Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yarın fön çektiricem koceme inşallah.
sabah müşterisi olmaz inşallah.
bide makyaj yaparım artık.

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız keyfiniz iyidir umarım...
bugün şeker yüklemesi için devlet hast. gittim randevu verdiler pazartesi sabahına...
yanımda getirmem gereken malzemelerin listesini verdiler...

1 pet şişe su
1 paket 50 gr.lık glukoz
limon
büyükçe bir bardak
mendil

eczaneye sordum glukoza 5,50 tl dediler...
neyse dedim bir de kendi dr.mun olduğu hastaneye sorayım ne kadara yapıyorlar orada da 25 tl.miş
ve yanımda hiçbir şey götürmeyeceğim...cumartesi günü yapılabildiği için 1 güne ait olan ek ders param 45 tl de kesilmemiş olacak böylece...dedim ben en iyisi kendi dr.mun hastanesinde yaptırayım...

hem başlarım devlet hast. yaw,dr. muayene etti o jeli sürdü baktı falan sonra dedi giyinebilirsiniz ne kağıt havlu var ortalıkta ne bir şey...yuh dedim ya...bu kadar da içler acısı olmamalı devlet ve özel arasındaki fark...
işte böyle...

biz iyiyiz şükür bademimle...hala +2 deyim sanırım,27 şubat ta randevumuz var bakalım değişmişmiyiz...
hamişler umarım onlarda da bir sıkıntı yoktur...

yeni tarifler denedim bu aralar ama eklemeye fırsatım olmadı,en kısa zamanda eklerim

hoşgeldin adacımm..
şeker yüklemesini gözünde büyütüp korkutma kendini olaarr.
buz gibi limonata içmiş oluyorsun resmen :)

ya bende devlet hastanesine gidiyorum ultrason odasında peçetede var bezdee..
her hasta yatağa ayrı temiz bez seriyo ve göbeğine yine temiz bez örtüyorsun onunla temizleyip çıkıyorum zaten odadan..

oğluşumla gidelim yavaştann.. malum yerler buz
babamız da sokak başına kadar gelmiş olur biz çıkana kadar..

yemeğim yok yaa balık yapcaktım buzluktan çıkarmayı unutmuşum sabah umarım yarın sabah unutmam
herkese iyi akşamlarr..

adacımm öpüldüünüzz :13::13:

casperım hoşbuldum canım...
ya sanırım ilden ile hatta ilçeden ilçeye değişiyor bu devlet hastanelerinin hali...
bak seninki de öyleymiş,hem sen cinsiyetini de orada öğrendin...bizim burada cinsiyet asla söylenmemektedir diye yazı asmışlar kocaman puntolarla çıktı alıp

paşanın beşiğini aldınız mı bu arada...
ben daha hiç bakmadım...

ayy söyleseler ölürler sankii
yok kuzum almadık baktık sadecee..
patroncuk alcak ya hadi alalım derse direk götürücem mağazaya..

park beşik + içinin hazır yatağı + uyku seti 250 tl ye beğendiğim beşik kuzumm

hayırlısı olsun bakalım...neyse alırız elbet yaw zamanımız var daha
hadi sen de git bakalım,kaymayasın dikkat et bacım...

bu alya
güneş
melodi
garuları

diğer taraftalar mı :))) bakam bir onlara

ya brck....kuzum iyidir umarım,yavrusuyla beraber...
coturnıııkkkkkkkssss cnm...gördüm şimci buradaydın nereye kayboldun ayol
bal kız yazmamış sanırım,gerçi geçmişe bakmadım emme...o yazsın biz okuyak öyle lezzet veriyor he mi :)))
asıl tanem garusu...doğurdu sır oldu hatun...inşallah iyidir kaan paşa ile...
organik nasıl,hamişlerimiz iyi olsun yaw hep...
büdüşün anası nasıl acep okeye 4. arıyor değil mi hala...hayırlısıyla bulacak inşallah...
bu böcük kadar enerjik garu ben daha tanımadım yaw...saat 20:00 den sonra temizlik etmek bir onun işidir herhal,mis etmiş yine evi...
mutlukız cnm...o nasıl acep...izne ayrıldı mı ki...konuşmadan gitmese keşke...bir avazda kurtarsın Rabbim onuda...

Son düzenleme:
heyooo adaaa,, annecik nasılsın ,, minnak paşada iyidir inşallah,, en son paşaydı değişmemiştir umarım :))) ayy her hamileye kendimi söylüyorum 5.5 aya kadar erkekdi sonra kız çıktı dikkat edin diye :))))))

ada niye devlet hastanesine gidiyosunki, ikili testden sonra çok para tutan test yapmıyolar, boşuna sıra bekleme bence ,, şeker yükleme falan bunlar maliyetli testler değil,, ilerde idrar testi , kan testi falanda isteyecekler,, çok tutmamıştı benim son testlerim, hiç devlette sıra beklemene değmez.

pınarım iyiyiz şükür canım :))) evet hala paşa
bizimkisine de 5 aylığa kadar kız denilmişti,5. aydan sonra paşa olduğu ortaya çıktı...
4 boyutluya girdik 1 hafta önce orada da erkek olduğu kesinleşti...hayırlısı artık,en son Rabbim bilir doğrusunu...
yok ya gitmeyeceğim zaten kendi hastanemde yaptıracağım...

kızlar hele bir deyin.....
kilo kontrolümü kendim de evde yapmak istiyorum o yüzden önerebileceğiniz tartı markası var mıdır???

adaer;23236616[COLOR="#FF0000" .!.:
brck[/COLOR]....kuzum iyidir umarım,yavrusuyla beraber...[/COLOR]

iyiyiz çok şükür ada teyzesi sende iyisin maşallah
kızlar hele bir deyin.....
kilo kontrolümü kendim de evde yapmak istiyorum o yüzden önerebileceğiniz tartı markası var mıdır???
cnm ben bimden almıştım markasını bilmiyorum ama memnunum

sabah 4:30 gıbı eşimin arkadası aradı manyak mıdır nedır
eşimi eskı işinde sanıo servıs var mı dıye soruyoo dengesız neyse bende uyandım o ara tabe
bı baktım ezan okunuyooacele ıle kalkıp su ıcıp nıyet ettım
bı taraftanda dıyom len ben 2 gündur boşuna mı aç kaldım 6 ya doğru okunmuyor mu ezan falan derken
eşim yok ya bu saate ezan yok dedı
neyse ben annemı aradım o saateo da alarm sanıp kapatıyoo ama annem normalde gece 3 te kalkar sabah ezanına kadar uymas ondan aradım
neyse yok kızım sız yanlış duydunuz ezan 6 ya doğru dedı bende öle bılyom dedım
sela falan olsa yarım saat evvel okunur ezandan
neyse ben öle böle kalktım kahvaltı ettım nıyet etım yattım ezan okundu
sabah durağa gıttım bı abı var bızım orda oturuyo hoca yanlış okuyo 1 saat rotarlı dedı
ayy ekşın yaşadık yaa

Şimdiden allah kabul etsin cnm

caspeerrrr nasılsın cnm bi bakayım dedim hamişlik nasıl gidiyor annat çabuk normalmi sezeryanmı yapcaksın doğumu bebek kaç yalık oldu oğluşun olacak galiba?

oda felan yaptınmı ?

bal ne yaptı oda doğurdumu kızı???

günaydın kızzz

allah kabul etsin cnm...sizin hocada bir alemmiş

ben kesin yemeden yatardım ilk ezana bakıpta benimde borçlar çoğaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…