sinir oluyorum yaa hiç sormasana mı kaldı onca iş canım çok yorma kendini. Yorulunca biraz otur dinlen arada.
beklemedeyiz :)
seviyoda benimde içim eriyooo resmennn ...
bide doktor şakayla karışık aynı babası demez mi bizimki temelli havalarda :)
sizinkide ömer asafı alıp maça gitcek herhalde :)
amin ada aminnn
Kızlar ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum sürekli ağlıyorum 2-3 akşamda bir mutlakahemde ağlama krizlerine giriyorum kendimi tutamıyorum.
Akşam yine çok ağladım eşimde üzülüyo hatta dio bizim bebeğimiz sürekli ağlıcak.
Bende bebeğime bişi olucak die korkuyorum ama herşey üstüste geliyo kaldıramıyorum artık ben çok bunaldım
nereye yetişeceğimi bilmiyorum artık cnm çok karıştım ben artık bana kafayı yediricekler eşim akşam maaşını almış gitmiş yatırmış kartlara babası hala yatırmıyo bende aradım söyledim halledicem dedi.eşimde yuvamızı yıkıcaksınız bizim demiş söylemiş konuşmuş hep halledicez dio.eşimin üzerine çektikleri kredi bu ay biticekti normalde ama 4.kredi gelmiş hala ödememiş.Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ortada para yok.Ben artık çok bunaldım ne yapıcağımı şaşırdım.brck.. cnaım hayırdır, neden böyle oldunki sen..... ama bebeğinde etkilenir senin stresinden ve üzüntünden..... mutsuz bir bebek olmasını istemezsin değilmi....
herşey ve herkesi kenara bırak...bak o istediğin mucize şu anda seninle ve kimsede bunu sana unutturacak kadar değerli değil.....
sinir oluyorum yaa hiç sorma
kelebek maşallah cnm yaa
kıskanmaa
Pazar günü fenerin maçı vardı ya onu izlemeye gitti
geldi dio ki oğlum doğmuş olsaydı onunla giderdikBabamızın ilk hayalleri canm beraber maça gitmek ve belgesel izlemek
merbalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.hepinize güzel bir gün diliyorum.biz iyiyiz çok şükür.akşam sadece biraz karnım ağırdı hala adet olacakmışım gibi ağırıyor.oda normal.sabah kalktım büdüşüme tarhana çorbası bide köfte yaptım bugünün menüsü o.bide yoğurt.ve güzelce tembihledim bu yemeklerin hepsini bugün ye tamammı annecim dedim "hıııı" dedi.
kızlar ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum sürekli ağlıyorum 2-3 akşamda bir mutlakahemde ağlama krizlerine giriyorum kendimi tutamıyorum.
Akşam yine çok ağladım eşimde üzülüyo hatta dio bizim bebeğimiz sürekli ağlıcak.
Bende bebeğime bişi olucak die korkuyorum ama herşey üstüste geliyo kaldıramıyorum artık ben çok bunaldım
nereye yetişeceğimi bilmiyorum artık cnm çok karıştım ben artık bana kafayı yediricekler eşim akşam maaşını almış gitmiş yatırmış kartlara babası hala yatırmıyo bende aradım söyledim halledicem dedi.eşimde yuvamızı yıkıcaksınız bizim demiş söylemiş konuşmuş hep halledicez dio.eşimin üzerine çektikleri kredi bu ay biticekti normalde ama 4.kredi gelmiş hala ödememiş.Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ortada para yok.Ben artık çok bunaldım ne yapıcağımı şaşırdım.
Benim bu ay kredim başlıyo hangi birine yetişeceğim ben.Eşimden fayda yok napıcağım ben kafayı yicemHiç bişeyimi içime sinerek yaşatmadılar bana.
Neyse kötü oluyorum iyice işyerindeyim susuyum en iyisi
ben çook söz buluom da ahh ahh söylenmiooo...diyecek söz bulamıyorumm o kayınpederineeeeeeeeeeee
yormamaya çalışıyorum kendimi özellikle şu 3 ay çok önemli.ama yinede evin işleri bana bakıyor.eşim sağolsun elinden geleni yapıyor.
Ben anlatıpta sizinde kafanızı yormak istemiyorum sürekli aynı şeyler özür dilerim hepinizden.
Ben anlatıpta sizinde kafanızı yormak istemiyorum sürekli aynı şeyler özür dilerim hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?