- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sipidim dişlerini mı yaptırıyorsun cnm
benıde unutmaz hee
hamış olmayanlardan olarak bır ayrımcılığımız var amademi
canım 5,5 yıllık evliyim sen?
8,5 yıllık evliyim canım.
senin o kdar oldu mu kız maşallahbende en kıdemli evli mertnaz demiştim
oldu valla 2003 de evlendim. anaaaaaaaaaaam en yaşlı benim burda
tecrübelerimden yararlanın şekerim.
kızlar albüme baktıysanız kaldırıyorum.
8,5 yıllık evliyim canım.
cepten yazıyorum ama zor yahu bişi sorcam cepten dırek işyerının netı ıle nasıl bağlanabılırım
lamem eşim yurtdışına gtcek dayısının yanına cnm bu ay sonuydu olmadı mayısa kaldı öle işte
iş konusundda hayat şartları napalım
sipidim kurtulmşsun cnm ne güzel
cepten yazıyorum ama zor yahu bişi sorcam cepten dırek işyerının netı ıle nasıl bağlanabılırım
lamem eşim yurtdışına gtcek dayısının yanına cnm bu ay sonuydu olmadı mayısa kaldı öle işte
iş konusundda hayat şartları napalım
sipidim kurtulmşsun cnm ne güzel
canım bebişler kaç tane
maşallah canım nice uzun yıllara
bizimde 2 ay sonra işte 1. yılımız dolacak peeeh
lamecim adet günüm cuma ve benim ogün kan tahlili yaptırmamı istedi drum.ama gebelik olsada çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı allahtan.
böcük umarım eşin hakkında hayırlısı olur..
spedy.. çok iyi yapmışsın dişler konusunda.. insan vücudu en çok dişlerden mikrop kaparmış...
nevgülüm.. canım hayırlı zamanda olur inş... hiç kendini üzme... rabbim vereceği zamanı bilir..
maşşallah size de
zaman ne çabuk geçiyor. burda nişanlık provalarını çeyizlerini okurken şimdi yılınız doluyor.
spedyim butik bebe ye baktım üyelik istiyor sen üye oldun mu?
inşallah sürpriz yapar yaa.çok şükür rabbimeki bir evlat verdi bana.eğer bir tane daha verecekse onun zamanınıda mutlaka O bilir.ama ben ultrasondu hormon ilacıydı gerilmek istemiyorum daha fazla.anlıyorsundur beni.
ondanda aldımEvet ya çok beğendim arkadaşım bana bebek hakları diye olanını almıştı neredeyse diğerlerinden de alıyordum vazgeçtim
hamilelik öncesi bakıma girmek şart şimdi ben böyle dr gidince de kaynanam bebek istiyoruz sanıyorüzerimde fena baskı var
hoşgeldiin canmmselam kızlar nasılsınız?
spedyim geçmiş olsun canım. dişçiden ödüm patlar benim.
casper bebek hakları bodysinden bende buldum çok tatlı.
bide annecim sen uyu babamın işi ne o baksın yazıyordu.
baskılı bodylere bayılıyorum.
canmcmmbende ıyyım cnm nolsun
dıkkatlı ol tatlım yaa
sonum hiç ıyı görünmuyo cnm ama umursamıyorum artık borçta azaldı şükür eşim gtme dıo ama kire ve kredim var ayrıca taşınmak içinde para lazım
mayısta eşim gtcek
dün dayısı demış mayıs sonu alcem senı dıye bgunde iş bakcek ınş geçici bı iş bulur dua eder mısınızdayısı bı iş var eğer o olursa hemen alcem demış
bakalım bende burda daha 2 ay kalcem gıbı
sabretmek erdemlıkte bende sabır kalmadı gıbı
aha sabah berı canımı cıkardı iş yok saatlerdır oturuyorum ne var demı ama yok yanımdan kalkmadıkı yazam
neyse sen naılsın melekın nasıl boşver iş hayatı böle
canmm maşallah kuzuma benm aman iyi olsun prensesimmMerhabalr herkese
balımm bizde seni çok özledik alya prensesimle
dün akşam meleğimizi gördükkk ne kadar tatlı olmuş meleğim maşallah elini emiyodu sürekli aç bişey oluck sanırımmm
bide pek edepsiz apış arası hep açıkkk :)
güzel pozlar verdi 2 nisanda tekrar gidicez giderkende flashdisk götürücez ona yüklicek doktorumuz ..
sizler iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım bi sorun yok değil mi ?
canmm hakkında hayırlısı ama üzülmee olur muukızlarr merhabalar umarım hepi,niz iyisinizdir.kızlar sabah test yaptım negatif çıktı.
tatlmm ben reglm geçince yapmştm çıkmamıştılamecim adet günüm cuma ve benim ogün kan tahlili yaptırmamı istedi drum.ama gebelik olsada çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı allahtan.
canım çok iyi anlıyorum seni.. inş. gerek kalmaz.. ama eğer böyle şeyler yaşayacak olursanda buda senin sınavındır.. böyle düşün... rabbim herkesi farklı şekilde sınıyor..
sanırım bizler meleklerimize kavuşmak için biraz çetrefilli yollardan geçiyoruz.. bak ben aylarca sabah akşam iğne vurdum kendime... ve son bir ay yine başıycam... ama buna da şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?