Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alyacmm yaa hele ben nasıl özliceeemm ahh aahh anacuma az yakın oturaydım keşke yaa

caspery az kalmış canım bu hafta mı son ? ne zaman çıkacaksın izne ?
ne güzel ya bundan sonra oğlunla bi hayatın olacak

Kızlarrrrrrrrrrrrrr
dün kızçeme klozet aparatı aldım çişini daha rahat yapsın diye
hoş yapıyoduda bendekide heves
1 tane anneme 1 tane bizee
yalnız benim kız tuv. Yaptıktan sonra oynicakmiş onla odasında
Yok olmaz kızım diyom anlamıyo zor bela annattım ikna oldu

canım benim daha baya bi vaktin var... 3 hata kala ayılsan oda sana yeter.. evde de sıklıcaksın çünkü... yapıcağın pek hazırlıkta kalmadı... ama yinede sen bilirisn tabi..

caspery az kalmış canım bu hafta mı son ? ne zaman çıkacaksın izne ?
ne güzel ya bundan sonra oğlunla bi hayatın olacak
bu hafta son gibi görünüyo kuzum
ayy inş canmm istediğiniz zamanda sizede nasip etsin rabbimm
yerim onu been cimcimeem
iyi bari ikna olmuş
canım benim daha baya bi vaktin var... 3 hata kala ayılsan oda sana yeter.. evde de sıklıcaksın çünkü... yapıcağın pek hazırlıkta kalmadı... ama yinede sen bilirisn tabi..

tatlm 6 7 haftamız var da iştee..
eşimi az çok bilion yeter yoruldunuz bak evde dinlen moduna geçti çooktann
bide 1 2 hafta erken gelmeye kalkışırsa izne çıkıp hemen doğum yapmış olcam

alyacım, speddy cim, deli asena hoşgeldiniz...

alyacım... çocuk işte anlatmak zor..... yinede ikna etmişsin:)

günaydın kızlar!
Nasılsınız?
Efsun ve asenada gelmiş!
Efsun o çok bilmişliklerin sonu yok canım. Tavrını kesin olarak koy.
Teknoloji ve tıp ilerledi geç.
çocuğun burnunun tıkalı olması daha kötü.
Asena rabbim sizede bebiş nasip etsin.
Casper demek az kaldı seninde hadi hayırlısı ile sağlıkla kucağına al bebeni inşallah.
Speddy kumbara bende de var oğluşuma biriktiriyorum.
10 kuruş aman nolcak demeden attım. Damlaya damlaya göl oluyor.
Bende kumbara var ama ben cam kavanoza koyuyorum dolabımda duruyor.
Paraların biriktiğini görmek hoşuma gidiyor.

tatlm 6 7 haftamız var da iştee..
eşimi az çok bilion yeter yoruldunuz bak evde dinlen moduna geçti çooktann
bide 1 2 hafta erken gelmeye kalkışırsa izne çıkıp hemen doğum yapmış olcam

canım benim diycek birşey yok.... sen nasıl rahat ve mutlu olcaksan öyle olsun:)

saol melodicimmm amiinn inş..
canım benim diycek birşey yok.... sen nasıl rahat ve mutlu olcaksan öyle olsun:)

saol canmm benm..
mutluyumm mutluu az kaldıı oğluşum gelioo

bu hafta son gibi görünüyo kuzum
ayy inş canmm istediğiniz zamanda sizede nasip etsin rabbimm

amin canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin. birazcık dinlenirsin işte evde iyi olur

hoşbuldum sende hoşgeldin canım

Evet bizimde öyle 2 kumbaramız var 1 tanesi anahtarlı eşimde duruyor. ona 1 TL atıyoruz.
diğeri ise açılır kapanır 50,25,10,5 ayırt etmeden ne var ise atıyoruz ayın 20 sinde açıyoruz dolar alıyoruz.
10 ayda işte 2500 dolarımız oldu çok şükür

güneşcim ve casperım hoşgeldiniz...

casperım, canım eğer gelebiliyorsan biraz daha gel tabi. önemli olan senin ve oğluşunun sağlığı... hem belki laptop paranı çıkartısın:)

hoşbuldukkk cnmmm...

dogum yapan varmı topikte mutlu kız vs ben bayadır takıpte deılım bu tarafı mrk ettım

günaydın kızlar , nasılsınız umarım herkesler iyidir
hoışgeldinn canmmm
allah bereket versn canmmm
hoşbuldukkk cnmmm...

dogum yapan varmı topikte mutlu kız vs ben bayadır takıpte deılım bu tarafı mrk ettım

kız mutlu doğum yapalı 22 gün oldu bugünn....

hoşbulduk canım.

amin canım, inş olur bizimde. ben değil ama eşim çok şaşırmış niye olmadı diye, hatta test falan mı yaptırsam acaba, benden mi kaynaklanıyor demiş içinden, duyunca güldüm allam ya :)

günaydn tatlmm
inş canm benm çook saoll güzel dileklerin için..
geri dönmücem canm
umutsuz ev kadını olcam
ne güzel işte canım. gerçi insan çalışırken çalışmamak istiyor, çalışmayıncada iş hayatını özlüyor. ama bence sen şanslısın, istediğin kadar vakit ayırabileceksin bebeğine.
asena hoşgeldin nerdesin tatlımmm sennnn

işten eve evden işe devam benimkisi, bide ders çalışıyorum bir iki haftadır, sıkıcı valla ya, şu güneşli günlerde.

canım walla eşim tavrını koysada nlar yüasüz bide bana tiripleniyolar görsen ay bide biyere gidiyosun oturmayaaa ayyyy babannesi nasılda güzel bakmış tombik tombik diyolar sen dış kapının mandalısın yani oooffff

Günaydınlar kızlar nasılsınızzz
ben çok yorgun hissediyorum kendimi biraz boğazlarım şiş...
çaycı kadında yok dün doktora gitmişti bugün içinde aramadı gelmedi...kukusunda yara çıkmış onları yaktırmaya diye gitti dahada ortada yok aramadıda.
her iş bana kaldı onca kişinin çay servisi bulaşığı aşağı yukarı in çık çok yoruldum kasıklarım ve belim ağrıyo

Günaydınlar herkese anca gelebildim işlerden dün akşam 7:30 daydı randevumuz bizden önce 2 çift vardı 1 girdi çıktı diğeri girdi içerden tuhaf sesler gelmeye başlamıştı aplama sesler dr kapıdan asistanına seslendi su için bebek sağlıksız dedi neyse onlardan sonra biz girdik odaya dr o kadar kötüydü ki dokunsan ağlayacak cinsden 18.haftadaymış kadın ve bebeğin kalbi durmuş moreli çok kötüydü doktrumuzun ama bu bizi pek etkilemedi desem yalan olur çok üzüldüm hele kadın içerden baygın bi şekilde çıkıncaa kötü oldum hala gözümün önünden gitmiyo ..

Bize gelince 23 haftalık 568 gr kafasının yarısını plesantanın arkasına sokan minnak bi meleğim var maşallah ....
kalb oluşumumuz tamamlanmış herhangi bi sorunumun yok çok şükür rabbim bize bağışlasın inşallah bu sefer pek iyi poz alamadık ama pek dudak büktü bize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…