Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

teşekkür ederim canım hoşbulduk

en kıdemli evlimiz sensin
bu kızlar doğurdu doğrucak sohbetimiz genelde bu yönde oluyor bende birazcık bilgi alıyorum ileride hamile olursam diye.
senin çocuk kaç yaşında sakın bende 2. bekliyorum deme
hamile olmayan ben ve böcük var bitek .

kızlar sabah 8 de gittim dişçiye 2 kez film çektirdim ve kanal tedavisi yaptılar
çok korkuyordum ya ama çok şükür hiç bişey olmadı
geçmiş olsn canmm
bişicik olmass
ben geçen dolgu yaptrdıımm
hamile olduğum için uyuşturmadan temizledi falan içini az sızladı ama aman casperr doğuma hazırlk die de kandırdm kendimi

bu gidişle sizide hamile yapcaz

aynen canım ya görümcem 2.ye 4 aylık hamileyken çekti hiç bişey yapamadılar film çekmeleri lazımdı çok kötü oldu ya.
haftaya perşembe sabah 2 dolgu daha yapması için gidicem artık normale döneceğim artık.

kayınvalidem bile yaptır dişlerini sonra hamile kal diyip duruyor ama daha istemem

butikbebe de çok güzel bebek badileri var sen uyu annecim babam bana bakar falan yazıyor

ayy o badiden aldım been çok şeker bişiii
ayy hklı ama canm ya hamilelikte zor olur dişler zati çürümeye falan meyilli oluo

ayy o badiden aldım been çok şeker bişiii
ayy hklı ama canm ya hamilelikte zor olur dişler zati çürümeye falan meyilli oluo

Evet ya çok beğendim arkadaşım bana bebek hakları diye olanını almıştı neredeyse diğerlerinden de alıyordum vazgeçtim
hamilelik öncesi bakıma girmek şart şimdi ben böyle dr gidince de kaynanam bebek istiyoruz sanıyor üzerimde fena baskı var

canım 2.yi beklemiyorum ama 2ciyi istiyorum. tayinim yeni çıktı evimi yerleştirdikten sonra düşünüyorum. yeni evlisin değilmi?

selam kızlar nasılsınız?
spedyim geçmiş olsun canım. dişçiden ödüm patlar benim.
casper bebek hakları bodysinden bende buldum çok tatlı.
bide annecim sen uyu babamın işi ne o baksın yazıyordu.
baskılı bodylere bayılıyorum.

teşekkür ederim sağol canım.
o badiye bende bayılıyorum

anneme yaklaşını vurururm.
hayatınıza güzellik katmak için gönderildim ikisi de harika

gunaydın tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın teyzesi
ya sabah belim tutuldupantolonumu giymek için aniden eğildim tutuldum kaldım ağrıyo belim

bende ıyyım cnm nolsun
dıkkatlı ol tatlım yaa
böcük... ne olcak senin bu ortakla halin..

sonum hiç ıyı görünmuyo cnm ama umursamıyorum artık borçta azaldı şükür eşim gtme dıo ama kire ve kredim var ayrıca taşınmak içinde para lazım
mayısta eşim gtcek
dün dayısı demış mayıs sonu alcem senı dıye bgunde iş bakcek ınş geçici bı iş bulur dua eder mısınızdayısı bı iş var eğer o olursa hemen alcem demış
bakalım bende burda daha 2 ay kalcem gıbı
sabretmek erdemlıkte bende sabır kalmadı gıbı
aha sabah berı canımı cıkardı iş yok saatlerdır oturuyorum ne var demı ama yok yanımdan kalkmadıkı yazam

neyse sen naılsın melekın nasıl boşver iş hayatı böle

sipidim dişlerini mı yaptırıyorsun cnm
benıde unutmaz hee
hamış olmayanlardan olarak bır ayrımcılığımız var amademi

spedyy ve melodi hoşgeldiiniz..

böcük... eşin nereye gidecek... dayısı ne iş ayarlıyorki.. kaçırmışım ben bunları canım yaa..

insan bazen tahammül etmekte zorlanıyor gerçektende... ne diyim.. rabbim bi kapı açar inş.

kızım iyi çok şükür.. cuma akşamı kontorlümüz var... bakalım ne diycek doktor amcamız:)

Merhabalr herkese

balımm bizde seni çok özledik alya prensesimle

dün akşam meleğimizi gördükkk ne kadar tatlı olmuş meleğim maşallah elini emiyodu sürekli aç bişey oluck sanırımmm

bide pek edepsiz apış arası hep açıkkk :)

güzel pozlar verdi 2 nisanda tekrar gidicez giderkende flashdisk götürücez ona yüklicek doktorumuz ..

sizler iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım bi sorun yok değil mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…