Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mecburmuşsunuz gibi bi durum yaratmış. Bence hoş değil. Eğer bi rahatsızlığınız varsa kuruntu yapmak yerine paylaşın derim

bu da olabilir de eşimden böyle birşeyi rica etmek rahatsız etti beni, 8 aylık evliyiz, 8 yıllık olsak belki bukadar rahatsız olmazdım sanırım, belkide abartıyorum, nebilim, neyse geldi geçti

bu da olabilir de eşimden böyle birşeyi rica etmek rahatsız etti beni, 8 aylık evliyiz, 8 yıllık olsak belki bukadar rahatsız olmazdım sanırım, belkide abartıyorum, nebilim, neyse geldi geçti
canm zamanla alakası yok bunun yaa
geçen kardeşim para istedi ki az bişii
eşime dedim hesabına yolla die derken bile çekindim yani ki isteyen kardeşim arkadaşm bile deil
anladım canım. Allah bağışlasın.

amiin canm inşallahh

melek anneler nasılmış bugun
hava buz gıbı dıkkat edın kendınızedöferım sızı

casper lamem brck

güneş kıskanır onuda sevemm

alyam nerdesın

mutlukızın bugun muydu son günü

casperimm kayganan en yakın zamanda hamile kalabilirr:)akşam menepoz tarih oluyor diodu haberlerde:)
bende rüyamda eşimi mahkemeye veriyorum kafama patatesle vurmuş eşim

haha guldurdun benı hamiş ruyalarııından kıtap yazsak siper olurr

melek anneler nasılmış bugun
hava buz gıbı dıkkat edın kendınızedöferım sızı

casper lamem brck

güneş kıskanır onuda sevemm

alyam nerdesın

mutlukızın bugun muydu son günü

siv bini yiirummmm kıskanırım ben tebeee

slm.lar
nasılsınız garular :)))

ist.da okullar tatil değildi doğal olarak,zaten çok ta bir şey yağmadı ya neyse...
okuldan sonra gittim kuaförüme,net.ten paket sir ağda kampanyası almıştım...onu yaptırdım,sonra pazara gittim...
annem ve kız kardeşim de pazara gelmişler,buluşup alışverişimizi yaptık...sonra beni eve bıraktılar...
eşim gece vardiyasın da olduğu için bu hafta evde sabah erken gelmişti uykusunu almış uyanmış...yemeğimizi yedik sonra,net.ten incir reçelini izledik...
sonunda ben ağladım...
tabi bademim için çabuk toparladım kendimi...
pazardan mantar almıştım akşam yemeğine onu pişirdim...
sizler neler yaptınız,nasılsınız???

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

günaydınnnnnnnnn

adacım ellerıne sağlıkkkkk cnm yalnız ağda yasak değil i hamişlıkte

lamem nasılsın kuşum
casperımde şimdık gelır

gunaydın kızlarrrr.. nasılsınızzz...bakalım guzel bır gun dılıyorum sızleree

günaydınnnnnnnnn

adacım ellerıne sağlıkkkkk cnm yalnız ağda yasak değil i hamişlıkte

lamem nasılsın kuşum
casperımde şimdık gelır

günaydın herkeslere :)

uğur böcüğü,canım ilkkez duydum da, ağda yasaksa o dönemlerde nasıl yapmalıyız, ilerde lazım olur banada bu bilgi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…