylaşıyorlar resim namına. uzaktaki akrabaların, arkadaşların için resimlerini paylaş ama bu paylaşım bazı kimselerde gösteriş amaçlı yapılıyor. ben buna karşıyım yoksa face in iyi taraflarıda var

akşama çok işim var yaaa iğnemi vurulucam ordan kuaföre gitmem lazım.ordan eşim yarım bot almış bana dün ortopedik ayaklarım rahat etsin die.ama beğenmedim anne ayakkabısına benziyo hafif:)başka beğenirsem alıcam eve gelicem duş alıcam oooooo işim çok:)

benim de kuaföre gitmem lazım yaaaa
kaşlarım berbat durumda çünkü

kuaför işimi ben dün hallettimmm

melodi inşallah bende yanılırsın

sana ne dedim bak hatırlamıyorum.

gülme nan heyecan yaparım tabi dr. bilemedi ben bildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…