:) inş canmkespırcımlame nin dedği gibi şansını bi dene, inş. olur.
ayy allahtan evde deil iş yerinde canm yaacanım evde ki değil, büro daki sular kesik, su boruları bahçeden geçtiği için soğuk havayla direkt temas ediyor, az bir ayazda donuyor sular
belediye yıktı
:) inş canm
zaten ayakkabıma zincir falan takıyorum zırhımı kuşanıp çıkıyorum resmen evden
Ayy allahtan evde deil iş yerinde canm yaa
bizimle takıl canmm üzülmee
kızlarr rüyamı anlatamm
anamm kabustu kabuss..
kayınvalidem hamileymiş..
3 ay sonra doğuracakmış
anne rezil oldum ne hamilesi diyom kızım bilerek olmadı ne yapayım dio
reşat mı gramese mi öyle bi altını varmış bozdurayımda bebeğe bişiler alayım bari diyordu
ayy herkese söylüyordum kv.hamile dierüyamda bile sabah işe gitsemde kk da yazsam kızlara diyordum :)
belediye yıktı
kayın validenen maddi sıkıntılarımı var. Yada başka bi sıkıntı. Yakın zamanda verecek falan olabilir
yok arkideş acitasyon yaptım. Kimse yok bizim topicte . Ondanayyy casperım... Ne rüyaymış beeee... Senle yyarışıyor valla kayınvalide
Be belediye kazenmi yoksa::)))
yok canm öyle benm bildiğim bi sıkıntıları..
casperimm kayganan en yakın zamanda hamile kalabilirr:)akşam menepoz tarih oluyor diodu haberlerde:)
bende rüyamda eşimi mahkemeye veriyorum kafama patatesle vurmuş eşim
evt canm ayakkabı zinciriayakkabılarına zincirmi takıyon
Sıcak yuvanızı bana açtığını için teşekkür ederim.
ayy sormaa nasıl uyandım ben bilirimayyy casperım... ne rüyaymış beeee... senle yyarışıyor valla kayınvalide
be belediye kazenmi yoksa::)))
yoktur yoktur herşeyi takmasın kafasınayok arkideş acitasyon yaptım. Kimse yok bizim topicte . Ondan
hımmm. Bana biraz varmış gibi geldi . Ama sen ne diyosan öyledir tabi.
casperimm kayganan en yakın zamanda hamile kalabilirr:)akşam menepoz tarih oluyor diodu haberlerde:)
bende rüyamda eşimi mahkemeye veriyorum kafama patatesle vurmuş eşim
hoşbuldum casperim lamecim brckcim
brck bişiy olmadı kızz casperin minnak patronuna söledimm ve tüm patroncuklara
cadu hoşgeldinnn
böyel bir rüya için sadece saygıyla eğilebiliyorum
evt canm ayakkabı zinciri
Saolsun bi müşterimiz almış aman düşmeyin bebeğe bişi olur die:)
ayy sormaa nasıl uyandım ben bilirim
Yoktur yoktur herşeyi takmasın kafasına
Hahay kalamaz bee
Tam mahkemelik olay canm
zaten mahkemeye bile çıkarmıyolar bizi kapıda bekliyorum annemle.adamlar dio eşin 3 gündür pişman falan annemde söyleniyo bi ton
kızlar yakın bir arkadaşım dün aradı borç para istedi. Benim o parayı gönderemeyeceğimi biliyor işyerim yüzünden. Yani eşimin göndermesini istedi. Eşim müsait olamadığı için gönderemedi o an. Sonra arkadaşım "internetten gönderebilir " dedi. Banka hsp numarası fln verdi, bende aradım benimkini, verdim bilgileri, tamam dedi.
Beni burda rahatsız eden şuydu; arkadaşıma, ptt veya bankamatikle gönderme şansı yok dediğimde internetten göndersin diye ısrar etmesiydi ki aslında biraz çekinerek istedim eşimden bunu. O parayı sanırım gereksiz birşey için istiyor, yine de suçlamak istemem tabi arkadaşımı ama içime öyle doğdu. Birazda bu yüzden kızdım sanırım.
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
evt canmm hepimiz hamişizsende hamişsin. Galiba hamiş topiğine düştüm ben
kızlar yakın bir arkadaşım dün aradı borç para istedi. benim o parayı gönderemeyeceğimi biliyor işyerim yüzünden. yani eşimin göndermesini istedi. eşim müsait olamadığı için gönderemedi o an. sonra arkadaşım "internetten gönderebilir " dedi. banka hsp numarası fln verdi, bende aradım benimkini, verdim bilgileri, tamam dedi.
beni burda rahatsız eden şuydu; arkadaşıma, ptt veya bankamatikle gönderme şansı yok dediğimde internetten göndersin diye ısrar etmesiydi ki aslında biraz çekinerek istedim eşimden bunu. o parayı sanırım gereksiz birşey için istiyor, yine de suçlamak istemem tabi arkadaşımı ama içime öyle doğdu. birazda bu yüzden kızdım sanırım.
siz ne diyorsunuz bu duruma?
Casper bu hamişlik rüyalarını bayağı etkiledi yahuhayırlara gitsin
brck de daha yolun başında bismillah deyip ilk acayip rüyasını gördü
hayırlara gitsin
evt canmm hepimiz hamişiz
28 haftalık kuzum var oğluşum gelcek inş..
Canm bilmiyorum ki çok da acil olmasa öyle ısrarla istemezdi sanırım ya ama arkadaşını en iyi sen tanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?