hehehe lazerı arastryrm bebegım yaa cok acıyor dıye yorumlrı okudm korktummm
lame sende gidiyodun dimi cnm lazere?
tamamen bittimii??
ne kadar rahat olur şimdi senin için...doğumdan sonra bende düşünüyorum
araştır araştırr bende gidicem de bi türlü gidemedim
aha yazda geldi napcazzzzz kışın gitmeliydikk amaaa
araştır araştırr bende gidicem de bi türlü gidemedim
aha yazda geldi napcazzzzz kışın gitmeliydikk amaaa
evt caım gidiyorum ve bitti çok şükür... Rahatım yani...
Kesinlikle tavsiye ederim..
ayy inş canm zaten dedim haziranda okullar kapanır kapanmaz gelir kalırsın bizde bana yardım edersin bebeğe bakarsın falan dedim baya yumuşadı bakalm doğunca naparız :)ayy dayılar çok sevilir amaa.... onlarda çok sevicekler minik paşayı.. paylaşamazlar artık.
canım 12 yaşında da olsa kıskanır tabi... şu anda en küçüğünüz oydu, tüm ilgi onun üzerindeydi....
yap canım yaa...... afiyet olsun şimdidien...
güneşim.. hoşgeldin canım...
ya yazın ucz olur genıtal bolge ztnhehe bısı olmazzz :) ıyı fıyt verdı bı tıp merkezı banaaaa da bakıyrm ya baslıcm valla artık sıkldm
evt caım gidiyorum ve bitti çok şükür... rahatım yani...
kesinlikle tavsiye ederim..
valla ben gittiğim yere 75 tl veriyordum... ben bitirdim kampanya yaptılar... genital ve koltuk altı 40 tl( arkaşlarım bu fiyattan gidiyorlar şimdii..
banada 500 tl dedılerrr bıtene kadr amaaa
aaaa bitiş garanti 500 süperrrmişşş
ben burda sordumm yine kampanya 1200 diyoooo
cnm...kesinlikle gitmelisin...ben şimdi kafamı taşlara vursam yeridir...kız kardeşlerim 2 si de gittiler ve öyle dayanılmayacak acı değil dediler...kaldı ki birinin acı eşiği çok düşüktür...ama gittiğin yer ve kullanılan makine önemliymiş...
ben dur bakalım diye diye zamanı geçirdim,sonra da hamile kaldım,bebek varken olmaz diye gitmiyorum ama doğumdan 3 ay sonra gideceğim...şimdilik sir ağda ellerinden öper
sevgilim yine nasıl terlemiş(( değiştirdim üzerini,bir de portakal suyu sıktım...içirdim,yatırdım...cnm benim...Rabbim başımdan,evimden eksik etmesin...seviyom kocemi yahu
casperııımmmm nasıl salata,ismi cismi söyle azcık bize de fikir olsun şekerim...
adacım sen hiç denedinmi biberli domatesli arpa şehriye pilavı denişik bişi deniyim dedim ama?soğanda gidermi acaba içine:)
adacım sen hiç denedinmi biberli domatesli arpa şehriye pilavı denişik bişi deniyim dedim ama?soğanda gidermi acaba içine:)
valla adacm geçen haftayı resmen salata yiyerek geçirdim......................bi patates salatası yapmamışım geçen hafta
halbuki yemeğim var ama soğuk bişiler yemek istiyorum olmazsa akşam patates salata yapayım
deli gibi limoon istiyo canm bi limon yiyorum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?