arkadaşım doğum yapmş sabah :)
kız yurtdışına gelin gitmişti şimdik faceden öğrendim hatun foto eklio maşallah pek güzel oğluşuu
ayy inş canmmdarısıı sana inş saglıklaaa:):)
hemde hastanede daha hatunarkadaşın geç kalmış faceye resim koymak için casperimçok güldüm yaa
allah analı babalı büyütsün inşallah canım
darısı bizlerin başına
arkadaşın geç kalmış faceye resim koymak için casperimçok güldüm yaa
ayhh bencede
kusura bakmayında kınıyorum bölelerini yaaaaaaa
herşeyleri facede artık sevmiyom ben
ayy inş canmm
hemde hastanede daha hatun
amiinn canmm inş..
normal doğmuş hemdee :) hepimiz normal doğum yapabilirz :)
arkadaşın geç kalmış faceye resim koymak için casperimçok güldüm yaa
kız napsın sanaldan bebeki anneannesine gösterio :)
yurtdışında ya yalnz orda ailesi burdaa
kız napsın sanaldan bebeki anneannesine gösterio :)
yurtdışında ya yalnz orda ailesi burdaa
yok nann olur mu hiiççcasperda feceye koyar biz goremeyızz artukun burayı unuturrr dogumdn sonnaa
haaaa o başka mesele tabiii
selam kızlar
hepinizi iyi gördüm gibi (azcık okudum geçmişi de, havalardan dolayı keyifler yerinde maşallah)
bende iyi sayılırım, bazen bunalıma giriyorum bir iki saatliğine, allahtan muhterem kocam var, yoksa gurbet çekilmez oldu daha şimdiden
benim facedede az önce bi ark bilmem ne hastanesinde yazıodu şimdide resim eklemiş ilaçlarının resmini ilaçlarım die
millet kafayımı yedi banamı öyle geliyor?
deliasena hoşgeldinnn
sizinki başka canm ben şurdayım burdayım vs vs kızıyom harbi wc dede yer bildirimi yapcaklarhee bende annemler gorsun dıyeee her bı mokuuu feceye koyuyorum bazn kıstlıyorumm bazn acıyorummm...
Bugnde vıdeosunu ekledım ananesı dayısı gorsun dıyeee olumnn hehe
hoşgeldin asena noldu niye bunalıyon pakem?selam kızlar
hepinizi iyi gördüm gibi (azcık okudum geçmişi de, havalardan dolayı keyifler yerinde maşallah)
bende iyi sayılırım, bazen bunalıma giriyorum bir iki saatliğine, allahtan muhterem kocam var, yoksa gurbet çekilmez oldu daha şimdiden
benim facedede az önce bi ark bilmem ne hastanesinde yazıodu şimdide resim eklemiş ilaçlarının resmini ilaçlarım die
Millet kafayımı yedi banamı öyle geliyor?
Deliasena hoşgeldinnn
akşama çok işim var yaaa iğnemi vurulucam ordan kuaföre gitmem lazım.ordan eşim yarım bot almış bana dün ortopedik ayaklarım rahat etsin die.ama beğenmedim anne ayakkabısına benziyo hafif:)başka beğenirsem alıcam eve gelicem duş alıcam oooooo işim çok:)
akşama çok işim var yaaa iğnemi vurulucam ordan kuaföre gitmem lazım.ordan eşim yarım bot almış bana dün ortopedik ayaklarım rahat etsin die.ama beğenmedim anne ayakkabısına benziyo hafif:)başka beğenirsem alıcam eve gelicem duş alıcam oooooo işim çok:)
melodi inşallah bende yanılırsın
nan bura benim daimi topikim bırakmam burayı
hee güneşle ben burdayızzz
sizde kürkçü dükkanına dönersiniz elbetttt
bırakmazsınız burayı öle diyodun brck garussuuu
böcük garusuda karambole bi gitcek görçek istemiyomu
saol cicim mucks
hahhayyy nan ne güldüm keloboş gelir tabi karşılaşırsınız heyecan yapmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?