Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

offf off arabada yok bu akşam yollarda pert olucam
menüme karar verdim kıslar
mercimek çorbası
domatesli biberli arpa şehriye pilavı denicem bakalım nasıl olucak.
salata
patlıcan közleme yoğurtlu

hehehe lazerı arastryrm bebegım yaa cok acıyor dıye yorumlrı okudm korktummm

kesinlikle tavsiye ederim canım...
yalnız gittiğin cihaz çok önemli.. alexandrite olmalı.. diğerleri çok fazla etki etmiyor...

acı konusuna gelince... evt acıyor ama saniyelik.. ayrıca dayanılmaz değil ve toplamda en fazla 10 dk sürüyor...

lame sende gidiyodun dimi cnm lazere?
tamamen bittimii??
ne kadar rahat olur şimdi senin için...doğumdan sonra bende düşünüyorum

araştır araştırr bende gidicem de bi türlü gidemedim
aha yazda geldi napcazzzzz kışın gitmeliydikk amaaa

ya yazın ucz olur genıtal bolge ztnhehe bısı olmazzz :) ıyı fıyt verdı bı tıp merkezı banaaaa da bakıyrm ya baslıcm valla artık sıkldm

evt caım gidiyorum ve bitti çok şükür... Rahatım yani...
Kesinlikle tavsiye ederim..

lamecimm dediğin alexandır mı neydi ona mı gittin
kaç seans gittin biraz anlatır mısın?
Bide belli biyere m,i gittin ffirma olarak

ayy inş canm zaten dedim haziranda okullar kapanır kapanmaz gelir kalırsın bizde bana yardım edersin bebeğe bakarsın falan dedim baya yumuşadı bakalm doğunca naparız :)
yap canım yaa...... afiyet olsun şimdidien...

güneşim.. hoşgeldin canım...

saol canm benmm
ayy canm yine salata istiyo bugün ne salata yapsam

ya yazın ucz olur genıtal bolge ztnhehe bısı olmazzz :) ıyı fıyt verdı bı tıp merkezı banaaaa da bakıyrm ya baslıcm valla artık sıkldm

valla ben gittiğim yere 75 tl veriyordum... ben bitirdim kampanya yaptılar... genital ve koltuk altı 40 tl( arkaşlarım bu fiyattan gidiyorlar şimdii..

evt caım gidiyorum ve bitti çok şükür... rahatım yani...
kesinlikle tavsiye ederim..

yaa cıddenmı ama ben de hem utanırım dusncesı var hemde acıyormussss korkuyorm ıste nasıla cıcam alıskın deelım ben agdamı falan hep kendım yaparımm hehe baskası gorck ellıcek tobeeee

valla ben gittiğim yere 75 tl veriyordum... ben bitirdim kampanya yaptılar... genital ve koltuk altı 40 tl( arkaşlarım bu fiyattan gidiyorlar şimdii..

banada 500 tl dedılerrr bıtene kadr amaaa

diode lazermiş

Son düzenleme:
hehehe lazerı arastryrm bebegım yaa cok acıyor dıye yorumlrı okudm korktummm

cnm...kesinlikle gitmelisin...ben şimdi kafamı taşlara vursam yeridir...kız kardeşlerim 2 si de gittiler ve öyle dayanılmayacak acı değil dediler...kaldı ki birinin acı eşiği çok düşüktür...ama gittiğin yer ve kullanılan makine önemliymiş...
ben dur bakalım diye diye zamanı geçirdim,sonra da hamile kaldım,bebek varken olmaz diye gitmiyorum ama doğumdan 3 ay sonra gideceğim...şimdilik sir ağda ellerinden öper

sevgilim yine nasıl terlemiş (( değiştirdim üzerini,bir de portakal suyu sıktım...içirdim,yatırdım...cnm benim...Rabbim başımdan,evimden eksik etmesin...seviyom kocemi yahu

aaaa bitiş garanti 500 süperrrmişşş
ben burda sordumm yine kampanya 1200 diyoooo

ya yenı basladı burası tıp merkezııı ama en azndn guzllk merkezndn ıyıdr dıye dusndum tanıtm fıyatı sanırm paket fıyat evrmslr kampanya kısa surelıyms kacrmym dedımmm

cnm bend ehamslktn once gıtcktm ama gıdemedım sımdı ye kaldııı utanırım ben cok

gecms olsun buaradaaa

Son düzenleme:
casperııımmmm nasıl salata,ismi cismi söyle azcık bize de fikir olsun şekerim...

Son düzenleme:
adacım sen hiç denedinmi biberli domatesli arpa şehriye pilavı denişik bişi deniyim dedim ama?soğanda gidermi acaba içine:)

casperııımmmm nasıl salata,ismi cismi söyle azcık bize de fikir olsun şekerim...

valla adacm geçen haftayı resmen salata yiyerek geçirdim
bigün kısır yaptım
ertesi gün çiğ köfte
ertesi gün makarna salata
yoğurtlu salata

bi patates salatası yapmamışım geçen hafta
halbuki yemeğim var ama soğuk bişiler yemek istiyorum olmazsa akşam patates salata yapayım
deli gibi limoon istiyo canm bi limon yiyorum anlatamam

adacım sen hiç denedinmi biberli domatesli arpa şehriye pilavı denişik bişi deniyim dedim ama?soğanda gidermi acaba içine:)

canım ben hiç yapmadım...ne bilimmmm arpa şehriyeyi anca pilavın içinde az bişi kavurmalık gibi düşünebiliyorum,komple pilavı nasıl olur bilemedim şimci...
ama domatesli, biberli bulgur pilavı desen ıımmmmm derim :)))

fıstık....afiyet şeker olsun yarasın ne diiimm
o değil senle ben ye tatlıyı çıkar hakkıyı mevzusunu yalan ettik ya helal bize :)))
ben de deli gibi limonnnn yiyorum,kısır vb....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…