iyi akşamlar kızlar
nasılsınız keyfiniz iyidir umarım...
bugün şeker yüklemesi için devlet hast. gittim randevu verdiler pazartesi sabahına...
yanımda getirmem gereken malzemelerin listesini verdiler...
1 pet şişe su
1 paket 50 gr.lık glukoz
limon
büyükçe bir bardak
mendil
eczaneye sordum glukoza 5,50 tl dediler...
neyse dedim bir de kendi dr.mun olduğu hastaneye sorayım ne kadara yapıyorlar orada da 25 tl.miş
ve yanımda hiçbir şey götürmeyeceğim...cumartesi günü yapılabildiği için 1 güne ait olan ek ders param 45 tl de kesilmemiş olacak böylece...dedim ben en iyisi kendi dr.mun hastanesinde yaptırayım...
hem başlarım devlet hast. yaw,dr. muayene etti o jeli sürdü baktı falan sonra dedi giyinebilirsiniz ne kağıt havlu var ortalıkta ne bir şey...yuh dedim ya...bu kadar da içler acısı olmamalı devlet ve özel arasındaki fark...
işte böyle...
biz iyiyiz şükür bademimle...hala +2 deyim sanırım,27 şubat ta randevumuz var bakalım değişmişmiyiz...
hamişler umarım onlarda da bir sıkıntı yoktur...
yeni tarifler denedim bu aralar ama eklemeye fırsatım olmadı,en kısa zamanda eklerim
casperım hoşbuldum canım...
ya sanırım ilden ile hatta ilçeden ilçeye değişiyor bu devlet hastanelerinin hali...
bak seninki de öyleymiş,hem sen cinsiyetini de orada öğrendin...bizim burada cinsiyet asla söylenmemektedir diye yazı asmışlar kocaman puntolarla çıktı alıp
paşanın beşiğini aldınız mı bu arada...
ben daha hiç bakmadım...
heyooo adaaa,, annecik nasılsın ,, minnak paşada iyidir inşallah,, en son paşaydı değişmemiştir umarım :))) ayy her hamileye kendimi söylüyorum 5.5 aya kadar erkekdi sonra kız çıktı dikkat edin diye :))))))
ada niye devlet hastanesine gidiyosunki, ikili testden sonra çok para tutan test yapmıyolar, boşuna sıra bekleme bence ,, şeker yükleme falan bunlar maliyetli testler değil,, ilerde idrar testi , kan testi falanda isteyecekler,, çok tutmamıştı benim son testlerim, hiç devlette sıra beklemene değmez.
adaer;23236616[COLOR="#FF0000" .!.:brck[/COLOR]....kuzum iyidir umarım,yavrusuyla beraber...[/COLOR]
cnm ben bimden almıştım markasını bilmiyorum ama memnunumkızlar hele bir deyin.....
kilo kontrolümü kendim de evde yapmak istiyorum o yüzden önerebileceğiniz tartı markası var mıdır???
sabah 4:30 gıbı eşimin arkadası aradımanyak mıdır nedır
eşimi eskı işinde sanıo servıs var mı dıye soruyoo dengesız neyse bende uyandım o ara tabe
bı baktım ezan okunuyooacele ıle kalkıp su ıcıp nıyet ettım
bı taraftanda dıyom len ben 2 gündur boşuna mı aç kaldım 6 ya doğru okunmuyor mu ezan falan derken
eşim yok ya bu saate ezan yok dedı
neyse ben annemı aradım o saateo da alarm sanıp kapatıyoo ama annem normalde gece 3 te kalkar sabah ezanına kadar uymas ondan aradım
neyse yok kızım sız yanlış duydunuz ezan 6 ya doğru dedı bende öle bılyom dedım
sela falan olsa yarım saat evvel okunur ezandan
neyse ben öle böle kalktım kahvaltı ettım nıyet etım yattım ezan okundu
sabah durağa gıttım bı abı var bızım orda oturuyo hoca yanlış okuyo 1 saat rotarlı dedı
ayy ekşın yaşadık yaa
sabah 4:30 gıbı eşimin arkadası aradımanyak mıdır nedır
eşimi eskı işinde sanıo servıs var mı dıye soruyoo dengesız neyse bende uyandım o ara tabe
bı baktım ezan okunuyooacele ıle kalkıp su ıcıp nıyet ettım
bı taraftanda dıyom len ben 2 gündur boşuna mı aç kaldım 6 ya doğru okunmuyor mu ezan falan derken
eşim yok ya bu saate ezan yok dedı
neyse ben annemı aradım o saateo da alarm sanıp kapatıyoo ama annem normalde gece 3 te kalkar sabah ezanına kadar uymas ondan aradım
neyse yok kızım sız yanlış duydunuz ezan 6 ya doğru dedı bende öle bılyom dedım
sela falan olsa yarım saat evvel okunur ezandan
neyse ben öle böle kalktım kahvaltı ettım nıyet etım yattım ezan okundu
sabah durağa gıttım bı abı var bızım orda oturuyo hoca yanlış okuyo 1 saat rotarlı dedı
ayy ekşın yaşadık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?