Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bişey soracam kanda bhcg baktırırken sabah erken yada öğleden sonra baktırmak farketmiyor ben öyle biliyorum.sizce.burda bir arkadaş öğleden sonra yaptır dedide aklıma takıldı.

nevgüllll hayırlısı olsunn inş..
ÜZMEKENDİNİ OLUR ALLAHIN İZNİYLE İNŞ.

cnm nasıl oluyoo o benımkı e5 nokıa ama bı türlü bulamadım yaa normalde herkesın telınden bılıyom bunda bulamadım

tatlımm nokia yı bilmiyomm
ıphone yada samsung olsa sölerdim
ama şuu wifiii vardır ondada açıcan sizin bağlantının adını şifresini giricen öle bağlanıcan

rabbim yar ve yardımcımız olsun.bebişin nasıl artık tekmeleri savuruyordur.

amin canım....

oo hemde nasıl... özellikle karnımız doyunca çok hreketleniyoruzz... ve artık daa gçlü hareketeri:))

canım betanın saati hiç önemli değil... tabi tahlil sonucu eğer hamilelik varsa her geçen saat daha yüksek çıkıyor....

kızlar bişey soracam kanda bhcg baktırırken sabah erken yada öğleden sonra baktırmak farketmiyor ben öyle biliyorum.sizce.burda bir arkadaş öğleden sonra yaptır dedide aklıma takıldı.
cnm ben akşam işten sonra gidiyordum hep bilmiyorum..

hoşbuldum brck sağol.inşallah amiin canım.sen nasılsın bebişin nasıl.

iyiyim şükür cnm bebişte iyi sanırım:)biraz üzüyo beni..az önce gene öldüm bulantıdan zor attım kendimi wc ye

böcük; bağlantıdan WLAN sihirbazını seç.. ordan çıkan ağlardan şirketi seç... şifresini gir ve bağlan.....

yerim onun hareketlerini.ben özellikle yemekten sonra şöyle bir uzanır hareketlerini izlerdim.sağlıkla olsun hep inş.

yerim onun hareketlerini.ben özellikle yemekten sonra şöyle bir uzanır hareketlerini izlerdim.sağlıkla olsun hep inş.

bende akşamları yemekten sonra mutağı toplayıp uzanıyorum.. hemen başlıyorr... eşimde hemen geliyor yanıbaşımaa... ben elimi koyunca duruyor hemen.. nazlanıyor bana.. ama eşime hiç nazlanmıyoır zilliii:)

cnm ben akşam işten sonra gidiyordum hep bilmiyorum..

iyiyim şükür cnm bebişte iyi sanırım:)biraz üzüyo beni..az önce gene öldüm bulantıdan zor attım kendimi wc ye

annesi olacak o kadar şimdilik.oda ortamına alışmaya çalışıyor.hep iyi olun inşallah

vay vayy inci hanıma bak babaya düşkün
maşallah ona yaa

benm oğlumda resmen babasıyla sohbet edio eşim bişi dio o vuruyo ne dese tepki verio

ayhhh yirimm onuu babaya şimdiden nazlar başlamışş
bu kızlarr hep böylemiiii yahuuuu:)

valla benim oğlum tam tersiydi.eşime bak bak nasıl dolaşıyor derdim heyecanla hani hani bakayım der o elini karnıma koyar koymaz büdüşüm dururdu. eşim nasıl kıskanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…