- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
inşallah sürpriz yapar yaa.çok şükür rabbimeki bir evlat verdi bana.eğer bir tane daha verecekse onun zamanınıda mutlaka o bilir.ama ben ultrasondu hormon ilacıydı gerilmek istemiyorum daha fazla.anlıyorsundur beni.
inşallah sürpriz yapar yaa.çok şükür rabbimeki bir evlat verdi bana.eğer bir tane daha verecekse onun zamanınıda mutlaka o bilir.ama ben ultrasondu hormon ilacıydı gerilmek istemiyorum daha fazla.anlıyorsundur beni.
nişallah kısa sürede gelir canım
kızlarr merhabalar umarım hepi,niz iyisinizdir.kızlar sabah test yaptım negatif çıktı.
wifiyle bağlanırsımm böcükümmmm
tel markası neydiiii
nevgül hoşgeldin cnmmm
herşeyde vardır bi hayır bi evladın var çok şükür rabbim 2.sinide arattırmasın çok inşallah..
cnm nasıl oluyoo o benımkı e5 nokıa ama bı türlü bulamadım yaa normalde herkesın telınden bılıyom bunda bulamadım
rabbim yar ve yardımcımız olsun.bebişin nasıl artık tekmeleri savuruyordur.
cnm ben akşam işten sonra gidiyordum hep bilmiyorum..kızlar bişey soracam kanda bhcg baktırırken sabah erken yada öğleden sonra baktırmak farketmiyor ben öyle biliyorum.sizce.burda bir arkadaş öğleden sonra yaptır dedide aklıma takıldı.
hoşbuldum brck sağol.inşallah amiin canım.sen nasılsın bebişin nasıl.
amin canım....
oo hemde nasıl... özellikle karnımız doyunca çok hreketleniyoruzz... ve artık daa gçlü hareketeri:))
canım betanın saati hiç önemli değil... tabi tahlil sonucu eğer hamilelik varsa her geçen saat daha yüksek çıkıyor....
yerim onun hareketlerini.ben özellikle yemekten sonra şöyle bir uzanır hareketlerini izlerdim.sağlıkla olsun hep inş.
cnm ben akşam işten sonra gidiyordum hep bilmiyorum..
iyiyim şükür cnm bebişte iyi sanırım:)biraz üzüyo beni..az önce gene öldüm bulantıdan zor attım kendimi wc ye
vay vayy inci hanıma bak babaya düşkünbende akşamları yemekten sonra mutağı toplayıp uzanıyorum.. hemen başlıyorr... eşimde hemen geliyor yanıbaşımaa... ben elimi koyunca duruyor hemen.. nazlanıyor bana.. ama eşime hiç nazlanmıyoır zilliii:)
bende akşamları yemekten sonra mutağı toplayıp uzanıyorum.. Hemen başlıyorr... Eşimde hemen geliyor yanıbaşımaa... Ben elimi koyunca duruyor hemen.. Nazlanıyor bana.. Ama eşime hiç nazlanmıyoır zilliii:)
bende akşamları yemekten sonra mutağı toplayıp uzanıyorum.. hemen başlıyorr... eşimde hemen geliyor yanıbaşımaa... ben elimi koyunca duruyor hemen.. nazlanıyor bana.. ama eşime hiç nazlanmıyoır zilliii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?