Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cepten yazıyorum ama zor yahu bişi sorcam cepten dırek işyerının netı ıle nasıl bağlanabılırım

lamem eşim yurtdışına gtcek dayısının yanına cnm bu ay sonuydu olmadı mayısa kaldı öle işte
iş konusundda hayat şartları napalım
sipidim kurtulmşsun cnm ne güzel

wifiyle bağlanırsımm böcükümmmm
tel markası neydiiii

NE KADAR kalacak peki orada canım

böcük umarım eşin hakkında hayırlısı olur..

spedy.. çok iyi yapmışsın dişler konusunda.. insan vücudu en çok dişlerden mikrop kaparmış...

nevgülüm.. canım hayırlı zamanda olur inş... hiç kendini üzme... rabbim vereceği zamanı bilir..

lamecim adet günüm cuma ve benim ogün kan tahlili yaptırmamı istedi drum.ama gebelik olsada çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı allahtan.

lamecim adet günüm cuma ve benim ogün kan tahlili yaptırmamı istedi drum.ama gebelik olsada çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı allahtan.

canım benim geçtiği halde yapmıştım ve çıkmamıştı... taa 10 gün sonra yaptım yine ve çok ama çok silik çıkmıştı... daha cumaya var nevgülüm.. dur bakalım.. dediğin gibi hayırlısı olsun..

evet canım tamamen kazasız bi şekilde biter inşallah
diş ağrısı aman aman çekmedim ama uyuşması geçmeye başladı sızlıyor.
bide apse yapmış diş kökünde kemik çürümesi var dedi en çokta bu korkuttu düzenli antibiyotik kullanıcam inşallah
sorunsuz atlatırım

maşşallah size de
zaman ne çabuk geçiyor. burda nişanlık provalarını çeyizlerini okurken şimdi yılınız doluyor.
spedyim butik bebe ye baktım üyelik istiyor sen üye oldun mu?

evet canım 2009'dan beri söz nişan kooşturmaca ile geçiyor
düğün gelir mi diyordum oda geldi geçti bile vallahi zaman çok hızlı geçiyor.
üye oldum canım bence ol oğluna göre güzel şeyler bulabilirsin

inşallah sürpriz yapar yaa.çok şükür rabbimeki bir evlat verdi bana.eğer bir tane daha verecekse onun zamanınıda mutlaka O bilir.ama ben ultrasondu hormon ilacıydı gerilmek istemiyorum daha fazla.anlıyorsundur beni.

canım çok iyi anlıyorum seni.. inş. gerek kalmaz.. ama eğer böyle şeyler yaşayacak olursanda buda senin sınavındır.. böyle düşün... rabbim herkesi farklı şekilde sınıyor..
sanırım bizler meleklerimize kavuşmak için biraz çetrefilli yollardan geçiyoruz.. bak ben aylarca sabah akşam iğne vurdum kendime... ve son bir ay yine başıycam... ama buna da şükür...

ondanda aldım
hoşgeldiin canmm
ikisinden de aldım çok beğeniyorum yaa
canmcmm
ayy hayırlısı kuzum yaa inş bulur gidene kdar geçici bi iş
canmm maşallah kuzuma benm aman iyi olsun prensesimm
kızlarr merhabalar umarım hepi,niz iyisinizdir.kızlar sabah test yaptım negatif çıktı.
canmm hakkında hayırlısı ama üzülmee olur muu
tatlmm ben reglm geçince yapmştm çıkmamıştı
2 3 gün sonra yaptığımda çıkmıştı tatlım hadi bakalım hayırlısı inş bi süpriz olur..

rabbim yar ve yardımcımız olsun.bebişin nasıl artık tekmeleri savuruyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…