Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kıskanmaa

pazar günü fenerin maçı vardı ya onu izlemeye gitti
geldi dio ki oğlum doğmuş olsaydı onunla giderdik babamızın ilk hayalleri canm beraber maça gitmek ve belgesel izlemek

merbalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.hepinize güzel bir gün diliyorum.biz iyiyiz çok şükür.akşam sadece biraz karnım ağırdı hala adet olacakmışım gibi ağırıyor.oda normal.sabah kalktım büdüşüme tarhana çorbası bide köfte yaptım bugünün menüsü o.bide yoğurt.ve güzelce tembihledim bu yemeklerin hepsini bugün ye tamammı annecim dedim "hıııı" dedi.

Kızlar ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum sürekli ağlıyorum 2-3 akşamda bir mutlakahemde ağlama krizlerine giriyorum kendimi tutamıyorum.
Akşam yine çok ağladım eşimde üzülüyo hatta dio bizim bebeğimiz sürekli ağlıcak.
Bende bebeğime bişi olucak die korkuyorum ama herşey üstüste geliyo kaldıramıyorum artık ben çok bunaldım

brck.. cnaım hayırdır, neden böyle oldunki sen..... ama bebeğinde etkilenir senin stresinden ve üzüntünden..... mutsuz bir bebek olmasını istemezsin değilmi....
herşey ve herkesi kenara bırak...bak o istediğin mucize şu anda seninle ve kimsede bunu sana unutturacak kadar değerli değil.....

nevgülüm hoşgeldin..

brck lütfen yapma öyle.bebkler hisseder canım annenin üzüldüğünü.seni üzecek her ne varsa at hayatından umursama.umursama herşey olacağına varır üzme kendini lütfen.allah korusun bebeğine bişey olsa kim geri getirebilirki sana hiç kimse kimseninde umrunda olmaz emin ol sadece senin yüreğin dağlanır.herşeyi boşver ne olursa olsun sen bebeğini düşün.

Son düzenleme:
nereye yetişeceğimi bilmiyorum artık cnm çok karıştım ben artık bana kafayı yediricekler eşim akşam maaşını almış gitmiş yatırmış kartlara babası hala yatırmıyo bende aradım söyledim halledicem dedi.eşimde yuvamızı yıkıcaksınız bizim demiş söylemiş konuşmuş hep halledicez dio.eşimin üzerine çektikleri kredi bu ay biticekti normalde ama 4.kredi gelmiş hala ödememiş.Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ortada para yok.Ben artık çok bunaldım ne yapıcağımı şaşırdım.
Benim bu ay kredim başlıyo hangi birine yetişeceğim ben.Eşimden fayda yok napıcağım ben kafayı yicemHiç bişeyimi içime sinerek yaşatmadılar bana.
Neyse kötü oluyorum iyice işyerindeyim susuyum en iyisi

sinir oluyorum yaa hiç sorma

kelebek maşallah cnm yaa

saol bricikim

kıskanmaa

Pazar günü fenerin maçı vardı ya onu izlemeye gitti
geldi dio ki oğlum doğmuş olsaydı onunla giderdik Babamızın ilk hayalleri canm beraber maça gitmek ve belgesel izlemek

ooo yarasın büdüşeee
nevgülüm fazla yorma kendini emi

brck stresli bi hamilelik geçirmek bebeği etkiler ewet
seni çok iyi anlıyorum yaşadıkların kolay şeyler değil ama bide şöle düşün bundan önce 2 düşüğün vardı senin rabbim bi şekilde hayırlı görmedi belki bebekleri size ama bu öle değil herşeye rağmen onca yaşananlara rağmen sıkı sıkı tutundu sana onu üzmeye hakkın var mı sence bunu düşün
herkesin hayatı dört dörtlük mü sanıyosun herkesin bi derdi var duruyo içinde
rabbim böle sınadı senide bak yine sölüyorum kolay değil ama şükret be yawrumm arkanda olan ailen var anan var baban var senden sevgi umucak bi meleğin var ya onlarda olmasaydı ya ya eşin iyi olmasaydı
ne insanlar var cnm bnm nolur toparla kendini bak yeni bi evin var eşinle meleğinle musmutlu yaşayacağın güzel bi evin bunun hayalini kur hadi silkelen kendine gel ....

nevgüülüümm yerim senin büdüşünüüü... afiyet olsn paşayaa

brckmm canm benmm bebeğin etkilenir ama nolurr üzme kendinii
boşver canm yaa kuzundan önemli deil hiç bişiii

diyecek söz bulamıyorumm o kayınpederineeeeeeeeeeee

yormamaya çalışıyorum kendimi özellikle şu 3 ay çok önemli.ama yinede evin işleri bana bakıyor.eşim sağolsun elinden geleni yapıyor.

yeni gelen kızlarr hoşgeldiniz öncelikleee
brckkk yapma kuzum böle yaa bebişine yazıkkkk millet kocasından çeker sen k.peder bak bide şöle düşün sana değer veren seni çok çok seven bi kocan var
ailen yanında hadi toparla kendini üzülme emiii

nevgülll kızz çizelge maviş yoksam paşan mı olcek yine hayırlısı tabide

nevgül, kelebek ,biricik hoşgeldiniz

biricik sıkma tatlım canını bebeğini düşün herşey yoluna girecek sen ferah ol

efsunumunda canını sıkmışlar

nevgül mercimeğin nasıl, büdüşünde iyidir umarım:)

brk.. canım ne desen haklısn...ama artık düşünek başka şeyleirn var... inş. şu kredi olayı biter ve sizde çok yüz göz olmzsınız... kendinizi iyice geriye çekersiniz.. onlarda ne halleri varsa görsünler...

nevgülcüm.. dikkat et tabi.... içimden hep kızın diye hitap etmek geliyor:))

Ben anlatıpta sizinde kafanızı yormak istemiyorum sürekli aynı şeyler özür dilerim hepinizden.

brck canım çok üzüldüm böyle problenlerin olmasına. umursama diyeceğim ama biliyorum düşünmeden edemiyorsun. sabır tatlım, Allah büyük, bu gidişat inş tez zamanda tersine dönerde sizda nefes alırsınız artık. yorumlardan anladığım kadarıyla düşüncesiz bir baba var ve olan sana eşine oluyor. beterin beteri vardır deyip sabret canım, zor ama senden bebeğinden eşinden kıymetli değil hiçbirşey. sen üzülünce bunalıma girince işler düzelmiyor ki, aksine sağlığından oluyorsun, madem böyle bir süreç geçireceksin bari umursamadan atlatmaya çalış bu süreci. Allah sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…