- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
melodi, spedyy ve böcük... hoşgeldiniz kızlar..
böcük, ohh eşinin ellerine sağlık...
insan bir süre ara verdimi yemek yapmaya bir daha içinden gelmiyor... ama yapmak zorundayız... başka seçeneğimiz yok canım:)
HAYIRDIR bu ne uyuşukluk
arada gerçi herkese oluyor ya bazen kolumu kıpırdatasım gelmiyor.
günaydın canım bide siz hamile hamile yapyorsunuz
lamecim yaa okurken telaş oldum :)günaydın kızlar.....
rüyamda gördüğüm başıma geldi((
köfteyi dondurucudan indirmeyi unuttumm:18:
bebeiş olunca tembel olma lüksünüz olmuyoo dün eve gittim kızımla oynadık biraz onu uyuttum hemen evresimleri makinaya attım kızıma ıspanak çorbası yaptım hemen patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yaptım eşim geldi kızım uyandı onun karnını doyurdum sonra biz yemeğimizi yedik kızımı babasıyla oturma odasına gönderdim onlar oynarken evi süpürdüm yerleri sildiim bu arada çay suyu koydum çay içtik kızımı uyuttum dizi çektik banyo felan saat 12 di yattığım gece bi 10 kere kalktı heralde sabahta 6,30 kalktım kızımı hazırladım ben hazırlandım şuan isteyim hergünüm böyleeee
günaydn canmmmmGünaydınlarrr hatunlarrrrrr
sorma casperım sormaa ama bünyem alıştı artık kuzum kocaman oldu emekliyo hatta tutunup kalkıyo 9 aylık prensesim sabah şarkı söyler gibi mırıldanıyodu bi yandanda kafasını sallıyo öle izledik eşimlee bi yandan pepe oyuncağıyla oynuyoo ne komikti yaaa eeeee senin hamileleik nasıl gidiyor merakla bekliyosundur şimdi
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsiiin canım bak gör nasılda geçiyor zzaman anlamıyosun bile nasıl geçtiğinigünaydn canmmmmayy maşallah kuzuna canm benm yaa bana nasıl uzak gelio o günler..yerim onun şarkı söyleyip oynamasını nazarlar değmesin..iyi gidiyor şükür canm ama artk yürürken falan nefesimi kontrol edemez oldum :)30+3 olduk bugün büyüyo paşam şükür herşey yolundaymış.. iş yerinde de son bi ayım canm en geç 14nisanda çıkmış olucam
ayy casperım sendemi unuttun.. Hayır ben birde rüyamda görüp uyanınca, yok canım artk asla unutmam dedim kendi kendimee:)
evt bugün kayınvalide günümüz ilan edildi:)
efsuncum.. Hoşgeldin canım.. Ayy rabbim yardım etsin... Gerçekten zor...
Alyacım, sende hoşgeldin..
akşamdanda yapmştm planı eşim tavukları halleder bende bi pilav salata ayran ohh mis die amaayy casperım sendemi unuttun.. hayır ben birde rüyamda görüp uyanınca, yok canım artk asla unutmam dedim kendi kendimee:)
evt bugün kayınvalide günümüz ilan edildi:)
efsuncum.. hoşgeldin canım.. ayy rabbim yardım etsin... gerçekten zor...
alyacım, sende hoşgeldin..
amiinn canm ya inşşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsiiin canım bak gör nasılda geçiyor zzaman anlamıyosun bile nasıl geçtiğini
ayy ne kadaan düşüncelihoşgeldinizzz kızlarrrr
Kayınvalidem bize gelin her akşam yemeğe yorulma sen dedi.Yok dedim bende.Evimin orada inicemde tekrar minibüse binicem 9 da eşim gelicek oda arabaya binicek oraya gelicek yemek yicezde geri gidicezde oooo:)
en güzel yer evimmmmmm
maşallah sana becerüklü hatuunnhoşbuldummmmm tatlımm
köfteyimi unuttun lamecim
bende dün akşam dışarda işlerim vardı 7 de eve gittim bide ıspanak yapıcaktım sudaydı 1 posta daha yıkadım
yaptım ıspanağı zor oluya yahu bu ıspanak h.sonu yapmak lazım h.sonuda h.içinden beter yoğun oluyor
08:30 yiyebildik ancakkkk
akşam kızım yokdu ananede uyumuş orda kaldıda
rahat rahat yetiştim işlere
yoksa nerdeeeeeeeee
çocuk zor iş yaaa birsürü iş yaptım akşam 7 den sonra
merhabalar yavru kurtlarım benim.nasılsınız.biz büdüşümle iyiyiz hamdolsun.yalnız dün 1 bucuk yaş aşısını yaptırdık gece hep mızmızdı yavrum.sabahda öyleydi.ateşine baktım ateşi yoktu.acısı vardı sanırım.
bu arada hafta sonu hemeratlığım tuttu.cumartesi önce temizlik yaptım ben temizlik yaparken eşim sarmanın içini hazırladı lahana haşladı sonra ben sarma sardım.sora iki tepsi baklava açtım.bir küçük tepside burmalı yaptım.sonra dr ödev vermişti bize ödevimizi yaptık nescafelerimizi içtik yattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?