Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacımm,
böceemm
güneşimm
lameciimm günaydıınn..

akşam haberlerde görmüşsünüzdür ankara karlar altındaydı
patroncuk öğlen erken çıkarız muhabbeti yaprken saat 4 olunca arkadaşlar yollar açık zor gitmeyiz demeye başladı ve 5,45de anca çıktık işten..
kocem geldi aldı beni 6,20de evdeydikk ayy ne güzelmiş erkenden evde olmak :)

hemen yemeğimi koydum ocağa yemek pişene kadar ütümü yaptım paşam çamaşırları yerleştirdi
bulaşık makinamda temizler vardı onları yerleştirdim 8de herşeyimiz bitmişti oturdum oturdum canm sıkıldı hatta
duşumu aldım yattım bu seferde minik paşa uyutmadı tepindi durdu dedim annem sabah işe gitcez o durunca uyuyabilmişim ama tuhaf olan gece lavaboya kalktım hemen ne ara hisseder uyanırsın tepinmeye başlamıştı ben yatağa gitmeden

günaydın herkeslere :)

uğur böcüğü,canım ilkkez duydum da, ağda yasaksa o dönemlerde nasıl yapmalıyız, ilerde lazım olur banada bu bilgi

benım bildiğim yasak ablam yapmadı mesela
krem kullanabılırsın cnmköpükte olabılır hem acısız hem zararsz ama ağda acep son zamanlar mı yasak:26:
bı bılen cvp verir herhalde

iyiyiz çok şükür, sen nasılsın canım?

benım bildiğim yasak ablam yapmadı mesela
krem kullanabılırsın cnmköpükte olabılır hem acısız hem zararsz ama ağda acep son zamanlar mı yasak:26:
bı bılen cvp verir herhalde

saoln kızlar lamecım ıste sabah cocukla berabe rmerdıvenlerdn yere kapaklandımm. işte nekdr iyi olurnrsa okadr ıyym yafss

bocummm hamıslıkte dıyorsan hanı son haftlrda erken dogumu tetıklerdı yaptrmayın dıyorlarr

ay ne düşüncelı patron o
hepsı aynı len bunları
bızdede bugun cok kar var ama nerde erken cıkmak 10 da evde oluyom dedığimde bıle ınanmıyolar

sen kaçta evde oluyon normalde cnm ben mesela 1 saate 7 gıbı oluyorum evde trafik yok ıse
yazın 8 olcek bu saat
1 saat geç çıkıyoruz
işlerıde azaltmışsın maşallah sana bende yemek etcemde iş etcemde bu arada kıtabım cok az kaldı o aklımda onu okuyorum derken kaç gundur iş miş yapmadım

görüp yapılmaz zati canm yaa
bencede krem köpük mantıklı ben öyle yapıcam en azından :)))

kuaför görürde ben zararlı dıye şey ettım
köpük en basıtı
ben ağdada korkarken kullandım cok ama ıyıkı ağda var
bu arada belkıde adacımm ağdayı başka yerlerıne yaptrdı

canm yaa iyisiniz dimii sanada paşaya da bişi olmamıştır inş..

hepsi aynı canmm..
6 gibi çıkıyorum tatlm durağa yürü dolmuşa bin 7de evde oluyoruzz
bizim yaz kış mesai saati deişmiyo tatlmm
evimde temiz zati işim yok gibi şükür bi çamaşır atarım belkim okadar :)

ben kuaföre gösteremem

caspercım valla paşama bııs olmadı o reflekslee havaya kaldırmısm cocugu ama ben hıc ıyı dıılım dayak yemıs gıbııı hertarafım agrıyorr..

caspercım valla paşama bııs olmadı o reflekslee havaya kaldırmısm cocugu ama ben hıc ıyı dıılım dayak yemıs gıbııı hertarafım agrıyorr..

ah kuzum kıyamam ya sanada çok geçmiş olsun ama iyiki paşama bişi olmamış..
akşam duş al belki biraz rahatlatır tatlım bununla geçmiş olsun

ah kuzum kıyamam ya sanada çok geçmiş olsun ama iyiki paşama bişi olmamış..
akşam duş al belki biraz rahatlatır tatlım bununla geçmiş olsun

saol cnmm ztn beldennn doktoras gıdyrdum ıgneye baslamstım ustune tuz bıber olduuu.
buarada caspercımm bende hıc bır kuafore acamamm ama hamıslıgın sonu yaklstgında 1 kere gıttım daha dogru 7. ayımmı neydı yaaa anamm gıtmez olaydım alısk deılım utanıyorum kadın alısıkk cart cart yoluyor cok cnaımı yakmıstı hadı dedım bende temız olayım gobegımdennn falan gormıyorum tam sıfr temızleyememm dıye gıtmıstım daaaaaaahada gıtmemmm

inş çabuk geçer ağrın kuzum yaa
ayy yok açamam beenn
bi kez alttan muayene oldum utancımdan ne haldeydim ben bilirimm
krem köpük falan bi şekilde hallederm artk canm yaa gidebilsem tertemiz olurda yok yok ben yapamam

inş çabuk geçer ağrın kuzum yaa
ayy yok açamam beenn
bi kez alttan muayene oldum utancımdan ne haldeydim ben bilirimm
krem köpük falan bi şekilde hallederm artk canm yaa gidebilsem tertemiz olurda yok yok ben yapamam

aslında gunahıda var acmanın ama ben 1 kere actım daaada acma hihihih tevbee ettım:26:

o kısmını bilmiodm kuzum ama cık şimdik kesinlikle açmam
son zamanlar evdeyim zati napalım otururz ayna karşısına saatler sürsede uğraşırız

hahah kız öle demesı kolay oluyor ınan varya hem sınr basıyor hemm hertrfn agrıyor off zor ama hallerdesnnn yırum bende bır sekılde kendım hallttm ztn son fasılıda ztn azalmstı benm hamslıkte sımdı cogaldı

napim kuşum ya bi şekilde halletcez artk yapcak bişi yok

bızım değişiyoo maalesef
ohh bende bugun başlarım az az h sonuna kalmasın

nıye lenn ben hep aynı kişiye gıdıyorm ılk başta öle utandım ama alıştımmm
akpak oluyonnn

iyi işte dayak yemedım demezsın

kızlar benim doktorum yasaklamamıştı,, ben son ana kadar ağdaya devam ettim hamilelikte,,
ilk zamanlar bende çok utanıyordum ama hep aynı kişiye gide gide alışıyosun zaten, tertemiz oluyosun çok büyük rahatlık,, ama doğumdan sonra hiç gidemedim , jilet jilet orman oldum valla , bi an önce gitmem gerek.

hoşgeldnn cannmm
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slmm alyacımmm hoşgeldiiinnn

cnm çook geçmiş olsun yaaakıyamam size...

ben ağda yaptırdım geçen hafta valla kızlar rahatlık bence bi zararı yoktur.

herkese günaydınlar kızlarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…